Personalul din spital...oribil (2)

Personalul din spital...oribil (2) | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Marius,esti cumva fecioara?(zodie)

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

N-am stat sa citesc ce s-a scris inainte, dar uitandu-ma la titlu am considerat ca e bine sa-mi spun si eu parerea despre personalul din spital.
In martie fetita mea de doar 3 ani jumatate a facut o convulsie febrila. Am fost internata de urgenta la spitalul Budimex pe la ora 13 unde i s-a injectat antibiotic (cred)...ca nu au vrut sa-mi zica ce injectii i se face. Pana la ora 22 fetita mea isi revenise, cand deodata febra a crescut la 39,8. M-am dus repede la medicul de garda si aceasta mi-a zis pe un ton foarte sec: noi nu avem antitermice in spital decat supozitoare Nurofen. De ce nu v-ati adus d-acasa medicamente?
Am crezut ca innebunesc de furie. De ce nu mi-a zis de la inceput si ii aduceam de acasa. Eram in situatia ca fetita mea sa faca iar o convulsie din cauza nesimtirii doctorilor din acest spital. Noroc ca l-am sunat pe sotul meu si a venit el cu medicamente de casa.
Nu va mai zic ce scandal a urmat. Si degeaba.....
I-am facut reclamatie si la Ministerul Sanatatii, dar n-am primit nici un raspuns.
Asa ca.......nu mai au nici un rost comentariile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Daca ai un numar de inregistrare pentru reclamatie poti sa suni sa vezi ce se intampla cu ea.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

A fost trimisa pe mail. Sotul chiar a vrut sa ne ia atunci din spital si sa mergem la unul particular. Dar spre surprinderea noastra nu exista un spital particular pt copii in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Citat:
citat din mesajul lui badjoke

N-am stat sa citesc ce s-a scris inainte, dar uitandu-ma la titlu am considerat ca e bine sa-mi spun si eu parerea despre personalul din spital.
In martie fetita mea de doar 3 ani jumatate a facut o convulsie febrila. Am fost internata de urgenta la spitalul Budimex pe la ora 13 unde i s-a injectat antibiotic (cred)...ca nu au vrut sa-mi zica ce injectii i se face. Pana la ora 22 fetita mea isi revenise, cand deodata febra a crescut la 39,8. M-am dus repede la medicul de garda si aceasta mi-a zis pe un ton foarte sec: noi nu avem antitermice in spital decat supozitoare Nurofen. De ce nu v-ati adus d-acasa medicamente?
Am crezut ca innebunesc de furie. De ce nu mi-a zis de la inceput si ii aduceam de acasa. Eram in situatia ca fetita mea sa faca iar o convulsie din cauza nesimtirii doctorilor din acest spital. Noroc ca l-am sunat pe sotul meu si a venit el cu medicamente de casa.
I-am facut reclamatie si la Ministerul Sanatatii, dar n-am primit nici un raspuns.

Mami si NiKo (24 sept 2004)

Nu exista supozitoare Nurofen.

Mergi la inceput

Vroiam sa zic Novocalmin si m-am gandit la Nurofen.

Mergi la inceput

Supozitoarele Novocalmin sunt de electie in cazul febrei,deci erau f. bune sa le administrati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Citat:
citat din mesajul lui karfe

Citat:
citat din mesajul lui badjoke

Mami si NiKo (24 sept 2004)

Nu exista supozitoare Nurofen.

Exista supozitoare Nurofen-Junior de 125 mg.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

In romanica nu sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Citat:
citat din mesajul lui karfe

Supozitoarele Novocalmin sunt de electie in cazul febrei,deci erau f. bune sa le administrati.

asa stiu eu, ca algocalminul, novocalminul, sunt cele mai de succes antitermice. Nu stiu de ce, dar in spital primeam algocalmin pe post de antitermic si functiona perfect.

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput