Am facut varicela - la 29 de ani! - sfat
Raspunsuri - Pagina 2
madau spune:
Eu am facut varicela la 25 de ani...eram plina plina..vai de capul meu. Ma dadeam cu :
Romazulan tinctura - ajuta la cicatrizare si e si dezinfectant.
Mixtura mentolata - foloseam un pamatuf din ala pt pudra
Fara spalat din pacate pt ca le inmoaie si pe langa faptul ca se pot suprainfecta, se vindeca si mai greu
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
maru spune:
2 saptamani in casa
regim alimentar sever: compot la greu, supe, ceaiuri
fara dus, ci asa cum au spus fetele, cu un prosop ud...
ajungi la mare, nu-ti fa griji
nu te scarpina deloc, deloc, deloc!
eu am facut la aproape 23 de ani si nu-mi amintesc prima saptamana!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
larissa_79 spune:
Multumesc de raspunsuri tuturor.
Am mai aflat de o crema buna de la mamicile de piersicute:
http://www.beauty-experts.com/htm/produit/produit.asp?id_produit=571#
Inca o dovada ca medicii nostri sunt incompetenti. Am fost la CMU, adica na clinica cu pretentii. Pe langa faptul ca s-au uitat la mine de parca as fi fost vreun boschetar ceva, nu mi-a dat decat sa ma dau pe fata cu o pasta oribila de arat ca mumia, nu mi-au zis sa nu ma spal, nici sa nu ma scarpin nici nimic nimic. Daca nu era pe firma consultatia ma duceam si ceream banii inapoi.
A si tot de la farmaacie am luat un medicament f f bun ptr imunitate si ma simt si eu ca omul. Deci sa mai ai incredere in medici...mai bine nu!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
ama1357 spune:
eu am facut la 19 ani si eu am folosit o solutie mentolata... si apropo de mancarimi... pe mine cand ma manca undeva ma scarpinam in cap... am zis ca acolo daca e sa se lase cu semne nu ma deranjeaza... nu se vede!!! ca la cat de tare ma mancau nu reuseam sa stau cu mainile cuminte...
la mare ajungi!!! stai linistita mai e o luna...
Clover spune:
Ajungi la mare. Chinul e mare 2 saptamani in care n-ai nici o sansa sa arati sexy. Nu te zgandari pe fata, in alte parti semnele pot fi mascate usor.
larissa_79 spune:
quote:
citat din mesajul lui Clover
Ajungi la mare. Chinul e mare 2 saptamani in care n-ai nici o sansa sa arati sexy. Nu te zgandari pe fata, in alte parti semnele pot fi mascate usor.
oho...asta cu sexy e ultimul lucru la care ma gandesc....mai ales ca sotul ma da cu solutia de bube pe corp!
Brigit spune:
Larissa, multa-multa sanatate! Imi pare tare rau ca ai contactat varicela asta pacatoasa.
Nu te speria, ca in 2 saptamani o sa incepi sa te simti muuult mai bine, indraznesc sa zic ca noua. Maica-mea a facut varicela la 28 de ani, a luat-o de la copiii de la gradinita la care ma ducea pe mine; apoi am luat-o si eu de la ea -eu fiind copil nu-mi mai amintesc mare lucru de atunci. Insa o buna prietena de-a mea s-a captusit cu varicela in primavara asta, asa ca iti transmit cu ce s-a tratat ea:
- a stat numai in casa 2 saptamani
- ca medicamente Zovirax si Paracetamol- avea febra, isi simtea si gatul f umflat
- pentru bubite a folosit tot o solutie mentolata, zice ca tot de la farmacie, nu mi-a precizat nici un nume
A zis ca a evitat sa faca baie in perioada "buboasa", mai mult dusuri, apa calduta , nu fierbinte.
Cu siguranta saptamana viitoare o sa te simti din ce in ce mai bine. Acum eruptia fiind in "floare" e normal sa fii ingrijorata, eu nu cred ca e periclitata plecarea in vacanta.
Pupici si sa auzim numai de bine!
PS: Subscriu la ce ai scris despre CMU. Or fi si medici buni pe acolo, buni profesionisti si care sa se comporte uman cu tine. Eu nu i-am intalnit, din pacate pt mine.
April
Emma are nevoie de ajutor !
larissa_79 spune:
Multumesc pentru incurajari April!. Sper ca a fost frumos in concediu!
In alta ordine de idei, aveti idee cat timp ies bubite noi? Eu sunt in ziua 4 de cand mi-au iesit primele bubite si tot mai ies...
Dupa ce se termina tot cosmarul exista vreo crema speciala cu care ma pot da?
elyanne spune:
Eu am facut la aproape 28 de ani, in iarna... de Craciun...
N-am suportat nimic pe bube... mixtura mentolata ma ardea... iar fenistil gel ma calma pt. maxim 5 minute si dupa ma manca si mai tare... Asa ca am preferat sa nu mai dau cu nimic...
Eu mi-am facut dus cat inca nu aveam coji... si spre final cand am ramas cu f. putine... A fost bine ca era iarna totusi...
Si nu frecam, ca sa nu desprind cojile... facea f. repede sa nu aiba timp sa se inmoaie...
Insa am reusit in felul asta sa rup cateva coji, dar semnele sunt f. mici... vreo 3 pe fata si 3 pe burta... pe spate nu ma vad
Bube mi-au iesit vreo sapt. Unele deja aveau coji, altele abia se formau... iar de cand au iesit toate bubele a mai durat maxim 2 sapt. pana au cazut toate-toate...
Dr. a zis ca trebuie sa stau in casa pana am coji peste tot, mi-a dat nurofen pt. ca aveam dureri groaznice de cap si febra...
Cam atat... La mare sigur ajungi... pana atunci se usuca si cad toate
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Annie80 spune:
Ei Larisa cum te mai simti?
e contagioasa cateva zile pana ies primele bubite, si pana au toate coji,
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.