Am facut varicela - la 29 de ani! - sfat

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

anne, ma simt bine....multumesc! Adica nu am febra, nu imi mai este rau de ieri. Bubite mi-au iesit pana ieri...azi n-am mai vazut nimic nou. Din fericire pe fata am ramas cu cele iesite initial. Am ceva bubite, dar nu extrem de multe sa zic asa. Sunt insa in ziua 6. Inca nu ma bucur. Oricum am unele destul de mari pe spate si cam rosii la radacina...dar asa sunt multe......cam asta fac. Aaaaaaaaa...si am o solutie f buna cu care ma dau pe ele si ma simt super : A-derma Cytelium se numeste. Super buna.
deci sunt mai ok, decat speram...deocamdata! oricum primele 3 zile...am zis ca mor...asa rau mi-a fost...am si plans...ca asa fac eu cand imi este rau!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Ma bucur sa aud ca esti mai bine, cuma mai ai putin si scapi

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Si eu am facut varicela pe la 22 de ani cu o sapt inainte sa plec la mare. Mi-au iesit bubele, m-am dat cu crema de-aia alba, nu am rupt nimik, nu m-am spalat decat in locuri esentiale. s-a rupt singura pe fata o bubita dupa care am semn si acum dupamulti ani. Asta era pe la sfarsit de iulie si am plecat la mare cam pe 17 august. Deci se poate doar sa ai grija sa iti hidratezi bine de tot pielea pt ca in aceasta perioada se va usca f tare. Eu asa am patit si de la soare e si mai naspa.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Aporpos de mare... noi am facut iarna... si am intrebat pediatru daca mai avem vreo sansa sa se mai atenueze semnele... si a zis daaaaaa... dupa prima tura la mare, dupa prima bronzare
Oricum s-au atenunat si fara mare, soare...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput