Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)
Raspunsuri - Pagina 9
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Sa zicem "mersi" ca am fost pe faza pe 1 Chiar daca acum au mai crescut preturile si nici mare lucru nu mai e de comandat, faptul ca am luat o groaza de chestii cu 1 euro si sub, face sa iesim mai bine decat la reducerile precedente, nu credeti?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Nu stiu, nu am vazut inca pachetele din 1. Cine stie ce porcarii ieftinacioase sunt!
Ajung la concluzia ca unele merita 3-4-5 euro cat dai pe ele, dar altele ar tb returnate clar! De ex ciorapii sotului care au venit gauriti in calcai.
babyyy spune:
Fetelor sunt noua,doar ce am descoperit siteul si am zis sa incerc si eu...
Am niste intrebari,ma puteti ajuta va rog frumos?
-am inteles bine: merg la banca si cer sa mi se faca un card Visa sau Master intrnational pentru plati on line?Are ceva daca acest card este in RON dar plata on line este in USD,EUR etc?
-nu stiu o iota franceza si mi se pare destul de greu sa comand pe bajbaite,in schimb am vazut jos in coltul drept ca este tradus si in alte limbi.Am intrat pe pagina din UK.Au aceleasi:preturi,haine,reduceri?practic este acelasi site dar tradus in engleza?
-cand este perioada marilor reduceri?
-ati avut probleme la posta?De obicei cand primeam un colet din afara,si se platea tot inca de la depunerea coletului,taxe postale tot, cand mergeam la posta vamala tot ma "taxau" pentru ceva!Aaa si in colet aveam :parfum,haine,dulciuri.Deci nimic valoros sau electronice etc.Oare voi mai intampina astfel de probleme?Ma intereseaza sa cumpar hainutze de copii,nimic altceva.Dar facand socoteala: taxa de transport+ taxe inventate de functionarii de la posta nu stiu daca se merita?!
Mai rau este ca gaseam coletul pe jumatate desfacut,chiar pungile sau cutia de bomboane era desfacuta si lipsea cate ceva.... mi-a lasat un gust amar si mi-e cam frica sa mai primesc colete din afara.
Va pup si orice ajutor din partea voastra este binevenit.
alinam spune:
quote:
citat din mesajul lui babyyy
Fetelor sunt noua,doar ce am descoperit siteul si am zis sa incerc si eu...
Am niste intrebari,ma puteti ajuta va rog frumos?
-am inteles bine: merg la banca si cer sa mi se faca un card Visa sau Master intrnational pentru plati on line?Are ceva daca acest card este in RON dar plata on line este in USD,EUR etc?
Visa de preferinta in lei;
-nu stiu o iota franceza si mi se pare destul de greu sa comand pe bajbaite,in schimb am vazut jos in coltul drept ca este tradus si in alte limbi.Am intrat pe pagina din UK.Au aceleasi:preturi,haine,reduceri?practic este acelasi site dar tradus in engleza?
nu, acelea sunt alte situri si nu au aceleasi preturi, incearca cu un traducator online ( google de ex) si crede-ma ca in cateva zile o sa stii mult franceza, asa am patit eu, heheh nu am facut o ora de franceza in viata mea, acum deja sunt experta.
-cand este perioada marilor reduceri?
Reduceri mari sunt in iarna prin ianuarie februarie si acum, periaoda de reduceri a inceput deja de la 25 iunie si tine pena la 2 august.
-ati avut probleme la posta?De obicei cand primeam un colet din afara,si se platea tot inca de la depunerea coletului,taxe postale tot, cand mergeam la posta vamala tot ma "taxau" pentru ceva!Aaa si in colet aveam :parfum,haine,dulciuri.Deci nimic valoros sau electronice etc.Oare voi mai intampina astfel de probleme?Ma intereseaza sa cumpar hainutze de copii,nimic altceva.Dar facand socoteala: taxa de transport+ taxe inventate de functionarii de la posta nu stiu daca se merita?!
Mai rau este ca gaseam coletul pe jumatate desfacut,chiar pungile sau cutia de bomboane era desfacuta si lipsea cate ceva.... mi-a lasat un gust amar si mi-e cam frica sa mai primesc colete din afara.
Va pup si orice ajutor din partea voastra este binevenit.
La posta nu au voie sa iti deskida coletul suv pretextul de vama ca vine din ue si nu se desface la vama, dar se poate intampla sa nu ajunga delok sau sa ajunga rupt ... cu ceva lipsa, eu nu am patit dar alte fete au patito.
Spor la cumparaturi!
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
ANKA-iasi spune:
pun si eu astea la vanzare ca nu am nimerit deloc masurile
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-soutiens-gorge-sans-armatures.aspx?productid=324105055&documentid=321408&categoryid=23110917
marime 90B ,deci 75 B in Ro
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-femme-lin-coton-prix-mini.aspx?productid=324113721&documentid=299108&categoryid=31522160&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
fusta marimea 44 alba
si mai am alea 2 bluze decoltate la aproape 5e alba si lagon si aia la 3 e kaki,toate 42-44 le vad pe site da nu mi le mai da sa pot pune link,vechea treaba cu desolee
miki,tu voiai bluza aia...
Laura Ioana spune:
Astia cred ca fac misto de noi cu bulina lor Nici nush ce sa fac: am cosul plin cu hainute de copii si nush daca sa dau comanda sau sa astept sa vad ce reduceri fac
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
Laura Ioana spune:
Mai aveti coduri interesante?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
claujro spune:
Laura Ioana, bulina se vede ok http://www.laredoute.fr/achat-prix-ronds.aspx?categoryid=48583631&cindex=10&prodid=324138406&docid=504008&prsingle=false&pagenumber=1
La aubaines nu mai reusesc sa vad derniere demarque, probabil ca lucreaza la ele.
elyanne spune:
Azi am primit aviz pt. coletul din 1 iunie
Luni nu era la posta... ca am fost sa intreb...
Am echipat trupa si m-am dus sa-l iau... sunt ok toate... Pun linkuri ceva mai incolo... n-am avut cine stie ce... a fost vreo 15 euro valoarea totala...
Tricourile de 0,20 euro sunt f.f. frumoase... si bumbacul mult mai bun decat la altele mult mai scumpe... trebuia sa iau vreo 10 cum credea soata ca am si comandat cand a auzit cat au fost...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica