Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
Bulina albastra de pe prima pagina si derniere demarque de la aubaines ..apar-dispar! Lucreaza la site...
rall spune:
quote:
citat din mesajul lui alina morostes
Mai e cineva care n-a primit coletul din 26?
Eu nu am primit inca pe cel din 28...
alinamoro spune:
Claujro, ma descurc cu ei daca nu-mi vin, gasesc eu la cine sa-i vand.
Iti trimit adresa pe PM.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
arleena spune:
off topic cristinacsa ce-i cu pantofiorii aia?is de vanzare??
io i-am luat la fiu-mio pereche de pantofisport tot de la melania si mor de ciuda ca nu=i vin, desi sunt marimea 24, doar ca el are piciorul mai lat si nu-i intra in picior....ma gandeam sa-i vand daca sunt doritoare http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/2658582310
eu la costum de baie mi=am luat din care am avut posibilitatea sa aleg cupa ca am sani mai mari....si am nimerit bine.
claujro spune:
Jasmine, ai dreptate! Astea au fost toate reducerile. Nu mai misca preturile in jos, de acum. Ci doar in sus...
mirunajr spune:
Mor de ciuda ca nu am apucat sa dauy comnada cu lenjeriile de pat...acum nu le mai gasesc nici macar cu preturi marite
miki68 spune:
Sa zicem "mersi" ca am fost pe faza pe 1 Chiar daca acum au mai crescut preturile si nici mare lucru nu mai e de comandat, faptul ca am luat o groaza de chestii cu 1 euro si sub, face sa iesim mai bine decat la reducerile precedente, nu credeti?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei