Shoppaholicele Redouto-masochiste (107)
Raspunsuri - Pagina 10
elyanne spune:
Am vrut sa pun linkuri dar ma lasa nervii... merge netul ingrozitor...
Bagasem la coduri unul pt. un sac bronze... si am primit o gentuta NY kaki (zic io... numa bronze nu-i)... probabil s-a epuizat geanta cu pricina... habra n-am... sunt curioasa ce primit voi (stiu ca mai ati bagat cateva codul cu pricina...)
Miruna poate dai pe la posta... mai stii... eu n-am vazut daca mai erau si alte colete...
A... si apropos de posta... acum au desfacut fatura de pe cutie si au rupt partea de jos, unde scria cand a plecat coletul, etc. M-au pus sa trec datele pe spatele aleia...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
elyanne spune:
Da, Miruna... 72 si eu
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mirunajr spune:
Eu am tot sunat-o pe postarita si zce ca nu a venit nimic..nu stiu ce sa zic...pana acum nu am avut nici un fel de probleme, asa ca incerc sa fiu calma...
elyanne spune:
Poate a fost un colet mai mare si pana le-au pus cap la cap... eu asa ma patit mereu cand a fost coletul mare, a ajuns mai greu...
Si eu sunasem postasul luni si nu aveam nimic, dar seara tot am mers a verific si degeaba... nimic...
Dar azi dim aveam avizul in cutie, probabil l-a adus repede, ca stia ca-l astept... alta data uita sa-l aduca...
missdeutza spune:
Buna fetelor...am revenit si eu dupa o absenta cam lunga da am avut o perioada incarcata& f f stresanta. Acu k am terminat cu totul am timp de o reduteala si normal sa mai stau la o vb cu voi. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat? Nu mi-am luat niciodata incaltaminte de pe LR si astia imi plac&par si comozihttp://www.laredoute.fr/vente-ballerines-elastiquees-femme.aspx?productid=324116938&documentid=299108&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=6.Am vazut k i-ati recomandat, dar nush ce marime sa-mi iau 36 sau 37? Eu port 37 dar in descriere frantuzoaicelor zik k is prea mari.....
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui elyanne
Poate a fost un colet mai mare si pana le-au pus cap la cap... eu asa ma patit mereu cand a fost coletul mare, a ajuns mai greu...
Si eu sunasem postasul luni si nu aveam nimic, dar seara tot am mers a verific si degeaba... nimic...
Dar azi dim aveam avizul in cutie, probabil l-a adus repede, ca stia ca-l astept... alta data uita sa-l aduca...
este destul de mare ....