Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)
Raspunsuri - Pagina 18
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5393370&SizeCode=00045&Quantity=1&PersText=&ItemId=22&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
asti's piele?
Cred ca da. Numa' daca nubucku' = nabuc (citez din DEX: imitatie de piele de antilopa, de obicei de culoare alba, cu aspect mat, catifelat, obtinuta din piei de bovina - si provine din germ. nubuk )
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ANKA-iasi spune:
recunosc..tare ma mananca palmele si mi-s si casnica...da am mancarea pe foc si bebele cu un pistol cu apa care imi ataca pc-ul
claujro spune:
I-am luat, miki , multumesc pt raspuns! Uf! A 7-a comanda . Gata, ma potolesc! Si asa nu am primit nici una inca!
claujro spune:
Ma apuc sa fac rezervari pt calatorie. Sotul meu vrea sa ramanem o noapte la Monte-Carlo...si sunt niste pretuuuuuri
diotima spune:
quote:
citat din mesajul lui dianarus78
balerinii mellow yellow www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4414888&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=36&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">astia, cine si-a luat 38 este ok? merg la picior mai lat sau cum?
eu de regula imi iau 38 de la lr, dar tocmai am pstat un model care imi erau mai buni 37... dar daca imi sunt mari? sa risc un 37? si vad ca sunt un pic mai scumpi ca ieri. sau mi se pare?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Eu port 39 si am luat 39 si sunt ok. Am piciorul normal, nici subtire, dar nici lat.parerea mea e sa iei cat porti.
danadc spune:
quote:
citat din mesajul lui dianarus78
balerinii mellow yellow www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4414888&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=36&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">astia, cine si-a luat 38 este ok? merg la picior mai lat sau cum?
eu de regula imi iau 38 de la lr, dar tocmai am pstat un model care imi erau mai buni 37... dar daca imi sunt mari? sa risc un 37? si vad ca sunt un pic mai scumpi ca ieri. sau mi se pare?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
I-am luat eu. Nr 39 cat port aici. Sunt pt un picior lat, dar imi vin in special dupa amiaza, cand mai greu cu picioarele suple....
Stangul insa este un pic mai lejer deact dreptul, nu stiu de ce. Dar merg purtati...
madau spune:
Io-s suparata...am 3 produse lipsa din colet, iar coletul a venit incgis perfect, nu taiat, nu rupt, nu nimic.
Acum ma gandeam sa le scriu, dar cum fac dovada ca produsele nu erau in cutie?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
cristinacsa spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68quote:
citat din mesajul lui cristinacsa
Eu am 2 *1.20 in Ramboursment pt comanda din 1 iulie, una din 7, una de azi...
Pe 1 iulie ai comandat bluza aia galben cu mov (parca?!) de matase naturala? Ca daca da, aia o fi si remboursementu' meu de 1,20
cristina d.
Miki, nu mai stiu, dar parca nu ca era deja epuizata cind m-am trezit eu...
Dar nu am inteles cum recuperez banii? No mare paguba, dar...
Platesc online sau..?
Dia1609 spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Hai, cine se duce pana la posta sa vada dac-au venit coletele din 26? Ankaaaa! Nu dai "o fuga"?
cristina d.
eu am primit azi avizul pt coletul din 26 ... nu ma asteptam, ca de obicei postasul nostru nu se incurca cu avize... probabil din cauza ca am tot sunat la posta in ultimele 3 zile sa vad dc nu a venit coletul, de le-am inebunit pe tanitile alea
chiar, stiti ca se poate suna la posta sa vedeti daca a venit coletul?
sper sa apuc sa-l ridic azi de la posta, ca e primul colet si-s curioasa de mor