Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)
Raspunsuri - Pagina 19
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui cristinacsa
Miki, nu mai stiu, dar parca nu ca era deja epuizata cind m-am trezit eu...
Dar nu am inteles cum recuperez banii? No mare paguba, dar...
Platesc online sau..?
www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori
Pai, or sa ne trimita prin posta codurile pt. sumele alea, pe care le putem folosi la cumparaturi ulterioare. Daca e musai si urgent, le scrii si ti le dau si prin mail. Deci, practic nu recuperezi banii, ci ii folosesti la o alta comanda.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lizzy spune:
ma stresati cu "mes rembousements" pt comanda din 01.07
ma duc sa verific daca n-am si io ceva... sper sa nu...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
edit: n-am nimic. sper sa ajunga toate cu bine ca mor de nerabdare.
amr 3 comenzi mari si grase.
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Ma apuc sa fac rezervari pt calatorie. Sotul meu vrea sa ramanem o noapte la Monte-Carlo...si sunt niste pretuuuuuri
Termina cu chestii din astea perverse! Auzi... Monte Carlo! Eu m-as duce si la Geoagiu Bai dac-as putea (stiti voi... n-am cu cine lasa matzii)
cristina d.
ANKA-iasi spune:
ma gandeam eu sa-i cer lu tanti de la posta nr de tel,dar daca o mai si sun zi de zi....oi primi coletul de craciun am facut 100 de drumuri la cutia de posta,mereu am avut aviz la colete
auzi miki,adica tu din cauza matzelor nu te duci nicaieri niciodata?ia-le babysitter
claujro spune:
Da, mei, am avut si eu o matza si stiu cum e...
Edit: acum imi dadaui seama ca nu mai prind prix rond. Ehhhh ca si asa nu mai e mare lucru de cumparat!
miki68 spune:
Deci:
1. am sunat la posta si dupa 10 minute de asteptare (cica verifica) mi s-a spus: "nu avietzi nimica duamna"
2. mai plecam, pe ici pe colo, dar nu mai mult de 2 zile. Si daca e mai mult, plecam pe rand. De exemplu, am fost in Grecia 10 zile, solo. Dumnealui a stat cu matzii acasa.
2. i-as lasa cu cineva la mine acasa (adica sa vina cineva o data pe zi sa le dea mancare, apa si sa curete litiera), ca mi-e frica sa-i las la un adapost sa nu moara de melancolie
cristina d.
lizzy spune:
o buna relatie cu tantile de la posta se construieste in timp
de ex. ideal e sa ajungi sa-ti dea beep pe propriul mobil inainte sa faca avizul, ca se castiga timp si hartie mi-am bagat in agenda nr de la posta si stiu ca daca imi dau beep am colet
din fericire, la mine in catun functioneaza aceasta metoda. si n-am 'platit' chiar nimic. doar vorbim frumos si zambim.
imi pare rau ca nu e la fel peste tot.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
lizzy spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Deci:
1. am sunat la posta si dupa 10 minute de asteptare (cica verifica) mi s-a spus: "nu avietzi nimica duamna"
2. mai plecam, pe ici pe colo, dar nu mai mult de 2 zile. Si daca e mai mult, plecam pe rand. De exemplu, am fost in Grecia 10 zile, solo. Dumnealui a stat cu matzii acasa.
2. i-as lasa cu cineva la mine acasa (adica sa vina cineva o data pe zi sa le dea mancare, apa si sa curete litiera), ca mi-e frica sa-i las la un adapost sa nu moara de melancolie
cristina d.
poate suna exagerat... dar daca tot sunt 'membri' de familie... nu-i puteti lua cu voi? in cutii de-alea speciale de transport animale?
zic si io, nu stiu cum ar fi, dar decat sa mergeti separat in concediu
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc
miki68 spune:
Diana, matzii mei cunosc "lumea" doar de la geam. N-au iesit niciodata din casa, decat fortuit, in transportor, la vet la vaccin.
Si, acu' pe bune, as putea sa-i zic soacra-mii sa vina la ei zilnic, dar, sunt precum o mama care isi inchipuie ca nimeni nu se poate ocupa mai bine de copii ei decat ea
cristina d.