Shoppaholicele Redouto-masochiste (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Am primit mail de la Sabine care ma anunta ca nu mi-au putut trimite o camasa din comanda de pe 1 iulie si imi trimite un cec in schimb (de 0.6 euro )

Oare abia acum trimit comenzile de pe 1?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ce, v-ati "dat la fund"? Hai, sus, pe prima pagina!
Mi-o mai aparut o suma de 1,20 euro in "mes rembursement" pt. o comanda din 1.07. Nu's pentru ce-i ca am doua produse la 1,20...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, chiar ce numar ai luat la balerinii de 5 E? Eu cam la toate incaltarile luate de pe LR am luat 37 si mi-au venit bine (in Romania ma inmcadrez cam la 36-37, depinde de model) - e posibil sa-mi fi venit sai 36. La astia crezi ca ar merge mai degraba 36?

Aaaa, mi-a scris Sabine ... sa-mi stea inima, nu alta! Credeam ca se ia de viata mea cu vreun cod ceva. De fapt ma informa ca la comanda din data de 1 iul a fost un produs indisponibil (o camasa) si ca am credit note in valoare de 0.8 E ! Mai mare daraua!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Eu am 2 *1.20 in Ramboursment pt comanda din 1 iulie, una din 7, una de azi...

Mergi la inceput

Mey, da' ce relatie speciala aveti voi cu Sabine asta... (urla invidia in mine) Mie nu-mi scrie nimeni nimic, numa-mi apare in mes remboursement ca si bon d'achat

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

Mey, da' ce relatie speciala aveti voi cu Sabine asta... (urla invidia in mine) Mie nu-mi scrie nimeni nimic, numa-mi apare in mes remboursement ca si bon d'achat

cristina d.

idem

Mergi la inceput
Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui cristinacsa

Eu am 2 *1.20 in Ramboursment pt comanda din 1 iulie, una din 7, una de azi...

www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori

Pe 1 iulie ai comandat bluza aia galben cu mov (parca?!) de matase naturala? Ca daca da, aia o fi si remboursementu' meu de 1,20

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

eu pandesc de cand...sa vad daca nu am vreun ramboursement.nimic,nici mail. ori inca nu a ajuns la mine

Mergi la inceput

Hai, cine se duce pana la posta sa vada dac-au venit coletele din 26? Ankaaaa! Nu dai "o fuga"?

cristina d.

Mergi la inceput