Nou stil de viatza (216)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
citat din mesajul lui Tzuni

Mi-e lene. Angajez scrib.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Ma ofer! Imi caut job!

'Neata fetelor!
Carina ! Pentru ca am uitat sa te salut la ultima mea postare! Nu am facut-o cu intentie; in general ma uit la ultimile 2-3 pagini scrise, si daca cineva nu a postat, e foarte probabil sa nu imi amintesc persoama; mai ales in perioade zbuciumate ca aceasta prin care trec eu!
hcclara, arati super; este o schimbare destul de mare zic eu, si mult in bine!
Criscosty, sunt si eu alaturi de tine, desi in momente ca astea nu prea imi gasesc cuvintele. Si eu am pierdut multi oamnei dragi, si stiu ce trebuie sa simti. Dar poate cine stie, o sa-si revina... Dumnezeu sa o aiba in paza!
Delidana, acomodare usoara!
Gabi, m-ai amuzat cu emocionul tau imaginar! Sorry, stiu ce esti suparata pe aceasta tema, dar lasa ca iti revii tu si ne arati tu noua! ia un de la mine sa te mai inveselesti!
Tumpi, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti impreuna!
Fetelor, va pup pe toate si va doresc o zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ehe...s-au trezit fetele.Eu mi-am pus 2 supici(diet) la foc sa am una pe cand ma intorc de la tratament si a doua seara dupa 10 cand ma apuca piticii sa ma bag in frigider...acum mi-am facut o crema din branzica de vaci si verdeturi si o pap cu paine neagra si rosii si ma pregatesc incet de plecare.

Laura

Anda,ufff iar dentist...draga de tine

Marilenaneagra si tare pt tine.

Claudia,nici aici nu sunt mai mult de 18 grade.

Carmenbeau un ceai de mar verde(cu gheatza) si ti-am pregatit si tie unul.O zi frumoasa iti doresc alaturi de prichindei.

Tzuc.Sunt prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, trebuie sa fie tare bun, n-am baut niciodata, multam, si o zi frumoasa.

Marilena, am fost cu Iustin prin oras, mi-am cumparat ceva cosmetice si apoi l-am rasplatit pentru rabdarea lui: l-am asteptat eu in timp ce el s-a jucat la un loc de joaca.

Anda, ce tort pregatesti sotului?
Sa stii ca ma bucur din plin!
stiu ca-ti place E. Arden, parfumul cel nou, 5th avenue after five l-ai incercat?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Doamnelor... multumesc de incurajari. Nici macar nu sunt in concediu, muncesc. E drept ca la Geneva...

dar tot grasa.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare tuturor
Multumesc pt urarile la adresa sotului meu.De petrecut nu pot spune ca am petrecut, am fost doar noi doi, o zi normala, eu la munca, el la munca, ne-am vazut seara, putina spampanie, torulet, un cadouas si gata.Pt noi fiecare zi e o aniversare,asa ca nu facem mare caz din asta.
Claudia, tare bine iti sta asa, bravos.
Laura, ba da am vazut, am crezut ca am raspuns.Se pare ca multe am avut peripetii la nunta, cu rochie sau fara rochie de mireasa.Important e oricum sa fim fericite.
Vik sa sti ca si eu am avut perle la nunta.
Anda, bafta azi la dentist.
Va salut pe toate si va servesc cu o felita de www.flickr.com/photos/12137579@N03/2652778840/" target="_blank">TORT

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tumpi, ft. fain ti-a iesit tortul. Reteta, te rog, .

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Dragelor va pup si chiar mi-e dor de voi. Scuzati absentza dar la servici e nebunie. In prima saptamana cand am ajuns o colega era in concediul si alteia i s-a facut rau. A inceput sa aibe sangerari, a plecat la spital si n-a mai venit nici pana azi la munca. E totul in regula cu ea, ia tratament dar vrea sa se odihneasca un pic si sa astepte macar 2-3 zile pana se termina sangerarea.
In a doua saptamana care e aceasta alte 2 colege si-au luat concediu + cea bolnava. Asa ca dintr-o mana de oameni cati suntem (adica 5 in contabilitate/receptie) am ramas doar 2 dar munceste doar 1 adica eu, pentru ca cealalta colega si-a anuntat de luni plecarea din companie (2 weeks notice) drept urmare nu mai face absolut nimic. Toate hartiile care-i trec prin mana poposesc pe biroul meu fara prea multe explicatii. Asa ca am ajuns sa nu mai stiu ce culoare are biroul la cat de plin e de hartii.
Deci dragelor cam cu asa ceva sunt eu prinsa la ora asta si usor nu-mi e. Ei dar sa trecem la ale noastre.

In primul rand vreau sa-mi cer scuze Mephala ca n-am reusit sa te felicit de ziua ta. Cu intarziere iti urez "La Multi Ani" cu sanatate ca-i mai buna decat toate si aceleasi urari i le fac si tatalui tau care am inteles ca si-a sarbatorit ziua c-o zi inaintea ta. Te si sper sa ma ierti de intarziere.

Abia am reusit sa citesc capitolul trecut si vad ca trebuie s-o felicit pe Marilena. Draga mea nu stiu ce decizie ai luat dar sa fie intr-un ceas bun si nu fi suparata pe ai tai ca n-au raspuns cum ar fi trebuit intrebarilor tale. Tu stii cel mai bine ce-i in sufletul tau si ce-i mai bine pentru tine si Mara.

Delidana cred ca deja ai ajuns acasa asa ca nu pot sa-ti urez decat sedere placuta si bucura-te de soare, fructe exotice si catei. Sunt convinsa ca ti-au lipsit in Ro.

Anda tu ce mai zici? Cred c-am inceput sa-ti calc pe urme cu aglomeratia de la servici si miile de responsabilitati. Ma mir totusi ca tu ai timp sa ne mai si scrii + ca mai faci si prajiturele pe-acasa si alte bunatati.

Tzuni care va sa zica tre sa ma vizitezi, ca daca zice "Madame" ca te mariti cu origini straine....atunci da-i o sansa si Canadei . Si ce altceva ti-a mai zis? Si mai zi-mi si mie detalii, cum mai exact ti-a ghicit? Poate sa-mi giteasca si mie???? Asa virtual?

No, acum chiar trebuie sa ma intorc la ale mele , dar revin, dupa ce citesc si capitolul acesta.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

M-am intors si eu acasuca,am mancat 4 nectarine,am baut un ceai si am mancat 2 farfurii de supa de rosii.La amestecul asta de nu ma fac eu prietena cu toaleta...

Tumpi,fain tortul,scrie-ne si noua reteta,te roooog.(il fac si eu la sf de saptamana) si...nu am vazut numai tortul ci inca una bucata fata frumoasa foc.

Carmen,e bun ceaiul,eu bag geatza in el si il beau il loc de suc,ceai cald nu pot sa beau nici cand sunt bolnava.Päsärele päsärele

Anda,se face greu aluatul pt foietaj?Cand ai t imp imi dai si mie reteta te rog?

Asa si profit acum sa vorbesc despre mancare pt ca-s cu burta plina si nu ma apuca piticii,Carmen am facut weekend-ul trecut chiftelutzele de pui si am facut si niste rulade(sarmalutze) cu aceleasi ingrediente(ou n-am pus la ele) si am adaugat orez si cimbru.Am impachetat sarmalutzele si le-am invelit si in felii de bacon,le-am bagat la cuptor si cand au fost gata am turnat peste ele sos de rosii.Am mancat ca sparta.

Ma duc sa ma intind putin.V-am tzucat pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Salutare !Imi cer scuze pt. ca nu am intrat ieri sa dau raportul ,dar am fost foarte obosita si m-am culcat de amiaza (ceea ce nu obisnuiesc) si nu am mai intrat pe net.Asa ca, raport- stagnare -si ma bucur ca nu m-am mai ingrasat ,pt. ca tot nu ma abtin de la inghetata Un pt. toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Salutare natiune!

Sunt in viteza pentru ca la 18.30 trebuie sa ajung la un curs.
Raportez abateri grosolane de la dieta nutritionistului meu ....in sensul ca aveam voie pana in 11 -un ou fiert+ sana+ salata verde si dupa 11 numai peste la gratar/cuptor..si asa trebuia sa o tin toata saptamana iar eu azi am mancat 3 felii de pepene rosu+ peste hamsii prajitsi de oftica, la birou, am mai bagat doua napolitane dietetice, fara zahar.
Vineri ma duc la control si iau dieta pentru urmataorele 2 saptamani.

Tumpi, sa iti traiasca sotul.
Delidana, misto supele. Recunosc ca habar nu am ce gust au, dar mi-am propus sa gust si eu cu prima ocazie.
Claudia, arati excelent.

Pup toata gasca si am luat-o din loc spre curs.

Mergi la inceput