Nou stil de viatza (216)
Raspunsuri - Pagina 8
hcclara spune:
Salutare fetele!
ce faceti?
Marilena, trebuie sa te intreb ceva, te intreb pe mess insa...
Da, m-am tuns, vopsit, imi place, lui barbatu-meu ii place mult-mult, am pranzit in oras, apoi ne-am plimbarit o ora, mi-a cumparat o poseta mare, portocalie, si o pereche de ochelari de soare!
cateva poze aici:http://good-times.webshots.com/photo/2959660110101370997IkUOec
nu se vede ft bine in poze culoarea, dar na, pana am altele vi le pun pe astea!
Mi-a facut numai suvite, ca a zis ca sunt prea inchisa la par si ies portocalie altfel, asa ca e mai bine treptat sa-l blondim!
La noi e frig, vant...maine merg cu sorela prin oras ca sunt ceva reduceri!
Marc iar a inceput sa ma intrebe de ce murim cand suntem batrani, si daca mai venim pe pamant, ca el nu vrea sa ajunga in groapa...nu stiu ce sa ma mai fac cu el, a inceput acum vreo luna cu intrebari din astea si vad ca tare il preocupa...degeaba ii explic eu cum e, ca el nu prea intelege, si vad ca se framanta cu asa ceva, ba mai si plange si eu ma simt neputincioasa ca nu-l pot face sa intelege! ma duc sa-i citesc din biblia povestita copiilor imediat!
Poate aveti vreo idee cum sa-i povestesc, ca sincer eu nu mai stiu si sunt sigura ca mai umpic si iar incepe sa ma pistoneze cu intrebarile astea existentiale!
va pup!
Tumpi, ai facut tortul? cand e ziua sotului?
(am aspirator nou...da n-am chef sa aspir! azi a aspirat sorela cu ala vechi, dar de maine il bag in functiune asta nou)
Gabrielama spune:
Salutari racoroase de la Geneva!
Sunr grasa... emocion cu omulet obez plangand cu lacrimi siroaie...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
CRISCOSTY spune:
Seara buna! Scuze ca am intarziat cu raportul, dar nu am apucat sa intru pana acum...Raport stagnare Vreau sa va multumesc din suflet ca-mi sunteti aproape, conteaza mult ptr. mine, mai ales ca trec printr-o perioada mai proasta si la servici...dar vor trece si va fi bine.
Claudia am vazut pozele...iti sta tare bine si imi place si culoarea. ...si arati tare bine
Tumpi la multi ani sotului, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu. Si sotul meu este tot rac, vineri este ziua lui.
Sunt moarta de somn...noapte buna!
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
Buona sera!
Aparusi si eu la ceas tarziu, ca de obicei, cu un raport nu tocmai bun STAGNARE
Tumpi sotului tau!Cum ati petrecut?
Carmen nu cred ca voi face prea multe poze la nunta pentru ca nu gasesc nimic frumos de imbracat pentru o ca mine si nu vreau sa-mi expun, inca, suncile.
Anda nu merit felicitarile tale pentru ca azi n-am fost la sala Rusii sunt de vina
Claudia imi place cum ti-ai aranjat parul si tu arati foaaarte bine
Criscosty si eu am un rac acasa! Il sarbatoresc cu o zi inaintea micutei lui Tzuni
Salutari la toata gasca!
Delidana spune:
'Neata
Azi noapte am reusit sa dorm ceva mai bine. Cred ca incet-incet incep sa-mi revin din ameteala asta provocata de diferenta de fus orar. Acum sint cu cerealele alaturi si va citesc. Mi-am facut si un mare shake dintr-un mango galben si o banana dar pe asta l-am terminat de baut. Cred ca avea juma' de litru.
Ieri am fost in oras; am luat cina la restaurantul meu preferat, japonez, care face niste supe de taietei bes-ti-a-le. O poza www.hachiban.co.jp/english/noodle/menu/ramen/ramen.html" target="_blank">AICI. Primele 2 supe din lista sint preferatele mele.
Este sezonul ploios asa ca in fiecare zi avem parte de o rapaiala furtunoasa dupa care aerul devine si mai umed si greu.
Azi am program de stat acasa si facut curat.
Claudia, ti-am vazut pozele, arati foarte bine, tunsoarea si culoarea parului sint foarte frumoase.
Crys, si sper sa treaca perioada asta grea. Stii cum se zice, ca dupa furtuna vine si soarele.
Gabi, poate plinuta esti insa in nici un caz obeza. Distractie placuta la Geneva.
Cit pe ce sa uit de raport: + 1kg. Rusinica sa-mi fie, m-am pricopsit cu insotitor.
Pup toata gasca.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
justasmallkiss spune:
Tz,Tz,Tz...Delia,ai baut tu shake-ul ala tot si nu ne-ai pastrat si noua.si noi mergem cu placere la restaurantele japoneze,al meu mananca sushi si eu "bag" si cate 3 boluri de supa dulce acrisoara pe langa altele.
CarmenE,nu mai fi suparici,e buna si stagnarea.
Crys,suntem alaturi de tine.
Gabi,concediu placut.
Claudiaesti o frumoasaaaaa!!!
Anda,"terorista" mea mica si la 12 daca se culca,la 6 e in picioare.
Madelaine,si eu l-am invatzat pe tati sa o "coafeze" si dimineatza cand incep eu munca cu...noaptea-n cap se ocupa el de frezat pitica.
Carmen,incercasem sa beau ceai verde simplu,ieri am cumparat cu lamaie si intr-adevar e f bun.
Dau cafelutza si ceaiul fetelor care inca nu au baut si...o salata de fructe sauc eva usor pt mic dejun,gata cu dulciurile.
Ieri am reusit sa imi fac un meniu de care sa ma tin,sper sa reusesc si azi ca de cand sunt acasa mai mult prin pat iar am inceput sa ma ingras.
mephala30 spune:
neatza Ioana, mersi de ceai.
Claudia, iti sta mi-nu-nat, . Si e vizibil ca ai slabit, bravo tie!
Carmen, Iustin & Teodor
hcclara spune:
hop si eu la o cafelutza ca apoi mai am cate ceva de facut si vreau pana in oras!
multumesc dragutzelor pt cuvintele frumoase!
Delia sa ne mai povestesti .
Crys, ma gandesc la tine!
Carmen E.distractie placuta la nunta!
La noi e frig, sunt 16 grade, sper sa se mai incalzeasca ca inca n-am vazut strandul in aer liber si aici avem un strand super, amenajat pe malul Rinului, cu ft multe bazine, unele pt innot, altul cu un tobogan spiralat, in altul se creeaza valuri artificiale la intervale de timp regulate...cele de copii sunt cu apa putin mai calda!
va pup si va doresc o zi frumoasa!
gusta spune:
Neatza.
Tumpi scuza ca am uitat ieri sa ii spun sotului tau la multi ani.Asteptam sa ne spui cum ai sarbatorit.
Delia spor la curatenie.
Claudia ti-am dat un raspuns daca mai vrei informati iti mai zic.Iti sta super bine tunsa si se vede ca ai slabit si aratai super,super bine.
Carmen ce faci azi?
Cuscra sunt in continuare aproape de tine.
CarmenE distractie placuta la nunta si macar o poza.
Tzuni hai lasa lenea si zi 2 cuvinte.
Madelaine eu am citit o postare de a ta care nu a mai aparut sau am visat eu.
Ioana la fel am si eu una bucata copil care nu conteaza ora la care merge la culcare la 6 e ceas.
Anda se vede ca ai ajuns unde ti-ai propus cu kg sa imi dai si mie un pic din vointa ta.
Louisea aici vremea e asa de urata incat nu am chef de nimic si as avea destule de facut.
Ma duc sa imi pun de cafea ca numai merge creierasul.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata dragelor,
Claudia: arati fff bine. Ai slabit frumos, iar culoarea te prinde minune. Si ai o frumusete de surioara.
Ioana: mersi de cafea
CarmenE: e de inteles pauza de la sala in perioada asta a lunii. Si e normala si stagnarea, cum am mai zis cand te apuci de sport apare o perioada de stagnare sau chiar crestere in greutate pentru ca se dezvolta masa musculara care e mai grea decat grasimita.
Carmen: bucura-te pe deplin de timpul pe care il mai ai acasa cu baietii.
Delia: pot sa te intreb cu ce ocazie mergeti voi in Thailanda?
Criss: ma gandesc la tine si iti trimit un pupic virtual
Marilena: spor la mentinere.
Eu azi mai stau cam o ora la serviciu, apoi am 3 ore de stoma (sa imi scoata 2 nervi si sa pregateasca gingia de implant), apoi vreau sa merg sa ii iau cadou sotului ca maine e ziua lui si acasa sa pregatesc una alta pentru maine la serviciu.
Gabriela: ce tot spui tu acolo?
Meniul de azi:
budinca de lapte cu ou
pangasius la cuptor cu pastai (l-am pregatit dar nu stiu cand o sa il pot manca)
diseara nu stiu ce, dar vad eu in functie de cum ma simt cu dintii.
Va pup si va doresc o zi frumoasa,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai