Nou stil de viatza (216)
Raspunsuri - Pagina 7
justasmallkiss spune:
Neatza Carmen.Tu care ceai verde il bei,cel simplu?Am vrut si eu sa beau unul aseara si am zis ca mi se intorc matzele de dos,nu mi-a placut deloc la gust. Nu plec la munca,nici sa vreau si nu as putea sa lucrez,sunt inca acasa in medical.
Iei o pauza de dieta,nu?Sa nu pleci de pe forum.
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
Cu intarziere, dar din tot sufletul urez si eu LA MULTI ANI, pentru CARMEN si MELISA, printesa de Alina!
va doresc multa sanatate si fie ca toate visele sa vi se implineasca!
Alina, ti-am trimis un mail, nu l-ai primit? Eu am pierdut nr. tau de tel; da-mi un PM. sa-ti traiasaca fetele si sa te bucuri de ele! da-le si cate un din partea lui Andrei!
Tumpi, ce faci draga mea? pe prima pagina, ti-am scris un mesaj lung cu ceea ce s-a intamplat si la nunta mea! se pare ca nu l-ai citit, dar nu e prea tarziu!
hcclara, ce m-ai amuzat cu blatul tau! Era blat de bucatarie, intr-adevar, ca nu stateam acum de torturi!
nasoala intamplarea cu barbatul din parc! Din nefericire, nemernici exista peste tot in lume! Bine ca ai fost pe faza!
Dau si eu raportul azi: 54.500 adica -500 gr. Deja incep sa intru la idei, pentru ca desinu mai tin cont ce mananc (si mananc!), continui sa slabesc! parca nu imi suna a bine!
Gusta, Tzuni, Violeta, Delidana, Hopes, justasmallkiss, puskin, Eftimie, Criscosty si restul fetelor !
carina spune:
Neata,
Felicitari celor care au slabit saptamana asta.
Ioana: mersi de cafea. Carina doarme si pana tarziu. De exemplu, sambata s-a trezit la 10, iar duminica la 11. De culcat se culca pe la 11 in weekend si in jur de 10 in timpul saptamanii, iar la pranz nu mai doarme decat uneori la gradi.
Delia: ce pofta imi faci de concediu....
Violeta: imi pare rau de problemele de la serviciu.
Criss: si eu sunt alaturi de tine si sper din suflet sa fie mai bine bunica ta
Tumpi: La multi ani pentru sotior. Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Carmen: tu cand te intorci la serviciu?
Zuzi: iar ne-ai parasit? Sper ca totul e in ordine.
Vic: unde ai fugit?
Laura: iti doresc nervi de otel si putere sa terminati renovarile cat mai repede
CarmenE: felicitari pentru mersul la sala.
Meniul meu de azi:
5 clatite din quark cu dulceata de caise si ceai
curcan cu ciuperci si sos de soia cu noddles integrali
diseara nu stiu ca cel mai probabil vom iesi undeva la masa cu fratele sotului care vine azi in vizita.
Raport: stagnare, 52,7 kg - in cursul saptamanii ma invart intre 52.5 si 53.2
O zi buna sa aveti,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
madelaine77 spune:
Neata natiune!
Pentru raport: 65.8 kg.
Am slabit cam putin saptamana asta, dar dupa porceala din week-end concretizata in mici, gratare, bere, fistic si prajituri...nici nu speram la mai bine.
Delidana, eu intrebasem cat dureaza zborul si tot eu ma minunam cata rabdare ai.
Puskin, imi pare rau ca nu s-au rezolvat inca problemele voastre. Stiu exact prin ce treci pentru ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare...
Justa, multumim de cafeluta...Mi-ai amintit de tata saracul, ca pe el il chinuiam eu cand eram mica sa imi faca zece mii de codite inainte sa ma duca la scoala
Violeta, succes la inot ; Cat despre problemele de la job...trec ele, tu sa fii sanatoasa
Cami, nu ne mai dai nici un semn de viata?Mi-e dor de tine.
Gusta, am ratat eu postarea in care ne anuntai ca ai luat decizia in legatura cu nunta? Sa fie intr-un ceas bun. Cand are loc evenimentul? Faceti nunta sau ceva simbolic?
Pupici la toata gasca si sa auzim de bine.
mephala30 spune:
Anda, 1 septembrie va fi prima zi de munca, .
Laura, multumesc de urari.
Ioana, iau o pauza de la ideea de slabit, ...
Da, beau ceai verde cu lamaie ori cu menta, il indulcesc cu miere si e ft. bun. Pliculetul de ceai nu-l las mai mult de 3-4 minute in apa fierbinte.
Carmen, Iustin & Teodor
gusta spune:
Raport 60kg.Carmen si vreau pe lista de mentinere si sa fie maxim pana la 63 kg si minim 60kg.Imi trebuie o pauza.
Restul de fete va pup si intru mai pe seara sa va citesc ca acuma ma doare capul si mai ceva de facut.Felicitari la cele care au slabit.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
Salut gagici
Am intrat doar sa va salut. Eu is fara chef de scris. Cred ca din cauza verii ;)
Am o gramada de treaba la servici si ma si pregatesc de concediu.
Sa nu ma dati disparuta ca´s prin preajma
Va pup pe toate
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
madelaine77 spune:
Fetelor, va urez o seara frumosa. Fug si eu spre casa ca am de spalat si de pregatit una bucata pitic pentru maine la gradi.
madelaine77 spune:
quote:
citat din mesajul lui Tzuni
Mi-e lene. Angajez scrib.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Tzunica, lasa lenea si pune manuta si ne scrie, asa frumusel cum numai tu stii , ce ati mai facut voi doua fete cucuiete.