Nou stil de viatza (216)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxandra, multumesc, .
Esti bine?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Aici e 2 dimineata si eu n-am somn deloc! M-am culcat pe la 22.30 si la 1.30 eram cu ochii pe pereti; degeaba m-am tot foit eu in pat ca n-am putut sa mai adorm asa ca m-am gindit sa vin sa va scriu.

Nu mai retin cine m-a intrebat cite ore am facut cu avionul. O ora si ceva pina in Istanbul si apoi inca vreo 10 ore pina la Bangkok. Nu este zbor direct de la Bucuresti la Bangkok.

Duminica am fost in oras, la o prietena romanca al carei prieten are un restaurant. Am fost citiva romani si tipul, proprietarul, s-a gindit sa ne ofere o masa cu preparate romanesti; a cautat pe net retete si ne-a servit cu: supa de linte cu smintina (care mirosea exact ca ciorba de fasole), sarmale facute la cuptor, cartofi la cuptor cu snitel si vin rosu de Dealu Mare. A fost o masa interesanta, am facut si niste poze dar sint la prietena mea, cind ajung si la mine incerc sa le postez daca au iesit bine.

Am fost un pic si prin oras...ma simt ciudat, parca n-am plecat niciodata si totusi parca mi-e strain...poluarea e la un nivel care face Bucurestiul sa para un oras de munte. Caldura este apasatoare; desi termometrul arata vreo 30 de grade in casa, e atit de cald incit transpir instantaneu. Noroc cu aerul conditionat ca altfel as fi o lesinata si n-as avea putere sa fac nimic.

Crys, imi pare rau pentru bunica ta...ce sa zic, toti ne ducem...e natural...

Puskin, ce mai faci, nu ne-ai mai scris de mult...

Carmen, ma bucur ca ati petrecut bine de ziua ta si a tatalui tau.

Madelaine, Rolo, curaj fetelor si la o adica daca trebuie sa luati taurul de coarne si sa faceti o miscare drastica pentru a iesi din starea in care sinteti, nu mai asteptati!

Emma, nu ne mai zici nimic?

Tzuni, .

Va pup.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, Delia, sunt cat pot fi de bine in aceasta situatie. Ma simt obosita de atatea probleme, vreau sa se termine mai repede anul asta.

Deocamdata la noi in familie nu se fac planuri, totul este legat de soacra mea. Nu mergem nici in concediu...

Cam asta e...

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Am ajuns si eu azi pe la 20.30 acasa. Ziua de azi a fost una nefericita. De 11 ani de cand lucrez in aceasta firma nu s-a intamplat sa dispara cuiva ceva. Ei azi s-a intamplat. Unei colege i-a fost furata geanta dintr-un birou. Isi lasa-se geanta pe un birou la parter, poarta deschisa, probabil si usa de la intrare si uite cum a disparut. Nici acum nu-mi vine sa cred. Ce mor eu de ciuda este ca am "zbierat" de nenumarate ori sa se inchida poarta (avem interfon), dar degeaba. A trebuit sa se intample un asemenea lucru. Poate acum ne trezim.

Colac peste pupaza, seful imi vine miercuri dimineata cu Directorul de la Control Financiar. Minunat!

carmen lipsa mea de dispozitie vine probabil de la oboseala acumulata si de la faptul ca la firma treburile nu merg prea bine. Iar eu realizez ca am petrecut 11 ani aici, iar cu viata mea nu am realizat nimic. Si acum se poate duce si asta. Sunt intr-o pasa proasta. Nu ma luati in seama.

Gusta raspunsul de mai sus este si pentru tine. Dordia face super bine. Daca s-ar putea ar conduce si in somn. In rest este ocupata cu copii, care cresc si sunt niste scumpi.

Azi mi-am inceput ziua cu apa plata 2 litri cu lamaie, iar acasa am mancat 2 porumbi fierti, 4 bucatele de napolitane, o gogoasa cu ciocolata si 3 minibriose. Asta ca sa pun capac la starea mea proasta

Dar imi revin eu. Mai ales ca din 14 iulie pana in 29 iulie m-am inscris la inot, asa ca d-abia astept.

Pupici dulci la toate fetele: Carmen, Marilena, Delia, Tzuni, Zuzilici, Criscosty, Rolo, EftimieC, Hopes, TLaura, Carina, Tumpi, Alina71, Madelaine77, Hcclara, Gabrielama, Puskin, Dordia, si toate celelalte fete pe care fara sa vreau le-am omis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Cris,imi pare rau ca am inteles gresit si ma bucur ca inca o mai aveti langa voi pe mamaita voastra.Daca este aproape de voi, incearca sa stai cat mai mult cu ea, atat cat iti permite timpul.Eu si acum regret ca nu am fost mai mult cu mamaita mea,cat de tatita ce sa zic, il vazusem ultima data in octombrie cand fusesm in tara.
Carmen, mercic.Am sa imi mai strofoc putin creierii, am cev aimi minte sa vad ce imi iese.
Sper sa-mi mai functioneze cerebelul, ca abia am venit si am infulecat niste cartofi praziti cu sunca si ou batut peste plus cascaval ras.Numai de dieta nu e mancarea asta la aproape 10 seara,dar aveam o pofta nebuna sa mananc asa ceva.
Sper maine sa reusesc sa-mi iau liber sa pot face ce vreau.
Va urez o noapte placuta si ne auzi maine la o cafea.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Stiu ca ora e inaintata, dar am reusit sa atipesc in seara asta de pe la 7.30 la 9 si acum n-am somn.
Gusta felicitari pentru alegerea facuta si asteptam poze de la eveniment.
Cris sunt alaturi de tine.E greu!Eu am pierdut anul trecut si unchiul si bunicul la doua luni distanta si nu eram in tara, deci n-am fost la inmormantare si nici n-am avut cum sa o ajut/incurajez pe mama
Meniul de azi:
D- cafea + un pumn de samburi de migdale
-un mar si o banana
P- sunca presata de pui + iaurt
-un mar si o banana
c- salata de ton (cu ceapa si lamaie) + salata mixta de legume si 1/2 pahar de vin
Si apa multa.
Am mancat ceva mai consistent si pentru ca sunt cu rusii pe cap si am o foame permanenta si din cauza caldurilor de afara ma cam ia cu ameteala daca nu mananc.
In weekend am mancat gratar si salate, piftelute coapte in cuptor fara ulei, branza telemea si fructe.
Maine nu stiu cand apar pentru ca am si program de sala si vreau sa trec si pe la magazine sa-mi iau ceva de imbracat pentru nunta de sambata
Fug la nana ca e tare tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza la cafelutze,ceai sau ce va pofteste inimioara.

Marilena,din pacate nu pot sa ii indeplinesc dorintza de una singura.(lui tati ii e de ajuns un copilas). neagra si tare pt tine.

Carmen,ma bucur ca v-ati distrat.Fain tortul. Asa e,Delia nu face exceptie...e f rasfatzata dar pe mine ma distreaza cand o vad ce fetze si mofturi face,parca e tac-su in picioare.

Anda,ce papi bun azi?Si maimutza asta doarme bine noaptea doar ca se trezeste prea devreme.

Madelaine,ai grija de tine.

Crys,imi pare rau.

Tumpi,spor la facut tortuletz.

Claudia,asa e si aici ...cand am fost sa ne uitam de scoala pt Deli m-am ingrozit.Trebuie sa ii bag bine in cap "poezia" cu:nu ai voie sa vb cu straini,sa iei nimic de la ei,sa pleci cu ei....
Abia astept sa te vad blonda.

Ruxandra

Delia,trimite la mine caldura ca nu ma supar.

Carmen E

Am primit ieri alt tratament,gimnastica pt intarirea musculaturii spatelui si ceva pe baza de curent.Sper sa ma puna pe picioare ca altfel ma zboara astia de la munca.
Va pup si va astept la cafelutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ioana., matinala ce de fiecare data.
Multumim de cafeluta.Eu va servesc pe langa cafeluta cu o feliuta de chec.
Pap cerealele si ma pregatesc usor sa plec la scoala.Sper sa reusesc azi sa fac in timp tortul.
Raport: 63,8
O zi minunata va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

M-am trezit la 6 de am pregatit pitica pt gradi.De imbracat o imbrac rapid,dar cu parul e mai greu pt ca vrea in fiecare zi alta freza si imi ia ceva...sa ii fac "cinspe" mii de coditze.
Azi e ziua iubitelului tau,nu?Sau faci tort doar asa...sa ii faci o surpriza?Daca isi serbeaza ziua,ii urez si eu un sincer "La multi ani",sa fiti fericiti,sanatosi si sa va iubiti pana....la adanci batranetzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza Ioana, sunt la un ceai verde cu tine, dar cred ca ai plecat la munca. Sau ai cateva zile de concediu? sper sa nu fi inteles aiurea...

Tumpi, sanatosi si fericiti sotului, .
Sa ne spui ce fel de tort ai facut.

Violeta, imi pare rau de problemele ce le ai la munca. Vor trece, putere sa ai!
Te pup

Eftimie, musai sa pui poze de la nunta.

Delia, imi place cum povestesti, parca sunt alaturi de tine, , mai vreauuuuu!!!

Ruxandra, fiti tari, viata merge inainte....

raport: 60 kg si iau o pauza, simt nevoia!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput