Nou stil de viatza (216)
Raspunsuri - Pagina 10
violeta70 spune:
Buna seara!
Sunt franta! Azi a venit seful meu cu Financial Controller. M-au terminat cu conturile si explicatiile despre fiecare cont. Si este doar prima zi. Contabilitatea lor se face dupa cea americana, iar in Romania dupa cea franceza. Va dati seama!
Si luni vine si Consultantul de marketing, vom avea sedinta cu toti angajatii din Bucuresti si din tara. Pana joia viitoare o sa fiu in stres si nebunie. Sper sa iesim bine.
De luni incep inotul Sper doar sa nu fie o vreme urata si rece. Chiar daca ploua, nu-i nici o problema, doar sa nu fie prea frig. Sa vedem cum imi este norocul.
Era sa uit sa dau raportul: stagnare, oscilez intre 64,3 si 64,8 kg. Nu prea imi convine, pentru ca as vrea sa scad iar la 63.5 kg. Dar sper sa se intample asta dupa ce termin si ultima cutie de anticonceptionale, pe care o incep maine. Si cum incep si inotul, sper sa am rezultate. Ca de mancat nu stiu ce am (probabil tratamentul, sau starea proasta in care ma aflu), dar as manca intr-una si numai dulce. Ma abtin cat pot, dar cam greu.
Azi de exemplu am mancat asa:
- 1 mar
- o supa vegetala Vifon
- cartofi fierti innabusiti cu ceapa calita cu cimbru, busuioc, usturoi, cu 4 felii de paine de secara.
Pup toate fetele. Sincer imi este lene sa va enumar pe toate, asa ca transmit un pupic lung si dulce tututor fetelor
Noapte buna.
justasmallkiss spune:
Neatza.Las pregatite cafelutza si ceaiul pt ca sigur dormiti la ora asta.
Violetamulta putere iti doresc sa le faci pe toate.Concediu nu ai?Sau ai avut si am pierdut eu firul?Surioara si puii mici sunt bine?
Madelaine,nu a fost abaterea atat de grava,lasa...mergi inainte cu dieta si spor la slabit.
Yubi,pai tie iti las pregatita pt micul dejun o inghe' de ciocolata si capsuni.
Zuziliciu,ce dor mi-a fost de tine.In afara de faptul ca nu iti vezi capul de treaba,esti bine?Pitica dulce?Cum se simte socrela?Astept sa vad poze cu voi cand iesi din stres si ai putin timp sa ne arati.
Anda,cum a fost la dentist?
Carmen,am pierdut firul...voi cand plecati in concediu?Noi vrem sa mergem in ultima saptamana din iulie undeva la mare,munte...Aiurea ca anul asta nu am putut sa ne luam macar 2 saptamani impreuna.Initial am vrut sa raman acasa si sa invatz pt carnet,dar mi-am luat un laptop si asa pot sa il car dupa mine si la pranz cat doarme Deli 2-3 ore sa invatz.
Marilena cum esti azi?Pitica?
Claudia,ce program ai azi?Ti-ai gasit ieri ceva fain in oras?
Tzuni,unde esti iubitica?Totul ok la voi?
Tzuc si celelalte fete,merg sa pregatesc micul dejun pt pitic si sa o imbrac.
Delidana spune:
'Neata
Va astept cu ceai, suc/shake de fructe si ce mai doriti voi.
Eu mi-am facut un shake de ananas si imediat ma apuc de cereale.
Violeta, spor la inot si sper sa treaca stresul de la servici cit mai repede.
Madelaine, supele au gust foarte bun, un pic sarat. Ce-as minca una acum!
Tumpi, urez si eu un cu intirziere sotului.
Tzuni, ai gasit scrib?
Carmen, ce faci, te pregatesti sufleteste pentru intoarcerea la munca?
Zuzi, spor la munca. Ce mai face Isabella?
Ai dreptate, cateii s-au bucurat foarte mult cind m-au revazut, m-au lins de m-au zapacit.
Ca sa raspund la intrebarea Carinei si totodata sa risipesc misterul , eu aici sint in vacanta dar sotul meu lucreaza. Am lucrat impreuna amindoi dar anul trecut eu m-am intors in tara pentru ca vroiam sa fac facultatea. El n-a venit atunci cu mine pentru ca a fost o decizie destul de brusca si n-am avut timp sa incheiem socotelile aici, sa vindem lucruri, sa dam cateii, etc. Inca nu stim daca ne vom intoarce amindoi sau numai eu.
Va pup.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
neatza , ca darnice ati fost in dimineata asta, multumesc de ceai.
Ioana, in concediu vom pleca dupa 15 august, la mare. Speram sa plecam cateva zile si la Bicaz, nu stim cand.
O zi usoara.
Delia, ce limpede ma simt acum, , ca ai elucidat misterul, ....sa fie cum vreti voi, imi inchipui ca nu e usor sa stati despartiti.
Totusi, era pacat sa nu faci facultatea...la cat de buna studenta esti, .
Violeta, bafta multa, sa iesiti bine la control.
Marilena, hai, trezirea somnoroaso!
Zuzilici, multumesc pentru urari.
sanatosi sotului Andei.
Tzuni, ti-a mai trecut din lene sau te-ai adancit mai tare?
va pup, mergem la spital cu Iustin, pentru analize. Maine il opereaza.
Carmen, Iustin & Teodor
tumpi spune:
Neata trupa,
Ioana, Delia multumim de cafeluta si alte bunatati lasate.
LA MULTI ANI! si sa-ti traiasca sotul Anda, sa fiti fericiti si sanatosi ca asta conteaza cel mai mult.
Zuzi,asteptam pozici cand te mai eliberezi putin.
Violeta, nervi de otel cu controlul.
Carmen,bafta la dr azi si tinem pumnii pt maine sa fie totul ok.
Cat despre tort,m -am inspirat de AICI.
Mi s-a parut o idee buna, oricum voiam sa fac ceva cu fructe.Din reteta eu am scos ciocolata si am lucrat totul dupa ochi,fiinca nu am facut cantitatile de acolo.Oricum nu pot spune decat ca a e f bun tortul, a mancat pana si pisi.
Va urez o zi minunata, acum fug la scoala,desi tare as mai dormi putin ca sunt cheuna si nici cafeaua nu o mai pot bea cu placere ca inainte.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Neatza.
Sunt treaza de mult dar tare greu ma urnesc sa deschid calculatorul.
La multi ani pentru sot Anda.Astept sa imi spui ce bunatati ai pregatit.
Delia ce catei ai?
Carmen bafta azi la spital si tin pumni pentru maine.
Ioana vin in valiza cu tine in concediu.
Violeta sa treci repede peste control si cu bine.
Tumpi de ce imi faci rau cu tortul si eram decisa ca ma abtin de la prostii acuma parca as face ceva dulce.
Madelaine lasa ca o abatere nu e un capat de tara,de azi fara.
Cuscra cum mai esti?
Carmen E ti-ai gasit imbracaminte?
Zuzulici multumesc de felicitari si cand esti mai libera astept poze din vacanta.
Tzuni hai ti-a venit cheful?
Laura poate si de la caldura si de la renovare slabesti.
Sunt intr-o stare de stres continu si m-am saturat nici noaptea nu dorm visez numai acte si numai nebuneli sper sa reusesc sa strang toate hartiile si sa le pot depune saptamana viitoare ca sa ma linistesc si sa ma gandesc la bagajul pentru romania ca acuma nici nu ma intereseaza de el.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
'Neata scumpelor, ce faceti?
Va multumesc tuturor ca v-a placut de mine
Ioana, multumim de tratatie...da, mi-am luat o fusta alba si o bluzita portocalie!a, si o sapcutza faina mai de toamna, iarna, primavara!!!da nu mai prea am lovele acum!
Anda, la multi ani sotului tau, sa fiti fericiti si sa va iubiti!
Carmen, ma gandesc la voi maine si pupa-l pe Iustin din partea mea! Doamne ajuta!
Marilena, multumesc mult, esti o dragutza, am studiat linkul si m-am dezumflat! eu stiam de la inceput ca nu prea se schimba nimica, da na, ma cam enerveaza mama sa nu zica ca eu nu vreau!!!
Delia, in sfarsit stim si noi ce faceti voi acolo! sedere placuta si sa ne mai povestesti!
Madelaine, eu nu cred ca e asa rau ca ai mancat si putin din altceva!
Tumpi , tare mi-a placut tortuletzul tau! pai si tu esti o priceputa!
aseara am fost la alergat, am c5rezut ca imi dau duhul si nu se mai termina tura...vad ca n-am febra musculara, dar nu mai ma dauc degraba, ca nu e stilul meu! insa ii admir pe cei ce pot!
va pup si va doresc o zi buna!
mephala30 spune:
gata, am revenit plansi si transpirati: daca va vine sa credeti, i-au gasit cumplit de greu o vena buna pentru a-i recolta. L-au intepat de 4 ori, l-au tinut o infirmiera si 2 asistente, in timp ce a treia ii cauta vena, . Groaznic, au traumatizat copilul!
Carmen, Iustin & Teodor
gusta spune:
Carmen eu ma feresc sa vorbesc de amintirile din spital si luatu de sange din vena.Of un pupic mare la curajos si sa ii treaca repede durerea.
Claudia crede-ma ca taxa poate sa fie mai mare decat cat dati pe lucru.Nu stiu cum sa faca mai multi bani.Eu ma bucur ca am scapat ieftin .A doua oara nu se mai intampla am anuntat-o.
Mai sunt in zona.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
Carmen mi pare rau sa aud de patanie. Saracutul de el
E neplacut cand nu gasesc vena si mai ales la un copil si cu atata personal in jurul lui sa-l tina.. uff..
Acu merge rasplatit cu ceva bun
La multi ani pt sotul tau Anda !!
Sa fiti fericiti impreuna
Revin..
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci