*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu muncim degeaba, ca ne place ceea ce facem, nu?! Cu ocazia asta mai periem si noi ce mai e pe site.

Edit: mai bine periem codurile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fetelor, trebuie sa ne inarmam cu multa rabdare, ca astia de la LR au luat-o razna: ptr comanda din 14 iunie mi-au trimis confirmare pe mail de 3 ori: o data pe 14, apoi luni sau marti (nu mai tin minte exact) si a treia oara - ieri. Pentru aceeiasi comanda, ca la nebuni

Sa primesc mail la o saptamana de la lansarea comenzii, asta nu mi s-a mai intamplat!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

eu pentru aia din 12 inca nimic :)

Mergi la inceput

e nu, ca LR azi are de gand sa ma uimeasca de tot. Ia uitati ce raspuns am primit de la ei la plangerea facuta d emine ca nu a ajuns comanda din 13 mai:

quote:
Bonjour Mme,

Vous vous inquiétez de ne pas avoir reçu votre commande du 13 mai 2008.

Je vous présente mes excuses pour cette attente.

Votre colis a été expédié à cette date.
Il vous parviendra prochainement à votre domicile.

Puis-je vous demander de patienter ?

Je me permets de vous préciser qu'un délai de 5 à 7 semaines environ est nécessaire pour réceptionner un envoi en livraison "prioritaire".

Je reste à votre entière disposition.

Cordialement.
Isabelle,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Cica ptr o comanda trebuie sa astept 5-7 saptamani!!! pai mie imi ajung in maxim 2, ce spun ei acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Isabeeeelle! Ce frumos si ultra politicos iti zice ea sa astepti 5-7 saptamani, de parc-ai locui in Banania si iti vine coletul in desagii magarusilor, in varf de munte...

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

si eu am primit mail pt comanda din 14 iunie abia ieri...da comanda era in pregatire de luni, 16 iunie .....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

acum, ganditi-va daca acum ne zice sa asteptam 7 saptamani, cand va incepe nebunia cu reducerile ce vor face? "lasati ca vine, pana la Craciun sper sa-l aveti, aveti rabdare, va multumim si va mai stam la dispozitie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Doamne-fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by claujro

Nu muncim degeaba, ca ne place ceea ce facem, nu?! Cu ocazia asta mai periem si noi ce mai e pe site.

Edit: mai bine periem codurile...

Las' ca la fel fac si eu,am umplut doua cosuri si ma pregatesc sa-l umplu si cel de pe contul banat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Pana una, alta, la Iasi ploua torential si eu casc okii www.boohoo.com/HighFashionForWomenCarousel/view_all.php?category=offers2&page=7&page-group=1" target="_blank">aici. Au si astia reduceri, am cont, livreaza si in Ro... Habar n-am care-i calitatea, in schimb.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput