*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Dia, sa le porti santoasa...unele dintre ele le-am comandat si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by DiaB
Majoritatea au mai fost puse pana acum, dar le mai pun si eu odata...

Baga linkuri si, mai ales, impresii ca cele din urma difera de obicei. Si, fetele, cand iesiti la "incalzire"? Pana atunci, aveti grija: odihniti-va bine ochii ca sa va puteti mai bine de miercuri, ca sa puteti face fata statului in fata pc-ului cu orele si, bineinteles, alimentati cardurile

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Gata, m-am conformat
Eu sunt intr-o incalzire continua. Mai bag in cos, mai scot, stau pe ganduri pt o noua comanda, ma mai tin in frau un pic... adica fac joc de glezne pana la start

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mirunajr

Dia, sa le porti santoasa...unele dintre ele le-am comandat si eu...

Mama de Anca-Simona

Multzam. Adevarul e ca acum am mai prins curaj sa comand pt mine. Data trecuta nu prea am fost multumita, dar mi-am luat acum revansa.
Mai am 2 comenzi de pe 13 pe care sper sa le primesc sapt viitoare. Ca si acolo mai am surprize pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu m-am apucat sa pun in cos, voi vedea cat se reduc...le voi lasa sau nu, macar sa am cosul pregatit pe 25

Mergi la inceput

Imi plac f mult www.laredoute.fr/vente-sandales-ado-fille-facon-spartiate-active-wear-teens.aspx?productid=324136828&documentid=207608&categoryid=41720808&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> sandalele astea . Din pacate nr meu nu mai este la nici o culoare si ma cam oftic...

Mergi la inceput

Si mai imi plac si www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-la-redoute-creation.aspx?productid=324139954&documentid=207608&categoryid=22907132&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> sandalele astea . Stiu ca le-ati mai comandat voi de pe aici, ultima oara parca nushulica. Imi spuneti va rog, ce culori v-ati luat si daca va plac? Oscilez intre argintiu, negru, bej si rosu... sau altele

Mergi la inceput

Daaa, pai si eu am cosul pregatit sa vedem ce si cum. Dar sunt deschisa si la alte noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

azi si maine sint de serviciu pe LR...sa fiu pregatita, vorba lui Clau.. saptamana viitoare nu prea am cum, sint prins ain niste proiecte grele la serviciu, weekendul urmator e ziua lui fii-mea...asa ca sint constiincioasa si am fac treaba in week-end-ul asta... le pun acolo in cos, vad eu atunci ce si cum...sa numai stau sa imi prin urechile cautand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Numai sa mai ramana produsele in acelasi loc, ca vad ca nu ne-au trimis de data asta "invitatie" sa ne facem cosul pt.reduceri. Poate am sa-mi adaug si eu in cos niste "must have"-uri, dar, de obicei, dupa reduceri substantiale, descopar ca imi plac/am nevoie si de lucruri carora nu le-am dat importanta inainte de reduceri.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Numa' sa nu le schimbe codurile,ca va munciti degeaba!
Edit:am postat in acelasi timp cu miki!

Mergi la inceput