*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

unded sinteti dragelor? ati disaprut toate...cotrobaiti, ai???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

rugaminte mare si urgenta!!!

a luat cineva sandalele de mai jos?
vreau sa le comand cat mai repede cat inca mai au marimea mea, si nu stiu daca corespund marimile

mersi frumos

http://www.laredoute.fr/vente-sandales-compensees-femme-active-wear.aspx?productid=324135825&documentid=207608&categoryid=30354938&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

AMR 4 zile

Mergi la inceput

parca vad cums e vor incinge spiritele si ce agitatie va fi pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mai nasol e ca eu cred ca voi fi la Breaza. Ia sa vad ce optiuni de net am acolo.... prin telefon..

Mergi la inceput

Clau pleci in vacanta??? poate exista ceva optiuni de conectare prin Vodafone, daca ai abonament de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Daaa, e linistea dinaintea furtunii :). Ma gadila deshtele si ma tot temperez pe mine

Mi-au venit si mie cele 2 comenzi de pe 9. Imediat pun si linkuri. Majoritatea au mai fost puse pana acum, dar le mai pun si eu odata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by DiaB
Majoritatea au mai fost puse pana acum, dar le mai pun si eu odata...

Baga linkuri si, mai ales, impresii ca cele din urma difera de obicei. Si, fetele, cand iesiti la "incalzire"? Pana atunci, aveti grija: odihniti-va bine ochii ca sa va puteti mai bine de miercuri, ca sa puteti face fata statului in fata pc-ului cu orele si, bineinteles, alimentati cardurile

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324131127&documentid=207608&categoryid=22918362&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> Rochita pe vernil, frumoasa foc. Imi place f mult cum ii sta cu ea.
www.laredoute.fr/vente-pyjama-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130229&documentid=207608&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=2" target="_blank"> Pijama tot pe vernil. Material ok, culori dragutze.
www.laredoute.fr/vente-bermuda-fille-okaou.aspx?productid=324130350&documentid=207608&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank"> Bermudele ff dragutze, asortate cu renumita www.laredoute.fr/vente-blouse-fille-okaou.aspx?productid=324130366&documentid=207608&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank"> bluzita . Imi plac amandoua f mult; materialul la bluzita este f placut, racoros si moale.

www.laredoute.fr/vente-bermuda-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324113097&documentid=207608&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=3" target="_blank"> Bermude pt mine. Imi plac ff mult, pica de parca ar fi turnati. Sunt piesa de rezistenta a comenzii. Imi pare rau ca n-au marimea mea si pe gri...
www.laredoute.fr/vente-robe-imprimee-femme.aspx?productid=324130348&documentid=207608&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank"> Rochie pt mine. E dragutza, imi plac f mult culorile. Trebuie doar sa o stramtez putin in laterale sus, ca e cam largutza.
www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme.aspx?productid=324079173&documentid=207608&categoryid=0" target="_blank"> Camasa-rochie pt sora mea., pe negru. Materialul este f dragutz, un in mai grosut. Imi place, doar ca pt caldurile de la noi vara nu prea merge, mai degraba toamna-primavara.
www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-prix-mini-coton-stretch-droit-taille-normale.aspx?productid=324130344&documentid=207608&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank"> Pantaloni . Mie mi-a venit varinta mai scurtuta, pe care am si comandat-o. Ii am acum pe mine. Imi plac mult, sunt subtirei, lejeri si ceva mai stramti ca in poza. Par a se mai lasa la purtat, ceea ce imi convine, ca la inceput erau cam mulati.
www.laredoute.fr/vente-top-effet-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324112743&documentid=473908&categoryid=0&single=false&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=8" target="_blank"> Tricoul asta pe fushia. Materialul nu e pe gustul meu, dar nu citisem eu bine compozitia, dar in schimb imi place f mult modelul si culoarea, deci cred ca il voi purta.

www.laredoute.fr/vente-gilet.aspx?productid=324095278&documentid=321408&categoryid=0&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&prodcolor=1" target="_blank"> Hanorac pt sot. Ii place si cum pica si materialul.
www.laredoute.fr/vente-2-polos.aspx?productid=053010623&documentid=359507&categoryid=41470108&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> Tricouri polo . Din pacate ii sunt cam mari. El este la granita intre 2 masuri si am luat-o pe aia mai mare (116-124). O sa tin minte data viitoare.

Am mai avut un set cu 3 tricouri fara maneci pt sot si un pulover decheiat in fata pt mine pe care nu le mai gasesc. Puloverul acela pt mine este cu fermoar, de ala in dublu sesns, a fsot f ieftin si chiar e ok la banii aia. Din greseala l-am comandat si de 2 ori (aveam o comandat mai mare pe care am impartit-o in 2), dar nu-i bai, ca ii trimit si sora-mii unul.

Mergi la inceput