*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***
Raspunsuri - Pagina 8
claujro spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Je me permets de vous préciser qu'un délai de 5 à 7 semaines environ est nécessaire pour réceptionner un envoi en livraison "prioritaire".
Sunt tari! Mi-e si frica sa mai comand! Ne vom recupera banii la Sf. Asteapta.
miki68 spune:
quote:
Originally posted by claujro
Cristina, intereseant site!
Da, nu's urate produsele, insa nu au nici un fel de descriere. Ba, in plus, si situl merge "au relenti"
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
dia b eu nu am luat sandalele de care ai intrebat tu, stai sa-ti pun link cu ce am luat
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-plates-la-redoute-creation.aspx?productid=324139937&documentid=207608&categoryid=31523562&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
is cam aceeasi "marie" dar cu alta "palarie" adik talpa
eu le-am purtat ieri si azi si sunt f comode si vad ca nici nu m-au batut, dar am mers mai mult cu masina si pe jos de la masina in casa nush daca is bune de cursa lunga, eu am luat pe argintiu si sotul zice ca ce=i cu sticla aia in fata parca-s de tigani
23+ DAVID
Secman spune:
Buna fetelor,
Mai asteapta cineva comanada din 29.04?
daca da cum ati procedat ca mie imi trimte Sabine mail sa astept dar deja a trecut o luna si nu am primit nimik si am verificat si la posta.
Bratu Monica spune:
Intaleg eu gresit sau s-a marit termenul de la 1 luna la 5-7 saptamani pentru a reclama un colet neprimit?
S-a mutat Romanica mai departe sau de ce oare?
O fi din cauza reducerilor dar parca-i prea mult.
Monikka
danita spune:
ce mai bagati mai fetelor in cos , sugestii??? reclamatii ?? tradare, tradare dar sa stim si noi, s-avem pardon;))
duminica frumoasa !
D
Lorenza spune:
quote:
Intaleg eu gresit sau s-a marit termenul de la 1 luna la 5-7 saptamani pentru a reclama un colet neprimit?
Ei,o fi gresit si fata,in loc sa zica 5-7 zile,a zis saptamani!
cric spune:
Miruna si Laura Ioana...va multumesc pt raspunsuri. Imi cer scuze pt. intarziere, dar nu am mai intrat din lipsa de timp. Au ajuns gentile si ati avut dreptate...colet. Fooooarte multe, le gasesc eu intrebuintare.
Acum pregatesc cosurile pt noi comenzi dar nu stiu cum fac ca pun in cos numai pt fii-mea. Am primit un cod pe mail...ca isi cer scuze pt nu stiu ce probleme tehnice am avut pe site si imi trimit un cod pt cadou "SUPPORT" culoare "ARGENT". Habar nu am ce este. 57738
Din experientele anterioare:intra la reduceri si hainutele din colectia noua?
cric spune:
Tot eu am avut in comanda asta http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-bebe-fille-robe-et-legging-okaou.aspx?productid=324130377&documentid=207608&categoryid=45538938&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail
si imi place la nebunie. Material bun si culori la fel de vii ca in poza. I-am luat 74 si desi atat are pitica mea, ii este putin cam mare.