Superdieta (26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

N-am citit nimic, am intrat scurt sa va pup pe toate si sa va urez succes la gonirea kilogramelor!

Eu sunt tot la supergrei, si tot alergand prin tara. Timp de net nu am nici sa-mi verific mailurile personale, zici ca-s hot de cai; in apart unde stam cu chirie n-avem net, asa ca moooor de dorul DC-ului.

Dar tineti-mi pumnii, sunt pe ultima suta de metri in negocieri. Poate da Doamne-Doamne si imi schimb jobul.

Va pup, mi-e dor de discutiile de aici si de sustinerea voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

April, sper sa nu ma certe nimeni ca scriu mai pe langa! Am fost la dr endocrinolog sa vad ce-mi gaseste, de ce sunt grasa! (istoria incepe de pe la 7-8 ani de cand tot prin spitale si tratamente aiurea....). Acum m-am dus dupa vreo 13 ani, ca poate s-or mai desteptat si-mi gasesc hiba (Am fost si la Parhon prin '95). Adevarul e ca eu vroiam sa vad daca am cu tiroida sau nu! Pana acum eram diagnosticata cu obezitate gr II si/sau hipotiroidism. Am facut cateva analize, alea specifice tiroidei si alte cateva si.... "Tiroida functioneaza perfect". Misto, nu! Si tanti dr s-a gandit ca vrea sa afle care-i hiba totusi! A urmat analiza la Cortizol - iesit bine, si testosteron - de aproape 3 ori mai mare si o ecografie la ovare - nu-s probleme grave. Cand a vazut analiza la testosteron mi-a spus ca "e posibil sa nu poti avea copii" Spus asa... intr-o doara, de parca mi-ar fi spus ... stii poate maine ploua! Am crezut ca lesin! Mi-a mai dat de facut o analiza 17-OH-progesteron si.. nu m-am mai dus cu rezultatul. !. La fiecare interpretare de rezultat plateam 30 ron si 2. Pai cum spui tu asa simplu si nevinovat asa ceva unei viitoare sotii (stia c ao sa ma marit). Chestia asta m-a socat si scarbit in acelasi timp.
Si ui asa... nu m-am mai dus la nimeni si ... am inceput superdieta si ... am inceput sa lucram la problema... sa incercam. Dupa nunta, daca nu reusim pana atunci, o sa merg pe la doctori la consultatii, dar nu la aia!
Dar din pacate ... ideeea a ramas in creieras!
si aveti grija la ce papati!

http://tt.lilypie.com/LnJtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Isa draga , fara sa te superi , dar daca intradevar nivelul testosteronului este mult marit atunci asta poate fi o cauza. Din fericire exista si remedii mai sapa , din pacate nu te pot indruma ca nu stiu unde , dar parca sunt ceva injectii.

Gata , iar

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Ralu,
tin pumnii sa iasa negocierile si sa iasa totul cum vrei tu!Doamne ajuta! Si mie mi-e tare dor de tine, sper sa reusesti sa te eliberezi

Aida,
esti intr-o fuga continua. Astept sa poposesti mai mult pe aici ca ne lipsesti.

Isa,
daca nu ai reusit sa comunici cu madama doctor -schimb-o ca nu e singura de pe pamantul asta. Un lucru bun macar sa fi iesit din experienta asta, adica sa fi identificat cauza. Cum zice si Aida, nivelul testosteronului poate fi scazut, sunt tot felul de tratamente. Si vezi ca si o alimentatie bogata in proteine poate creste nivelul de testosteron. Deci hai baga o superdieta, mineralizeaza-te si vitaminizeaza-te si o sa se cunoasca si in analize. Pup fata.

Dragelor mie de la caldura asta mi-a fugit si pofta de mancare. Macar beau apa, deja am atacat al doilea litru!!!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Dorotesoooooooooooooooooooooo! Pe unde esti??????????????????

April

Mergi la inceput

Aida, am cautat mult pe net despre testosteron... si n-am ajuns la nici o concluzie. V-a trebui sa merg totusi la alt dr! Am uitat sa spun o "ciudatenie" asa s-a exprimat. M-a intrebat daca am CM regulat si i-am spus ca da! Initial imi spusese de sindromul ovarelor polichistice, dar nu era sigura si de hirsutism. Se pare ca am mai repede hirsutism, dar totusi nu-si explica faptul ca am CM regulat. Tratament.... nu mi-a dat, decat lindaxa. Asa ca nimic care sa imi rezolve adevarata problema.

Vreau un sufletel micut!

Mergi la inceput

Isa,

sa stii ca din experientele mele cu doctorii am ajuns la concluzia ca medicina n-ar trebui sa fie considerata
"stiinta exacta". Cam toti procedeaza asa, adica iti zic ca s-ar putea sa fie aia sau aialalta; dupa aia daca dai de unu cu tupeu cum mi s-a intamplat mie iti mai si zice ca ar trebui interzis uitatul pe internet dupa informatii!!! Tre sa ai si tu rabdare-stiu, e greu, eu n-am rabdare sa isi dea cineva cu presupusul despre ceva asa important cum e starea de sanatate. Dar nu abandona, o sa gasesti pe cineva sa o ia din aproape in aproape si sa ajunga la concluziile corecte repede.

Si inca ceva ce nu trebuie sa uiti niciodata: chiar si in cazuri in care medicii s-au pronuntat categoric ca nu exista sanse tot s-au intamplat minuni. Organismul uman e inca o enigma in mare proportie pentru medicina de azi, chiar asa avansata cum o consideram.

Ganditi pozitiv cu toate, fetelor! Speranta poate face mai mult decat un pumn de pastile !

April

Mergi la inceput

Cum am mai spus fetele...o sa incerc s incep iarasi superdieta, desi va spun sincer ca nu am nici un chef! Dar...incercam! Cum am reuist sa ma las de fumat poate reusesc s-o mai tin cel putin o data ca la carte!
pe toate, ca-mi sunteti atat de drage!

Vreau un sufletel micut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Da isuca este intradevar o ciudatenie ca ai ciclul menstrual regulat avand in vedere nivelul testosteronului.
Uite , fara sa te superi si fara sa iti fie jena incearca sa gasesti procedurile pt schimbarea de sex ... acolo explica mai clar rolul si efectele testosteronului ... si invers.
si nu fi suparata , daca este doar atat sa stii ca are rezolvare

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

bine v-am gasit fetizele mele,vad ca nu mi-ati dus dorul....isuca mea nu mai fi suparici,noi toate iti suntem alaturi

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput