Superdieta (26)
Raspunsuri - Pagina 5
bretonica spune:
adina...adina...ce ti-as mai da eu pe cocoasa sa nu te vezi..unde te vezi tu cea mai grasa de pe lume..in primul rind trebuie sa ai rabdare,chiar daca se mai intimpla sa calci pe laturi,important este sa-ti dai seama ca ai gresit si sa-ti revii...incet incet se va slabi,iar dupa cum te-am vazut eu in poze esti o papusa...o dulcica...si nici macar nu-ti sta rau asa un pic mai plinuta..dar daca tu doresti sa fii mai slaba,trebuie sa ai doar rabdare...noi suntem toate alaturi de tine,si te rog sa te uiti in juru tau sa vezi ca este plin de persoane grase,de 10 ori mai mare ca tine...asa ca vezi si partea cea buna a lucrurilor,ca multe fete ar dori sa aiba fizicul tau,pentru ca exista si mai grase ca tine...eu zic grasa pentru ca asa te consideri tu,dar eu nu vad toata grasimea de care tu zici...asa ca coboara cu picioarele pe pamint si nu mai fi suparata,concentreaza-te pe examene ca este lucrul cel mai important....dupa care o sa ai timp sa te gindesti si la dieta..nu-mi place sa va stiu suparate,ca stiu ce inseamna si sincer nu merita tot acest stress pentru niste kilograme in plus...trebuie doar sa avem rabdare,si rezultatele v-or sosi
...DECI BAFTA LA EXAMENE IAR NOI SUNTEM ALATURI DE TINE!!
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
hello-hello!
apar si eu intr-un sfarsit si tare ma bucur ca am avut ceva-ceva de citit de la voi -ati fost harnicute pe canicula asta
Acuma imi pun memoria la mari teste, ca am citit la rand si raspund evident pe sarite
Anuska,
vazut poze cu tine si cu familionu , ca am intrat pe tot blogul si am citit si povestile minunate ale printeselor tale. Imi place mult-mult de tot cum iti sta, freza mai ales cred ca te prinde ffff bine.
Si crede-ma ca din cate am vazut eu din poza la care ai dat link faci parte din categoria persoanelor care stiu cum sa isi poarte kilogramele oricate ar avea ca sa le stea frumos. Pai cu bluza aia si pantalonii pe care ii aveai nu se vad nici un fel de sunci, believe me.
Cu DC++ daca inca n-ai rezolvat da un semn si revin cu detalii.
Larissa,
eu sa stii ca te inteleg f bine, cam aceleasi coordonate cu tine le aveam anu trecut cand mi-am pus f serios problema sa slabesc. Eu acum sunt preocupata si de partea de mentinere, nu doar prierderea kilelor pana la o anumita data fixa. Si tot la fel ca tine am putine poze din perioada in care luasem in greutate, caci sufeream rrrrrrrrrau de tot la capitolul garderoba si purtam numai ffff larg, de fapt nu depuneam nici un efort in a imi alege niste hainute care sa imi faca placere sa le port.Important e sa nu trisezi (stii de ce zic asta, daaaaaaaaaaaa?)si sa nu iti pui targete prea ambitioase- gen 3 kg pe saptamana - la raportul asta greutate /inaltime sunt mai greu de atin. Dar o sa vezi ca usor usor scapi de ele, si important e apoi sa nu le mai pui la loc.
Breto, Dan_nyhabar nu am cum e cu somnul. Stiu doar ca intr-o perioada f nasoala din viata mea in care dormeam f putin si ma agitam f mult si mancam haotic-dar nu mult- eu m-am ingrasat. Cred ca important e ca organismul sa se simta bine si atunci toate procesele decurg mult mai normal.
Adina,
am vazut si pozele mai vechi - cele de anul trecut din Grecia, si pe cele recente. E o diferenta f clara, crede-ma pe cuvant ca se vede si la maini, si la picioare si la burtica. Mie nu mi se pare ca e cazul sa te incui in casa, ba chiar deloc!!!! Ai o fetzisoara sugubeata si fff expresiva, imi plac f mult pozele tale.
Breto, am incheiat "cura de cirese" ma apuc de aia de caise, ca m-am intors de la tara cu ditai galeata de caise. Ciresele s-au terminat, in piata inca mai sunt, insa deocamdata sa vad cum imi merge cu caisele.
Alintato,
mai vino seara pe la noi!
Isa,sper ca esti mai bine.Te astept maine cu vesti proaspete.
Va pup pe toate de nu va vedeti- sigur am uitat eu sa zic una alta, da' mai e si maine o zi!
April
Emma are nevoie de ajutor !
a_alinta spune:
si eu pe aici!
mi se pare minunata ideea de a pune poze , nu in ideea de cum am fost inainte si dupa dieta, ci asa cum suntem noi!... mi se pare ca ne cunoastem mai bine!... eu oricum sunt batuta tare la cap, dar nu ma pricep sa pun poze
in alta ordine de idei, m-am apucat de pilates, adica am facut vineri, sambata am fost ca batuta ,si nu am mai indraznit, azi un pic mai bine.... fetelor, ma doare tare spatele, mult mai tare decat muschii abdominali... si bineinteles ca n-am reusit sa fac toate minunile alea de figuri, care atunci cand le privesti par tare simple... mi se par minunate dar cred ca trebuie sa o iau treptat...
altfel, sincer, nu stiu cat de des o sa mai intru seara la pe voi
se pare ca nu ne iese figura cu casa si am anulat si concediile... si uite asa nu mai avem nici una nici alta!...nu pot sa va descriu ce sentimente am!
dar sunt optimista in continuare!
pupici si o noua saptamana excelenta sa aveti!!!!
in frunte cu Isa care , cine stie ce ascunde ea acolo?!
Isa_Cris spune:
Neata fetelor!
Isa nu ascunde nimic! Isa ca azi i-au venit uratii!
... ce sa fac?! ... speram ca luna viitoare o sa fie! Va fi bine intr-un final... stiu doar ca trebuie sa fiu optimista, mai ales ca l-am vazut si pe iubitul trist, foarte trist cand i-am spus! Incearca el sa se ascunda, dar nu-i prea merge.
Cred ca o sa revin la dieta, inca nu stiu sigur daca o sa am forta necesara, dar o sa incerc!
Va pup si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!
aidaciolac spune:
Hello , hello dragelor! Ce mai faceti? Sunteti bine?
Eu cu framantari si probleme de toate marimile ... dieta nu stiu pe unde mai e si ce sa mai tin.
Am 98,5 kg si imi vine sa o iau la fuga
la toate si grija de voi!
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaa!
pfuai, imi incep saptamana de parca am cazut in cap, dupa 2 nopti in care am dormit perfect la tara, pe racoare, aseara m-am foit iar de pe o parte pe alta de caldura. E incredibil ce aer clocit si statut e in Bucurestiul asta. Az'noapte pe la 1 am iesit sa ne plimbam, ca ni se parea ca nu mai putem respira de cald (si asta in conditiile in care noi aveam o ditai gradina in fata ferestrelor, cu plopi si alti pomi care mai dau umbra ziua si oxigen. Deci e nasol. A, si m-am trezit la 6, dupa ce cred ca pe la 2 juma am adormit. Nasol-nasol.
Evident ca sunt sifonata rau de tot, zici ca m-a calcat trenu.
Alintato, las ca se rezolva ele toate, e drept ca uneori nu ies exact cand ne-am dori si cand le programam. Dar tre sa aveti incredere ca le rezolvati.
Despre poze daca vrei pot sa iti zic eu mai multe, ideea e sa ai un cont pe webshots, flickr, picassa, sunt o gramada. Il poti folosi si pe asta comun pe care ni l-a dat anda de mai de mult, cel cu userul frumoasele, parola v-o pun la dispozitie pe PM ca poate o sa vrem sa ne punem poze sa le accesam doar noi intre noi.
Isa, sa stii ca io nu sunt o persoana optimista de felul meu. Da nici pesimista.Sunt genul ala mai realist. Da daca vrei facem o "cheta" de optimism, putin de la mine, putin de la celelalte fete si strangem suficient cat sa te scoatem din pasa nasoala.
Azi au anuntat astia iar canicula, oooooffff-vreau sa stau si eu la munteeeeeee!!!!
April
Brigit spune:
Aida, stai aci si nu fugi!
ramai cu noi nitelus la o cafelutza tare de ridicat moralul!
April
larissa_79 spune:
sunt si eu aici cu voi la o cafea...!
De saptamana asta m-am hotarat sa tin mai drastic...ieri am mancat si inghetata...uffff..oricum e un inceput....ca mancam f f mult in ultima per.
Mai scriu...ca vrea sa stea Alexia un pic la calculator.
April, ce inseamna cura cu cirese? Mananci numai cirese all day? Nu de alta dar eu sunt fan cirese...as manca all day long!
Si eu m-am foit noaptea trecuta de numa'
Si eu cand ies in parc....cu fata de multe ori mi se pare ca sunt cea mai grasa de acolo..... da' nu slabesc io??
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
Isa_Cris spune:
Aprilus
Si eu sunt genul realist, dar mi-a bagat in cap dr aia... si acum ma tot gandesc ca poate are dreptate. Dar imediat ma gandesc ca nu o fi stiu eu cine asa de negru! Si ui asa...dau din una in alta, dar imi revin eu ...curand sper!
Pusici la fetite!
[url=http://lilypie.com] Imi doresc un sufletel![/url]
Brigit spune:
Larissa,
nu lua in sensul propriu expresia "cura de cirese" , ca daca as manca toata ziua numa cirese cred ca as pica pe strada. Ideea e ca vreo 2 saptamani am inlocuit masa de seara cu cirese, m-am simtit bine in perioada aia desi mult in kg n-am pierdut. Ideea e insa sa nu mananci multe fructe ca te balonezi. Io insa am mancat pana m-am simtit satula...
Isa,
stay mey, ca nu-ntzeleg...; ce doctorita ti-a bagat in cap si ce???
April