Superdieta (26)
Raspunsuri - Pagina 15
Anuska spune:
Da, am scris odata!
Super a fost la mare! Am prins o vreme de nota 20, afara 26-27 grade si in apa 24! Iti dai seama ca balaceala a fost la ordinea zilei. Dar m-am si bronzolit; colegele ziceau sa aprind lumina in coltul meu pt ca e prea intuneric...
Am fost o sapt la mare, ne-am intors marti si joi am plecat la munte la Cheia pana sambata. Am fi plecat noi chiar a doua zi dar a trebuit sa rezolvam cu asigurarea pt ca la mare o ne-a lovita masina in parcare si ne-a spart masca in spate... Pe cuvant ca nu pricep cum a reusit, masina fiind pe trotuar si doar cu rotile laterale pe carosabil, loc de inca o masina de parcat dupa ea..... Noroc ca trasese sotul si frana de mana, pt ca a impins-o in fata si o turtea si in fata de alta masina parcata! Asta e, nici macar n-a stat sa ne astepte sa recunoasca fapta..... Bine ca nu a fost mai rau si ca avem full casco! Teo (cea mica) chiar a inceput sa planga ca ne-a lovit masina noastra frumoasa... Puiul mic a lu' mama....
La Cheia chiar a fost frig cand am ajuns, cca 15 grade.... Iti dai seama, dupa caldura de la mare, sa ingheti... Dar urmatoarele zile a fost mai cald si am facut chiar si nitica plaja ca sa fixam mai bine bronzul de la mare....
Pt ca am fost cu piticele n-am putut admira si noi rasaritul la mare, asa ca ne-am propus ca intr-un we sa plecam singurei sa vedem rasaritul, sa ne plimbam pe faleza ca indragostitii si eventual sa mergem si intr-o discoteca undeva, ca de mult n-am mai fost.... Si doar trebuie sa ma rasplatesc pt cele 10 kg date jos de la inceputul anului....
La fel am zis ca poate in we asta dam o tura la munte sa-mi urc soata la Crucea Eroilor, ca nu a fost pana acum (eu am fost! ).... Ne gandeam sa ne ducem in Busteni, apoi cu telecabina pana la Babele si apoi la Cruce (desi nu e prea de urcat....), eu in copilarie am fost acolo de la cabana Caraiman (parca!). Daca aveti idee cum e mai bine de mers, eu as opta si pt ceva catareala (dar nu as vrea pe Jepi, ii urasc! ), eventual si cazare 1-2 nopti, dati-mi de stire!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
Oaaaaaau, ce frumoasa combinatie mare-munte! Iar Cheia e un loc absolut super, taman bun de relaxare dupa agitatia de la mare!
Tare de tot Teo la faza cu masina! Bine ca a fost doar atat si ca ati putut sa va continuati concediul.
Si io-s ciocolatie, dar dupa 2 zile deja n-am mai stat la plaja, ne stabileam sediul sub pinii de pe plaja si stateam frumusel la umbra. La greci era mai cald, in aer erau vreo 30 de grade, chiar si 34 in zilele foarte calde-asta dupa termometrul de la bordul masinii. In apa habar n-am cate, era ca o supa, aveai impresia ca faci baie in cada, trebuia sa te duci mai mult in larg sa simti ca te racoresti . Offfffff, iar imi aduc aminte ca s-a terminat………..
Anuska, legat de Busteni si de traseul pan la Cruce, singura varianta ca sa nu o iei pe jepi ce imi vine in cap in momentul asta e : urcare cu telecabina la Babele, apoi mers la cruce , e drum de vreo ora cam asa tin eu minte, apoi revenit pe platou si jos cu telecabina.
Daca mergeti si cu capritele dupa voi cred ca e mai bine asa, pentru ca vremea sus se poate schimba in orice moment iar pe jepi e nasol la coborare, daca ii da si o ploicica mica pietrele devin f alunecoase; noi cand am coborat pe traseul asta ne-a prins o burnita mica, desi era prin iulie, si a fost de ajuns ca eu sa ma tarasc pe fund de teama ca o sa alunec.
In Busteni noi ne cazam la Valea Alba, au si ei pagina da momentan nu gasesc decat paginile unor terti , da ca sa iti faci o idée: http://www.eventtour.ro/_pensiunea_valea_alba_3busteni-191.html.
Confortabil, curat, ne place mult acolo, e aproape de partie iar peisajul e fantastic.
April
Emma are nevoie de ajutor !
Anuska spune:
April, mersi de informatii!
Asa cum am spus nici mie nu-mi plac Jepii, i-am trecut candva si stiu ce inseamna.
Ziceam ceva de urcat pentru ca vrem sa mergem singuri, dar probabil vom adopta telefericul pana la Babele si apoi traseul...
Am cautat informatii despre pensiunea recomandata si suna bien, tres bien! Mai ales ca e aproape si de DN1 si nu bantuim mult dupa ea.
Aida, eu iti accept invitatia!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
pe mine forumul asta ma saboteaza la greu, am mai scris un mesaj care s-a pierdut in neant;daca incerc sa corectez ceva din ce am scris nu ma mai lasa sa scriu deloc si nici sa dau post la ce am scris pana atunci; o fi vreun apropo ca scriu mult si-aiurea?
April
Brigit spune:
in alta ordine de idei, recapituland din mesajul pierdut: mi-am baut cafeaua impreuna cu voi, asa, stand pitita; apoi sa va mai zik ca o mai lalai sapt asta si apoi ma apuc de dieta, dar tin doar faza III, adica suprim dulciurile, inghetatele si alte tampenii pe care acum le mananc cu mare placere. Sa va mai zic ca in plin sezon al pepenilor eu n-am mancat decat o singura felie de pepene rosu? In schimb daca am dezlegare ma imbuib cu alune si fistic si cioco luata din duty free la intoarcere, al meu sta linistit crezand ca inca sunt pline cutiile de toblerone, io le-am desfacut pe toate si cred ca nu e mai mult de o patratica doua in fiecare, mi-e groaza sa verific ; scuzati insiruirea fluviu de idei, daca dau enter se blocheaza smecheria
April
Brigit spune:
Anuska, pensiunea e intr-adevar OK, doar sa sunati din timp sa rezervati cand va hotarati la o perioada anume. Noi ne cazam in special iarna acolo, ca ajungeam la partie f usor, am ramas impresionati de curatenia care se mentinea intacta in hol, in conditiile in care toata lumea venea...ca de pe partie: plini de zapada. Noi suspectam ca statea cineva tot timpul cu mopul pregatit ca altfel nu-mi explic.
E si un restaurant in capatul strazii, am uitat cum se numeste, la care se mananca f bine,dar vi-l indica gazdele daca vreti sa va duceti.
Noi vrem sa mai plecam o saptamana in septembrie, da sa vedem daca ne ies planurile, ca de obicei atunci ni se aglomereaza programele. Noi am vrea sa cuplam niste zile in Ardeal, zona Arieseni, cu vreo 2 in Budapesta. Deocamdata planul e in stadiul de "om trai si om vedea"
Aidutz, tu ne inviti la cafegeala si apoi nu mai zici o vorbulitza? Ntz, ntz, pai nu asa se face.
S-ar parea ca site-ul imi face mai putine sicane, deci de-acu sa te tii postari pe mine.
April
aidaciolac spune:
Hm , pai daca nu ati venit cand v-am chemat ... a trebuit sa plec si m-am intirs la 16 obosita , cocosata , cheltuita ... si acum nu am chef de nimic
Tot ma gandeam la zona aiai Busteni. Dar ce aveti dragelor cu Jepii ca i-am facut de atatea ori si urcat si coborat , dar erau aia Mari ca am inteles ca Micii sunt mai periculosi. Oricum acum nu m-as mai incumeta sa urc din cauza de , dar de coborat nu m-as da inapoi. Faza naspa e ca nu am cum sa ajung acolo cu husbantu ca el nu suporta sa se urce in telecabina avion etc.
Cat despre cazare ... hm , chiar nu stiu ...
Va pupacesc si va spun ca si eu am inceput dieta de luni cu faza a IIa ca nu se mai putea in ce hal ajunsesem aerul asta sarat e de vina sau poate ca bunica si mama ca vor sa imi faca toate poftele , dar le-am taiat macaroana ... asa ca am renuntat la prajituri , placinte , inghetate , paine si prajeli ... of Doamne ...
Gata sa bag un iaurt la ramazan ... poate are gust de mici
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
dan_ny spune:
buna dimineataaaaa!!!!!
va pup pe toate
mi-a fost dor de voi...computeru' meu tot are buba si reusesc cam greu sa-l deschid...de-aia am cam absentat
si n-am reusit nici sa ma reapuc de dieta cum am zis, daca n-am mai putut sa vorbesc cu voi, mi-am cam facut de cap...asa ca mai aman. poate de sapt viitoare. se mai baga cineva?!
acum, daca tot v-am prins, sa va bag o cantare...de bun venit fetelor care s-au intors din concediu...
bretooooooooo esti la plaja?!
doroti pe unde umbli ?!?! hai, ca pana nu vii sa ma treci in lista nu ma apuc de dieta si stau asa...grasa si frumoasa...
na, ca am gasit motivul...
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaaaaaa!
Cafea pt toata lumea!!! La ibric, la filtru, dupa gust. Sau poate un frappe?
Aidutz, cat mai stai la mare? ca io imi rod unghiile de invidie ca mamanul tau e la Constanta sa va puteti duce cand vi se face pofta de plaja
Cu jepii n-am nimic, cred ca e invers. Nu, pe bune, eu i-am coborat pe vreme fff proasta, mi s-a parut un chin. Urcarea a fost parfum ca nu incepuse burnita-de fapt sus la cabana pana am baut noi un ceai burnita se transformase in mazariche. Asa ca acu sunt pe principiul ca daca exista alta modalitate de a ajunge acolo sus, e de preferat.
Unde nu exista bag si eu escalada.Sincer pt mine nu asta e cel mai naspa traseu, pana acum cel mai nasol mi s-a parut cel din Piatra Craiului:
Cabana Plaiu Foii-Refugiul diana - saua padinei inchise. Acolo escalada frate- pe niste pietre zimturoase, vreo doua ore asa, iar cand zici ca te-ai linistit o iei pe niste grohotisuri care nu-s deloc stabile, deci belea de tot traseul. Cu totul are 5 ore dus, la intoarcere am facut 4 ca n-ai cum sa o "iei la vale" mai usor . A si misto e ca sus nu e chiar nimic. decat panorama frumoasa asupra vaii. Optiunea era sa mai mergem spre cabana curmatura inca o ora, insa noi eram epuizati, eram singurii oameni pe traseul ala -efectiv nu am intalnit pe nimeni pana am ajuns inapoi la cabana, in schimb se auzeau fosnete si chiar se vedeau miscari de dupa boscheti am vazut clar o capra neagra si o gramada de chestii care nu stiu clar ce au fost, deci mie mi s-a parut horror.
Anuska, acu am citit si io - voi weekendul asta vreti sa plecati?
Dan_ny, bine ca te-ai intors; ia te rog pitina determinare, cum adica daca nu te trece dorotesa pe lista nu te apuci de dieta? Pai daca nu-si face aparitia dorotesa aparitia pana la pag 20 bag eu capitol nou si te pun cap de lista!
Dar Doroti- totusi, pe unde umbli????? Esti inca in conced?
Breto, Isa, va asteptam in zona.
De Larissa taman am aflat ca are varicela....offff- sanatate maxima!
April