Superdieta (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

sa ma mai strigi , bretonica!!! chiar daca nu iti raspund
doamne , ce povestesti tu acolo!!!! sa stii ca intr-o vacanta de a mea , nu stiu peste cati ani, vin si eu la mare la tine!!!! sa ma arunc in valurile inspumate!!!!!
alex face 10 luni in 21 august, dar sa stii ca nu mai am nici o scuza ... stii cum se zice, in 9 luni te umpli, apoi in 9 luni ar trebui sa iti revii.... se pare ca nu e chiar asa
oricum, mergem inainte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
citat din mesajul lui a_alinta

sa ma mai strigi , bretonica!!! chiar daca nu iti raspund
doamne , ce povestesti tu acolo!!!! sa stii ca intr-o vacanta de a mea , nu stiu peste cati ani, vin si eu la mare la tine!!!! sa ma arunc in valurile inspumate!!!!!
alex face 10 luni in 21 august, dar sa stii ca nu mai am nici o scuza ... stii cum se zice, in 9 luni te umpli, apoi in 9 luni ar trebui sa iti revii.... se pare ca nu e chiar asa
oricum, mergem inainte !

alina

..TE V-OI ASTEPTA CU BRATELE DESCHISE...IAR FETITA SA-TI TRAIASCA,I-AI PUS UN NUME TARE FRUMOS(IUBESC ACEST NUME)m-ai nimerit si cu numele..auzi alintato,dar chiar de chiar nu ca om fi fost surori in vre-o alta viata?...cine stie...da sa te mai de sa-ti rasune capu...TE PWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWP DULCE DULCE...ADICA VA PWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWP SI PE ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...AM SA TE TOT STRIG IN FIECARE ZI.... ALINTATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (e bine asa?)

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

e numai bine cum ma strigi
sa ma corectez un pic: alex face pe 21 iulie 10 luni,ca sa poata face 1 an pe 21 septembrie!!!
pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bey zapa mici , pe unde sunteti?
Io si Simona tot la mare , ba mai mult a fost si tati la noi in weekend ca nu mai putea de dor si avem si pe Kissy in plus pe cap (catelusa Westie) ca ne-a adus-o si o luam inapoi acasa in zbor poate ii trag un picior dilatat sub coada sa ajunga pana la Timisoara sa nu o mai urc in avion

So , dilatarea e clara la mare vad ca si eu tot mai mult ma bilat , dar asta e viata ca nu le putem avea pe toate .
Noi aici mai ramanem cel putin o saptamana ... sa vedem ce zice pana la urma si Vraciul nostru ...
dan_ny pt informatie , chiar nu stiam ce semnifica numele
... si daca ma mai enerveaza mult tastatura lu sora-mea ... o arunc pe geam ... face figuri cu mine

Va pe toate de nu va vedeti

...aaaaaa , si inca ceva. La fiecare aniversare a mea imi testez husbantu sa vad daca stie cati ani am si zice tot timpul 18
... iiiiih , tastatura imputita

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

hellooooooooooooooooo!

i'm back! de fapt de ieri ne-am intors din concediu da abia acu am incheiat sesiunile de socializare cu ai nostri pentru povesti de calatorie...

luati aici niste pozici,am selectat cateva din cele vreo 2000, deja le-am vazut de 4 ori numai azi, mi-e lene sa mai sortez si sa pun si altele; nu mai vreau poze, deja vreau inapoi in vacanta.

va pup si cred ca abia maine va citesc din urma ca am o lene pe mineeeeeeeeeeeeee

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

aprilusule ce superba esti si ce locuri ... unde zici ca ai fost

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Neh, ca ma intorsei si eu de pe drumuri....
De ieri am reinceput serviciul.... bleah!
Trebuie sa va spun ca m-am intors acasa cu un kg in plus.... da' cred ca e bine la ce am papat... Dar asta e! Nu esti mereu plecata in concediu, nu-ti face altul mancare mereu...
Inca n-am trecut la dieta iar, dar o voi face curand pentru ca acum e varietatea mare in piata si ar fi pacat sa nu profit!
Socrela mea zise ca sa nu mai slabesc; pt ca i-am zis ca aproape am ajuns la greutatea de dinainte de casatorie si ca cica at eram domnisoara, dar acum.... Pai nu tot eu is nene? Nu tot pielea mea e? Sau i-o fi frica sa nu ma piarda fii-su'? Ca de cand am schimbat prefixul tot primesc laude, aprecieri, priviri asa....
April, o sa vad acasa pozele tale pt ca acum n-am timp si at o sa-ti spun aprecierile, oricum sigur arati super!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Neatzaaaaaaaaa!

Cafea pentru toata lumea, poate reusesc sa va conving sa iesiti din vagaunile din care v-ati ascuns!

Aidutz, sa fie intr-un ceas bun botezul mitzei Simona! In vacanta am fost in Grecia, la Vourvourou, pe bratul Sithonia din Halkidiki. Un loc absolut superb, cu multe-multe golfulete si plaje ascunse, noi am fost doar pe cateva, am mai lasat loc de explorari si pentru urmatoarele vacante! Nu ma provocati sa va povestesc despre concediu ca umplu capitolul cu impresii de calatorie.

Foarte on-topic: m-am intors cu un kil juma in plus, nu atat din cauza ca am mancat oricand/orice ci mai ales pentru ca am fost cam constipata.

Bretonico, tot mai ai musafiri? Mai vino seara pe la noi!

Alintato, ce ma bucur ca incep sa se lege planurile voatre legate de casa. Da-te-ncoa ca m-am intors si n-ai nici o sansa sa mai vorbesti singura!

Isa, cum mai sunteti cu pregatirile pentru marele eveniment?

Anuska, te intosesi de la mare ? Ia vino-ncoace si zi-ne cum te-ai distrat!

Dan_ny- te tii de treaba in noua tura de superdieta? Hai ca deocamdata io fac galerie, pana imi fac curaj sa ma bag din nou!

Larissa, un' te-ai ascuns?

Doroteso-chiar asa nici o veste?

Nu ma provocati ca incep sa strig acum catalogul !!!!

April

Mergi la inceput

Hihihi-Anuska am scris in acelasi timp!

Io am o mare problema: nu ma lasa sa formatez textul, nici sa pun emoticoane ca mi se blocheaza forumul. Asa ca scriu cum apuc, voi cititi doar ce intelegeti

April

Mergi la inceput