Masca pentru calcaie?
Raspunsuri - Pagina 4
Madalina1968 spune:
Fetelor..articol citit azi
Sfatul zilei: Folose#351;te un scrub natural pentru t#259;lpi, pe baz#259; de c#259;p#351;une
În timpul verii, pielea t#259;lpilor este mult mai predispus#259; la uscare. În sezonul cald, când purt#259;m sandale #351;i papucei, e foarte important ca t#259;lpile s#259; arate imepcabil, a#351;a c#259; nu uita s#259; le exfoliezi periodic pentru a îndep#259;rta celulele moarte de la suprafa#355;#259;.
În acest scop, po#355;i folosi un scrub foarte eficient, produs la tine acas#259;. Ai nevoie de câteva c#259;p#351;une, 2 linguri#355;e de ulei de m#259;sline #351;i o linguri#355;#259; de sare grunjoas#259;.
Amestec#259; ingredientele pân#259; când se formeaz#259; o past#259; dens#259;, cu care po#355;i masa t#259;lpile picioarelor. Cl#259;te#351;te-le apoi cu ap#259; rece #351;i tamponeaz#259;-le cu un prosop pentru a le usca. Te vei sim#355;ii r#259;sf#259;#355;at#259; dup#259; acest tratament #351;i nu vei mai ezita s#259; por#355;i sandalele preferate.
Pupi!
Madalina1968 spune:
Ce oroare!!
Iata articolul fara litere romanesti:
Sfatul zilei: Foloseste un scrub natural pentru talpi, pe baza de capsune
În timpul verii, pielea talpilor este mult mai predispusa la uscare. În sezonul cald, când purtam sandale si papucei, e foarte important ca talpile sa arate impecabil, asa ca nu uita sa le exfoliezi periodic pentru a îndeparta celulele moarte de la suprafata.
În acest scop, poti folosi un scrub foarte eficient, produs la tine acasa. Ai nevoie de câteva capsune, 2 lingurite de ulei de masline si o lingurita de sare grunjoasa.
Amesteca ingredientele pâna când se formeaza o pasta densa, cu care poti masa talpile picioarelor. Clateste-le apoi cu apa rece si tamponeaza-le cu un prosop pentru a le usca. Te vei simti rasfatata dupa acest tratament si nu vei mai ezita sa porti sandalele preferate.
mihaelk spune:
Si eu am probleme mari cu calcaiele, nu sangereaza, dar nu arata asa cum ar trebui, probabil ca problema principala este de la brici. Cred ca la Tractopon ma voi opri...de unde il pot cumpara?
**blonda rau**
elyanne spune:
quote:De la farmacie... este cu 15% urea si cu 30%... eu am laut prima varianta... farmacista zicea pt. inceput sa incerc asa daca n-am calcaiele crapate... dar cum se termina trec la 30%... calcaiele sunt ok, nu au mai crapat... dar inca sunt tari...
citat din mesajul lui mihaelk
Si eu am probleme mari cu calcaiele, nu sangereaza, dar nu arata asa cum ar trebui, probabil ca problema principala este de la brici. Cred ca la Tractopon ma voi opri...de unde il pot cumpara?
**blonda rau**
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
mihaelk spune:
**blonda rau**
[/quote]De la farmacie... este cu 15% urea si cu 30%... eu am laut prima varianta... farmacista zicea pt. inceput sa incerc asa daca n-am calcaiele crapate... dar cum se termina trec la 30%... calcaiele sunt ok, nu au mai crapat... dar inca sunt tari...
Multumesc mult de raspuns. De cat timp folosesti Tractopon?
**blonda rau**
elyanne spune:
De vreo luna... dar nu zilnic... uit...
Oricum e o imbunatatire... sunt portiuni tari, nu tot calcaiul...
Dupa parerea mea e mult mai buna decat shollul
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Dory232002 spune:
Am auzit de un amestec facut in casa cu tarate si ulei de masline, zice ca ar fi ft. bun
mihaelk spune:
Am luat Tractopon cu 30% uree, de doua ori m-am dat si deja pielea a inceput sa se inmoaie
**blonda rau**