Masca pentru calcaie?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

In prospect scrie ca varianta cu 15% uree este pentru intretinere si varianta cu 30% uree este pentru calcaiele crapate sau pielea ingrosata. Nu se aplica pe calcaiele sangerande!

**blonda rau**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cea mai buna crema de maini si picioare pe care eu am folosit-o si o voi folosi pana mor este crema Mani Pedi de la Estee Lauder.Ma dau in fiecare seara si dimineata am picioarele atat de moi....contine parafina.

Eu mereu am avut probleme cu partea de sus a labei piciorului pt ca stau cu picioarele sub mine.DIn cauza asta pielea s-a intarit asa de tare ca ai impresia ca e de dinozaur LOL.Crema asta a rezolvat totul.La fel si calcaiele, se fac urate vara ca port numai sandale.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

mihaelk atunci o sa iau si eu mai rpede cu 30%... nu mai astept sa se termine

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput