Masca pentru calcaie?
Raspunsuri - Pagina 3
Madalina1968 spune:
Zatul de cafea + ulei, in afara de exfoliere lasa pielea f.f. fina si hidratata, in afara ca, cofeina (atat cat mai are zatul) ajuta impotriva celulita. Unii recomanda folosirea cafelei direct.
Alta reteta era zat+ulei+sare marina. Eu n-am incercat.
In schimb am facu sare+ulei masline. Rezultatul: piele extrem de fina.
Daca va mai pot fi de folos.....cum spuneam, sunt o naturista convinsa.
Dar vorbeam de calcaie..:)
Pupi!
Dory232002 spune:
quote:
Originally posted by Madalina1968
Zatul de cafea + ulei, in afara de exfoliere lasa pielea f.f. fina si hidratata, in afara ca, cofeina (atat cat mai are zatul) ajuta impotriva celulita. Unii recomanda folosirea cafelei direct.
Alta reteta era zat+ulei+sare marina. Eu n-am incercat.
In schimb am facu sare+ulei masline. Rezultatul: piele extrem de fina.
Daca va mai pot fi de folos.....cum spuneam, sunt o naturista convinsa.
Dar vorbeam de calcaie..:)
Interesante toate mastile pe care ni le-ai impartasit..
Pupi!
Dory232002 spune:
Astazi mi-am luat o crema exfolianta de la TITANIA intrucat nu am gasit altceva, este productie nemteasca si deocamdata vad ca este ok, sa vedem in timp daca face minuni
ANKA-iasi spune:
fetelor multumesc de pont eu imi faceam peeling cu tarate de grau si imi place f mult cum imi ramane pielea.acum am trecut pe zatul de cafea cu ulei si e la fel de suuuuuuuuper,asta fiindu-mi mai la indemana decat taratea.merci inca o data
andira spune:
Tot Tractopon folosesc si eu, mi se pare f buna, mai ales ca eu o folosesc f mult si pt coate, unde am psoriazis.
Buna ideea cu sarea si ulei, o sa incerc si eu.
martie spune:
quote:
Originally posted by Dory232002
Astazi mi-am luat o crema exfolianta de la TITANIA intrucat nu am gasit altceva, este productie nemteasca si deocamdata vad ca este ok, sa vedem in timp daca face minuni
Dory & Alexa
Da, pe asta am folosit-o si eu si este incredibil de buna, eu o cumparasem pt. ca avea bonus un aparat tip piatra ponce, dar am zis sa incerc si crema. Nu ma asteptam sa fie asa de buna, mai ales ca am dat vreo 7 lei pe ea.
ilenutza spune:
eu am inceput de 3 seri sa ma dau cu crema de galbenele pe toata laba piciorului , apoi imi pun o punga de plastic si apoi o soseta si stau asa cateva ore.eu am f uscate picioarele si deja se vede diferenta!
va pupic
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
michela09 spune:
Eu folosesc pentru calcaie o "masca" formata din ulei de masline amestecat cu miere, (cateodata mai pun si o picatura - doua de esenta de lamaie sau vanilie), pe care o aplic pentru cel putin 15 minute, altadata chiar toata noaptea (cu sosete de bumbac in picioare).
E f. hranitoare pt. piele, si de aceea o folosesc si pentru maini. Dupa cateva aplicari o sa vedeti ce piele fina aveti.
Mihaela
Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!