Superdieta (25)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

chiar asa Isa, in ce zi esti?

hai ca daca e de testat sa stii ca facem galerie! Io sunt pe principiul ca cu cat stii mai repede cu atat mai bine!. Deci daca ai o suspiciune, test!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Deci (dupa ce m-am chinuit juma de ora sa accesez pagina de forum e cazul sa incep cu concluzia, nu ?)

- Isa- e a doua oara cand arunci pastila si dispari in neant , lasandu-ne cu intrebarile; ntz, ntz, ntz, asa se face? nu stii ca suntem ca babele alea, curioase si sfatoase? Ia vezi ca daca ma prinzi intr-o zi in care sufar de scenarita cand deschizi iar topic-ul o sa ai o intreaga telenovela de citit / sau un roman politist ca tot ne arunci pe diverse piste si dup-aia zici ca-s false

- apropos de romane politiste si de acte de spionaj, nu pot sa ma decid pe cine sa dau mai degraba in urmarire: pe Anda -care n-a mai aparut de vro 2 saptamani p-aici sau pe americancele noastre care lipsesc cam tot de-atunci , si fiind amandoua pe acelasi meridian propun sa clasam cazul impreuna - Silvana si Alintata.

Supun la vot sa decidem pe cine urmarim intai si-ntai . Sau poate ne-mpartim cazurile si le urmarim simultan

Pana una alta va pup pe toate de nu va vedeti si va astept pe toate negresit maine la raport!

HAI ROMANIA!

SA AVEM PARTE DE FOCURI DE ARTIFICII DISEARA!!!

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by april16
[Anuska, ; cum mai esti, s-a reparat locul cu problema? te simti mai bine?

Ca sa raspund punctul nu-i PMS, sunt fix in z15; o fi de la ovulatie , habar n-am citeam candva pe undeva ca unele femei cica "simt " cand se-ntampla treaba asta; eu nu fac parte din categoria cu pricina. Sau daca asta o fi de simtit - na ca uite simt si io acum pt prima data . Anyway, sa stii ca daca nu era treaba cu concediul iar eu din ce in ce mai umflatzica chiar n-aveam nici un stres. Asa am cam intrat la idei.Da'mi revin eu, incerc sa nu-mi pierd optimismul

April

Sunt mult mai bine, am reinceput serviciul desi dupa ceva timp trebuie sa ma ridic de pe scaun pt ca ma mai doare uneori.... asta e; la toamna o sa-mi iau inima-n dinti si merg la "scos raul"...
La dieta inca nu am intrat, ma mobilizez greu.... desi pastrez obiceiul apei de dimi.

Apoi, ziua 15 e ok pt inceperea SPM! Ca asta poate dura si 2 sapt....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Isaaaaaaaaaaaaaa, asa cum ziceau fetele: ne pui pe jar si gata? Eeeeeeeeeeee....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

isa daca nu-i de alergat, m-ai linistit...hai ca incercam, sa vedem ce iese. tinem legatura, si tu?!...hai cu vestile alea bune, nu ne mai tine in suspans!!!

breto sunt aici mama draga, nu te-am parasit, doar am fost cam ocupata, dar am cantat, nu m-ai auzit?

april pup detectiva noastra. eu nu stiu sa-ti spun pe cine sa cauti prima, ca nu prea le stiu pe fete. las la aprecierea ta. doar sa spui daca ai nevoie de ajutor...

eu cred ca iar n-o sa am ce raporta maine...offf, ca nu stiu ce sa mai zic, dar nici n-am fost prea cuminte, recunosc.

pup fetele

si
HAI ROMANIA!!!

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_ghise spune:

Fetelor am uitat sa va intreb: la ce ora trebuie sa fie ultima masa?

Hai ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinaa spune:

Buna fetelor! am revenit si eu cu greeuu
Bun venit celor 2 fete noi si multa bafta :)
April esti o dulcik mereu ma intrebi u de ex :)......am terminat cu ex.......doamne ajuta acum si cu licenta sa fie bine :)
chiar maine merg la un vernisaj la o pr kre termina fac........ce bine era sa fi terminat si eu maine :)
Vad ca s-a inceput dieta in forta p aici
eu din pacate am o veste rea si stiu ca voi fi , dar nu am reusit sa mai tin k am mari pb cu stomacu, eram f aproape d ulcer si am inceput iar sa am dureri cumplite.....nu am mai tinut in sensul ca atunci knd incepe sa ma doara mananc 2-3 covrigei vanilati
am inceput sa iau tratamentu asa k sper sa il pot reincepe in forta cat d curand
Ma bucur sa vad ca mai sunt si pers kre isi doresc sa ajunga la mare.......eu nu am mai aj d 2 ani din cauza greutatii si cred ca nici anul acest nu voi ajunge
Va pup si va tin pumnii la meci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

pe toate

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

bai fetelor mi dor de voi:-(...alintatooooo...silvanoooo...GRAVIDUTA MEA PREFERATA M-A UITAT CU TOTUL...SUPARATA MAI SUNT

...Dan-nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ...offf,offf
...aprilus adevarul este ca destule fetize nu se vad de o buna bucata de timp pe strada...aiduza noastra?...doroty,sa faci bine sa intri mai des pe la noi,ca fetele au inceput sa dispara
...NOAPTE BUNA

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

bretoooo

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput