Superdieta (25)
Raspunsuri - Pagina 19
Brigit spune:
UFFFFF, la naiba cu meciul asta ca mi-a zburatacit tot somnul! Nu inteleg de ce ma enervez, ca am primit fix ce-am meritat dupa ce am jucat cum ...n-am jucat de fapt.
Nu cred ca mai are sens sa zic ca am fost o gaska intreaga la incurajare, am tipat ,am urlat, am aruncat cu tot ce se putea (de parca eram pe stadion si nu in sufragerie la noi) Dupa ce au plecat toti desumflati am mai facut si curatenie bec dupa dezastru si tot nu mi-au trecut nervii. Somnul nici gand sa ma ia. Cred ca-s singura dusa cu biscuitii de ma agit in halul asta, chiar nu credeam ca pot sa joace atat de jalnic si fara determinare.
Nu exagerez da cred ca daca ma bagau pe mine pe teren ma descurcam mai bine-nu zic ca marcam, da macar dadeam la gioale
De nervi am baut si doua beri, una cu gaska trista si alta dupa ce barbate-miu a capitulat singur in patul conjugal in timp ce eu strangeam balamucul ramas in casa. Deci maine dimineata voi fi sifonata-sifonata, mai e si zi de raport...
April
Emma are nevoie de ajutor !
a_alinta spune:
buna dimineata si de la mine!
scuze de atata intarziere.... motive???? multe si marunte, asta nu a insemnat ca nu v-am citit... ei si cand am vazut eu ca e rost de detectiveala, am zis sa dau un semn
nu am mai scris din foarte multe motive, printre care faptul ca eu nu mai tin dieta, click-ul intarzie sa apara, asa cum si concediul cred ca va fi la anul; asta din cauza ca intentionam sa ne luam casa, nu va spun mai multe acum, doar ca am depus oferta, asteptam raspunsul si toate astea se intampla exact in perioada asta cand intram in concediu.... asa ca zicem pas, cu si fara parere de rau in acelasi timp ( macar sa ne iasa faza cu casa, daca nu ne iese va fi mai trist).... asa ca in loc sa sun sa verific rezervarile la hoteluri, o sa sun sa le cancelez.... ( era primul nostru concediu de cand suntem in america, alesesem florida, respectiv orlando sa ducem si noi copiii sa vada disneywater,land sau ce o fi pe acolo...)
asta e , sincer nu imi pare rau dar am un sentiment mai aiurea ....
in schimb daca aratam asa cum mi-as fi dorit, sincer imi parea rau!
si cum inca nu am ajuns la performanta asta, ma multumesc si cu un concediu la anul!... sanatosi sa fim ca le facem noi pe toate.... stiti cum se zice, toate la timpul lor!
a_alinta spune:
bun venit noilor fete! ... dragelor eu cand m-am apucat de dieta am fost foarte hotarata si pot sa va spun ca se scapa foarte frumos de kg. in plus.... cu cat ai mai multe cu atat mai multe se duc..
numai sa respecti dieta .. eu foloseam si putin ulei la gateala si tot a fost ok.... si asta , ca imi adusei aminte de renumita nora, care atat s-a laudat ca a slabit datorita minunatelor pastile!!!!; apoi nu pastilele au ajutat-o sa slabeasca si superdieta, mai ales ca ea era foarte hotarata in a o tine corect, daca va mai aduceti aminte cele care erau cand a avut loc "tornada " nora
a_alinta spune:
adina, ultima masa nu cred ca conteaza la cat are loc, asta bineinteles daca nu mananci in creierii noptii
isa, parca ne pregatesti cu o veste , ca prea dureaza de cand nu poti sa ne spui ca esti gravida... oricum , intarziata esti clar, deci posibilitatea de a fi viitoare mamica exista!!!!... numai ca nu vrei sa ne spui pana cand nu esti sigura... dar iti spun eu ca esti!!! si vezi ca eu am gura aurita, stii cum se zice!
ally, vad ca nu mai da nici o veste, eu o inteleg, ca nu mai tine dieta, dar daca ne citeste poate sa zica si ea un sunt bine! ceea ce ii si doresc ! si ce mai face bebelul!
april, imi place tare mult sa iti citesc postarile, si zau daca te inteleg de ce esti la dieta???? deci nu cu noi de vorba, sa fiu clara, da . te intreb de ce esti la dieta, ca tu esti numai bine!!!
bretonica, tu stii prea bine ce parere am despre tine.... ca poate intr-un timp om fi fost surori, ca prea multe asemenari sunt intre noi ( acum , sa fiu sincera pana la capat si mie imi place sa cant, chiar daca foarte fals, numai ca nu cant de foame
aida, si eu te urmaresc pe subiectul tau, nu pot sa-ti zic decat ca in fiecare zi invat cate ceva de la tine.... si ca pupacesc minunea de matza, trandafir si tot ceea ce isi doreste Ema sa fie!
a_alinta spune:
si ca sa vedeti cat scriu eu pe langa subiect!, adica superdieta...
silvana cred ca e ocupata cu mutatul, parca isi dorea sa se mute pana in iunie, si probabil ca de aceea nu a mai intrat ...
as mai scrie , dar deja mandra mea care se ridica in picioare deja, trage de mine ca de un elastic! ..baietii sunt plecati prin vecini, deh, suparare mare dupa meci1... nici eu nu sunt mare amatoare de football dar la campionate de astea ma mai uit si eu, si zau ca nu inteleg de ce tocmai cand e miza mai mare parcam suntem la plantatia de bumbac nu pe un teren de football!.. mare pacat, ca avem potential dar nu stim sa ni-l punem in valoare!
si cu asta basta! scuze pentru fetele carora nu le-am adresat nici o vorba dar mandruta mea nu mai are rabdare , asa ca mergem sa facem baldabac!!
va pupacesc pe toate!
Isa_Cris spune:
Fetelor stati asa ca nu dispar!!!
April ziceai ca pana in 29 sa spun sigur daca e sau nu!! O sa fac un test la sfarsitul saptamanii! Nu vreau sa va fac curioase, doar ca sper si imi doresc si e posibil! Asa ca luni, daca nu reusesc sa intru sambata, va spun cum a iesit testul. Si eu sunt curioasa, doar ca mi frica! Imi fac atetea sperante si-mi doresc atat de mult incat mi frica sa nu zic iarasi "poate luna viitoare"
Normal CM-ul trebuie sa vina in 22. Asa ca ... nu va grabiti!
pe toate si spor la slabit!
Brigit spune:
neatzaaaaaaaaaaaaa!
sunt "sifonata " si suparata-oooooooooooooffff ooooofffffffffff!
mai intai de toate - raport: azi 55.5 kg , fata de ultimul raport la care aveam 55.2
Tzoalele nu mint asadar, avantaj ca port doar tzoale stramte, ca simt imediat -si cand e de bine si cand e de rau.
April
Brigit spune:
Alintata noastra si-a facut aparitia!!!!! [
Ma bucur mult-mult ca ne-ai citit si ca ti-ai facut timp sa ne povestesti cum mai esti.
Sa nu fii trista ca a trebuit sa anulati concediul de anul asta, eu abia astept sa ne scrii ca v-ati gasit casuta care sa va placa si sa va mutati. Pe mine m-a impresionat tare mult cum ai povestit despre plecarea voastra din tara si asa mult mi-as dori sa reusiti sa va faceti cat mai repede acolo "cuibusorul " vostru.
Isa - tu vrei sa ma tii in suspans pana in ultima zi inainte de a pleca in concediu, asa-i? Duminica pe 29 intru NEAPARAT si doamne ajuta sa fie cu doua liniute testul ala.Ai scapat de roman telenovelistic - e drept ca azi inca nu m-a palit criza de scenarita. Inca nu m-a palit; dar nu poti fi niciodata sigura, deci stai in zona.Acuma ca am aflat toate amanuntele sa stii ca cel putin eu una nu mai intreb nimic pana nu vii tu cu vesti. Cel mai important e sa fiti voi relaxati, va vine si BB, eu sunt convinsa.
tre sa fac o pauza, dar revin
pana atunci-toata lumea e asteptata la raport!!!
April
Isa_Cris spune:
April iti multumesc si sper si eu sa fie BB!
Cred ca o sa zbier de ma aude tot cartierul...numai sa vad 2 liniute!
adina_ghise spune:
Am venit sa dau si eu raportul,desi la mine au trecut doar 3 zile de cand am inceput Superdieta. Raportul meu nu e prea exact,pt ca nu am un cantar super profi, ca sa-mi spuna si sutele de grame, dar luni era liniuta intre 75 si 76 iar acum e intre 74 si 75, deci ceva ceva e :) si in plus pantalonii care m-au strans sambata de numa,acum stau bine pe mine.....
Sper sapt viit raportul sa fie si mai frumos :D
Pupici la toate!!!!
PS : Multumesc Alina pt raspuns. Si mult noroc cu casa!!!