Superdieta (25)
Raspunsuri - Pagina 17
Brigit spune:
Adina, pai sa-ti zic care e faza, ai facut 2 maaaaaaaaaaaari greseli:
1. ca nu ai mancat toata ziua. crede-ma si daca nu-ti e foame incearca sa mananci , e mai bine sa mananci ceva in sila si sa aiba stomacelul ce sa rasneasca decat sa stai nemancata si apoi sa ti se faca o foame de lup, caz in care organismul chiar asimileaza tot ce ii dai. Cica in cazul asta saracul se da peste cap, vede ca e infometat si tinde sa isi faca stoc pentru alte situatii de criza.
2. Combinatia aia de pui si salata nu e permisa decat in faza III.Nu e o greseala fatala, nu e egal cu a manca o prajitura insa nu te ajuta sa dai jos asa cum ai vrea. Deci tre sa fii cuminte-cuminte in prima faza sa ai rezultate
Asa ca :
-ia-ti niste fructe la tine sa ai ce sa rontai in permanenta
-fa-ti ceai din cand in cand ca sa te hidratezi pe parcursul zilei
Semintele nu sunt permise; si eu tare as mai manca si din cand in cand chiar o fac, pentru ca am o deficienta de Mg. Insa semintele, alunele si alte derivate or sa te impiedice sa ajungi la targetul pe care ti l-ai propus.
April
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
apriluuuuuuuuuuuuuuuuuuuus...chestia e sa nu-mi intri in depresie...nu intru eu ca-s cit un "munte"...si intri tu care arati bine...lasa ca va veni timpul sa se vada la cintar...poate ca ai vreo colita...nu stiu ce sa zic...dar nu fi supy...si mai vino seara pe la noooooooooooooooooooi
...hai sa va pup de nu va vedeti
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Aici sunt, te acompaniez daca faci o serenada !
ma gandesc ca maine seara pe timpul asta suntem in emotii; se suparara rau macaronarii pe noi am vazut. f urate comentarii au facut, sper sa se duca acasa maine si francezii si italienii; fiecare in directia lui, of couse
April
Brigit spune:
Breto, colita nu-i ,habar n-am ce-i cu starea asta de balon.Tot e bine ca nu ma doare nimic. Ma rog, ma mai doare capul dar asta-i semn bun, inseamna ca-i acolo
ma duc si eu la nani, ca maine e o alta zi, mai buna sper!!!!
Carolina, sper ca a fost totul OK azi la examen, sa vii sa ne zici daca ai timp.
Doroti, si tu la fel, sper ca a fost OK, mai ai examene?
Va pup si BAFTA in continuare!!!!
April
bretonica spune:
quote:
Originally posted by april16
Aici sunt, te acompaniez daca faci o serenada !
ma gandesc ca maine seara pe timpul asta suntem in emotii; se suparara rau macaronarii pe noi am vazut. f urate comentarii au facut, sper sa se duca acasa maine si francezii si italienii; fiecare in directia lui, of couse
April
...sa speram!!!...cine-i baga in seama pe italieni...au loc sa comenteze...de asta nu mai putem noi,important este sa mergem noi mai departe...si sa plece campioni si vicecampionii la casa lor YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAH
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Anuska spune:
April, s-ar putea sa fie sindromul premenstrual sau poate aciditatea fructelor, eventual combinarea lor.
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
doroti_5 spune:
Neata!
Mai nu ma dati disparuta, ce nu stiti ca am de lucru o gramada?
Bun.
Sa zic si eu un binevenit lui Larisa si Adinei, sa va tineti de treaba si va astept miine cu datele initiale.
Adina inca o greseala care nu a mentionato April este ca nu trebuie de baut toata apa odata, ideea e ca trebuie sa beai toata ziua apa, ca altfel nici un efect. Si ai grija cum maninci, toata ziua cite o leaca din permise. Poate si ai slabi nemincind, dar dupa ce o sa-ti atingi targetul o sa pui cel putin de doua ori mai mult inapoi. Si o sa zici ca dieta nu e buna. Dieta este un mod de a educa organismul sa isi ia de cit are nevoie.
Hai ca va scriu mesajul de doua ore, si nu il mai termin.
Daca am un minut liber mai intru.
Va pup de nu va vedeti.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Brigit spune:
Good mooorning!
desi mai e nitel si vine pranzul; n-am stare azi deloc, zici ca am furnici pe scaun, chef de nimic iar treaba ar cam fi de facut. Combinatia perfecta.
Anuska, ; cum mai esti, s-a reparat locul cu problema? te simti mai bine?
Ca sa raspund punctul nu-i PMS, sunt fix in z15; o fi de la ovulatie , habar n-am citeam candva pe undeva ca unele femei cica "simt " cand se-ntampla treaba asta; eu nu fac parte din categoria cu pricina. Sau daca asta o fi de simtit - na ca uite simt si io acum pt prima data . Anyway, sa stii ca daca nu era treaba cu concediul iar eu din ce in ce mai umflatzica chiar n-aveam nici un stres. Asa am cam intrat la idei.Da'mi revin eu, incerc sa nu-mi pierd optimismul
Doroti, pup fata obosita. Las' ca or sa vina si zile mai bune!
April
Isa_Cris spune:
Buna!
Aprilus am fost tare ocupata zilele astea (premiere, matricole, bac...); abia azi am fost mai libera! Ce-i drept nu stiu cum sa fac sa ma tirez acasa!
Ieri am dormit ca bursucul si acum imi este iarasi somn!
Si totusi April, inca nu stiu daca sunt sau nu! Cert este ca am pus cam multe kg pe mine, desi nu manac foarte mult!
Va pup si va urez zile cu k cat mai multe pierdute si fetelor noi... fiti atente la biciurile Aidei si Bretonicai!
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by Isa_Cris
Buna!
Aprilus am fost tare ocupata zilele astea (premiere, matricole, bac...); abia azi am fost mai libera! Ce-i drept nu stiu cum sa fac sa ma tirez acasa!
Ieri am dormit ca bursucul si acum imi este iarasi somn!
Si totusi April, inca nu stiu daca sunt sau nu! Cert este ca am pus cam multe kg pe mine, desi nu manac foarte mult!
Va pup si va urez zile cu k cat mai multe pierdute si fetelor noi... fiti atente la biciurile Aidei si Bretonicai!
In ce zi esti?
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena