Superdieta (25)
Raspunsuri - Pagina 10
bretonica spune:
quote:
Originally posted by april16
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, acuma pricepui
sa nu mai bagi ciresele in congelator, ca maine seara te invit iar la un ceai, da?
April
Emma are nevoie de ajutor !
..vezi daca,prea mult?nu mai intelegi nimic...si am facut aceasta combinare,sa pot slabi mai mult in seara asta pe..sa vezi maine ce uscata o sa fiu!!..si maine seara promit sa beau ceiutul cu tine
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Doamne ajuta sa se impiedice toti de ai nostri!
Predictia la Suedia Grecia nu mi-a iesit, am zis ca fac egal, i-au batut suedejii de i-au rupt pe greci. Deci nu o sa joc la pariuri ca dau faliment. Asta e asa de exercitiu, sa-mi dau seama ce pot
Ma duc sa ma consoleze barbate-miu ca lui i-au iesit bine mai multe previziuni.
Va pup pe toate de nu va vedeti!
PS: MAINE DIMINEATA LA CANTAR INCOLONAREA!
April
bretonica spune:
DA SA TRAITI!!!...NOAPTE NA PE MAINE....VA PUP DE NU VA VEDETI SI EU
Isa_Cris spune:
Neata! Mai fetelor... chiar ma bucur pt mine ca iubitul nu e microbist si nu ma zapaceste cu cine ce si cum joaca si voi... ma luati cu fotbalul?!? Scap de unul si dau de mai multe?!?! Ma omorati!
Ia marcati voi fructe si legume la greu... nu va mai ganditi la porti si mingi, ca alea va provoaca stres, stresul duce la pofta de mancare...
Asa ca HAI LUPTATOARELE CONTRA KG!!!!
Anuska spune:
Isa, eu n-am norocul tau! Ca soata mea se uita la cam tot ce inseamna sport... de ma dispera, iar de fotbal, il papa pe paine, ca e campionat intern, extern, cupa sau ce mai e nu conteaza. Si mie nu-mi place de nici-o culoare, noroc cu DC....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaaaa!
vad ca e "inghesuiala mare" la raport azi. Ma gandeam sa-l dau mai tarzior dupa ce mai umpleti pajistea de floricele, da vad ca sunteti care inotro azi.
Deci RAPORT:
55.2 kg
-De la ultimul raport 200 de grame in plus (doua urechi de porc la mine)
- de la inceputul curei pierdut 1.8 kg.
Mai am doua saptamani juma de dieta si m-apuca disperarea.
Eu sunt tottal impotriva dietelor de genul "9 kile-n doua zile", am ales dieta asta in primul rand ca sa ma educ sa mananc sanatos. Dar cantarul meu in ultima vreme cand nu intepeneste o ia in sus.
Am analizat si am constatat ca in afara abaterilor din weekend, pe care le-am marturisit, problema ar fi ca am introdus alimentele permise in faza III, adica am mancat si friptura de pui si branzeturi (cam fermentate, asta e drept). Clar, tre sa le scot daca vreau sa mai fac ceva, inca nu e timpul lor. ..
April
Anuska spune:
Am uitat sa spun ca singurul lucru care imi place la meci e ca dupa ce aflu cu cine tine sa agit spiritele: o sa ia bataie, uite acu' da gol ailalti....
Poze cu familionu'
Anuska spune:
Eu dau asa un semi-raport: ca vaz ca stau la 70 kg, desi ieri dimi cantarul zicea ceva de 69, da' inca nu-l bag in seama, mai vaz dupa ce reintru la cura. Deci, clar 70 kg!
Poze cu familionu'
Brigit spune:
Anuska
sper ca te simti mai bine, astept sa vad ca scrii ca e din ce in ce mai bine pana cand o sa ne zici ca esti foarte bine.
Apoi cu discutia cu "microbul". Eu am microbist acasa, si-nca unul inrait, se uita si la meciurile din campionatul intern, si la Champions League si ce mai gaseste. In mod obisnuit chestia asta desi ne cam perturba programul comun - am invatat sa o intorc in favoarea mea, adica ori imi fac eu de treburile mele femeiesti: epilat, spalat, coafat, etc, ori ma bag pe DC ori ma chat-uiesc cu amicele.
Acuma cu Campionatul European e alta treaba. Pe cat sunt de dezinteresata de tot ce se intampla cu meciurile dintre echipele de club, pe atat sunt de infocata cand e vorba de nationala. Fac galerie, ma agit, avem amandoi tricouri galbene cu nationala si ne imbracam cu ele la fiecare meci al Romaniei -fie ca stam acasa fie ca plecam sa vedem meciul pe undeva. Tip, urlu, dau indicatii "scenice" , rad astia de comentariile mele de se termina (luni de exemplu tot ziceam : Ma, da Petre (florentin petre) nu se vede deloc, ce naiba face? - pana m-au lamurit ceilalti ca nu joaca -nu vazusem primele 5 min din motive de trafic)
Deci sunt addicted si n-am scapare, la meciuri daca ma intereseaza si ma uit nu mananc, ca am gura ocupata sa melitzeze intr-una iar de stresat asa e , ma stresez de nu mai pot. Deja acum am morcovu bagat in asteptarea meciului de vineri.
Hai ca v-am asasinat cu marturisirile "microbiste"
A, sa va mai zic ca visul meu e sa merg la un mondial in tribuna?Acu 2 ani era momentu ca s-a tinut in Germania, si era aproape. Da' nu juca Romania si n-avea nici un haz. Ramane pe urmatoarele mondiale. 2010 e in Africa de sud, 2014 in Brazilia. Brazilia imi surade mai mult . Bine, acum ma gandesc ca si europenele au farmec si locatia ne-ar fi intotdeauna la indemana. Deci de comis o vom comite o data si o data
April
bretonica spune:
buna dimineata de amiaz fetizeleeeeeeeeeeeeeeeeee ...BRETONICA cintareste 90.00kg..evivvaaaaaaaa..am mai pierdut un kg jumate...deci inca o si5=5...yuppiiiiiiiiiiiiiiii ....pai mai fetelor voi va lamentati ca aveti microbisti in casa?,dar eu ce sa mai zic ca al meu a fost fotbalist(divizie A si B)...cind juca la Corvinul Hunedoara l-a avut antrenor si pe Lucescu..dUpa care a mai jukat si in divizia B,la Muresul DEVA...ANII 80...ASA ca obligatoriu am devenit microbista si eu..am crecsut linga el...cantonamente..meciuri...ce vremuri......acuma sa fi jukat al meu pe aceste vremuri,ca era tare bun ca fotbalist..faceam parte si eu din doamnele fotbalistilor bogati...sincer nu stiu de ce va lamentati,ca sporul in general e frumos...mai ales fotbalu...va pup de nu va vedeti!!!...alintattttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si celelalte fetize unde ne-ati disparut?a-ti plecat in vacanta deja?...