Superdieta (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
Originally posted by april16

un ceai ceava, ca am facut, te tenteaza?

ia zi ce te faci vineri ca joaca Romania Italia ?

April

Emma are nevoie de ajutor !

...hmmmmm,aprilus stii acum numai ceaiul imi mai lipseste,dupa inghetata si cirese...am niste crampe de zici ca acum imi vine de nascare...sau o sa fac la noapte naveta la..na,pai stii tu,ce-si face omu cu mina lui se numeste lucru manual!!...despre meci ce sa zic...tin cu amindoua,dar mai mult cu romania,italia a tot cistigat sau participat destul,mai este si rindul nostru,ce zici?...numai sa-si dea de lucru baietii pe stadion,ca italia joaka bine,nu gluma...sa nu ne uitam ca a pierdut cu olanda,pentru ca unu din goluri nu era valabil,GHINION,ce s-i faci.....HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

ANUSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA...PAO TIN CU NOI CU CINE SA TIN,DOAR ROMINCA M-A FACUT MAMUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

anuska, wellcome! un ceai ?

io va marturisesc una, ca si-asa voi v-ati adoptat animalutze si ati aratat

io m-am inscris pe un site http://www.flexvoetbal.nl/ - aici, si am bagat predictii pt toate meciurile pan la sfarsitul campionatului. la romania italia am bagat 2-1 pt romania, ma gandesc sa schimb predictia la 1-0 pt noi...

April

Mergi la inceput

breto, ai dreptate ca zici la la italia olanda primul gol n-a fost valabil. Da' ce m-am mai bucuraaaat!!!!! Ca io in mintea mea mi-am facut un calcul, ca pe olandezi ii baturam in calificari (cu chiu cu vai da rezultatul conteaza), deci daca i-am batut pe portocalii si astia au batut italia, inseamna ca putem bate si noi italia.

bai, da au jucat aia de parca erau motorizati, vai de capu nostru vineri, sper sa dea toti italienii in depresie dupa cafteala ca asa avem sanse !

April

Mergi la inceput

breto, te asasinez in seara asta cu mesaje sa-ti ajunga!

IN-GHE-TA-TA cu cirese ai zis??? pfiiii .... cuvant nepermis pe topic-ul asta , acum dau raporteaza la moderator

April

Mergi la inceput

quote:

anuska, wellcome! un ceai ?

io va marturisesc una, ca si-asa voi v-ati adoptat animalutze si ati aratat

io m-am inscris pe un site http://www.flexvoetbal.nl/ - aici, si am bagat predictii pt toate meciurile pan la sfarsitul campionatului. la romania italia am bagat 2-1 pt romania, ma gandesc sa schimb predictia la 1-0 pt noi...

April

OPTIMISTA FATA NOASTRA ...daca se mobilizeaza italienii,putine sanse...ar fi bine si un egal...nu-i subestima ,ar trebui ai nostri sa fie mai constiinciosi,ca la meciul cu franta nu au aratat cine stie ce...ai vazut meciul italia-olanda?...diferenta mare de al nostru cu franta...

Mergi la inceput

asta ziceam si io... au jucat aiurea ai nostri, da nici frantzujii n-au fost mai breji

ceva depresii in tabara italiana s-au raportat pe-acolo, ca doar cunosti starea de spirit? sau mai mult s-au inversunat acuma ?

April

Mergi la inceput

quote:

breto, te asasinez in seara asta cu mesaje sa-ti ajunga!

IN-GHE-TA-TA cu cirese ai zis??? pfiiii .... cuvant nepermis pe topic-ul asta , acum dau raporteaza la moderator

April

...TACI???...VREI SA MA ASCUNDA DIN NOU?...treaba ta,dar nu-i frumos....am zis ca au inghetat fructele si le-am mincat cu cirese

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, acuma pricepui

sa nu mai bagi ciresele in congelator, ca maine seara te invit iar la un ceai, da?

April

Mergi la inceput

quote:

asta ziceam si io... au jucat aiurea ai nostri, da nici frantzujii n-au fost mai breji

ceva depresii in tabara italiana s-au raportat pe-acolo, ca doar cunosti starea de spirit? sau mai mult s-au inversunat acuma ?

April

pai ce sa zica,si-a cerut scuze poporului,si au zis ca o s se mobilizeze,au de gind sa ne bata...ramine de vazut....pai tu nu stii ca o echipa de pe ultimul loc,poate sa incurce o campioana intotdeauna?...normal ca nu le poate iesi jokul,daca se impdicau de ai nostri...ihiihih...dar le lipseau si la francezi baieti buni din echipa...asa ca este de inteles

Mergi la inceput