Superdieta (25)
Raspunsuri - Pagina 11
bretonica spune:
..deci,vad ca v-ati ascuns toate...nu cumva va este frica de ??...aprilus,o vrei oleca pe cocoasa?..vino inco-a ...o c-am meriti...urmatoarea este doroteasa..asta asa ca sa nbu uite cum este sa o iei e spate...urmatoarea la rind??...haide-ti ca va astept pe rind...nu toate odata
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
dan_ny spune:
raport stagnare nu-nteleg…o sapt slabesc, alta stagnez, iar slabesc, iar stagnez…ce bazaconie mai e si asta?!!??!
Deci, intepeneala la 85kg. Saptamana asta ar trebui sa slabesc iar, nu…?
Carolina parerile sunt impartite legat de zaharina, am consumat si eu o perioada dar m-am lasat, ca am inteles ca face mai mult rau decat bine. Am folosit zahar brun cand beam cafea- ca intre timp m-am lasat si de asta.
April ma straduiesc sa fiu cat mai cuminte. Deci, resedinta ta de vara e la tara…super, super, super. Cat de spre tigari, eu cred ca e cam greu si dieta si lasat de fumat, prea multe restrictii, psihicul reactioneaza
Doroti vorba lui april…se cam pune, pe unde doare mai tare…da’ nu-i bai mare, daca nu o faci prea des. Sa-ti traiasca fratiorul
Isa sa dea Dumnezeu sa ne dai vesti bune in curand. Mi-ar place idea cu parcul desi stau si eu destul de prost cu timpul, dar depinde ce inseamna “putina miscare”…ca daca e vorba de alergat, n-am nici o sansa momentan, sunt un nivel mai jos – mersul in pas vioi- singurul efort mai mare pe care il fac e cand urc podul garii- in pas de melc – da sa vezi ce viteza iau la coborare…
Breto ce se-ntampla aici? Unde-s fetele…le e frica de biciul tau? Daca vrei te ajut, hai sa le chemam impreuna
mey, mey, mey….ieri ati scris de v-au cazut unghiile si azi… UNDE SUNTETI?!...treceti la raport. Doroti, ia fa prezenta ca nu se mai poate asa
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
bretonica spune:
ciaoooooooooo dan_ny....chiar te rog sa-mi dai o mina ca eram singurica...baga tu cu tobele ca eu bag cu chitara...eu tobe nu am in magazie...asa ca da-i tare linga mine..ADUNAREAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!... .
...EU MAINE NU SUNT SA NU PLINGETI DUPA MINE...dar ma intorc repede...
dan_ny spune:
sunt aici breto, ca eu numai pe la ore d'astea sau in week-end apar
asa ca bag
haideti fetelor, curaj...oricum, se pare ca nu stam prea bine sapt asta, multe dintre noi...ia sa vedem ??!!?!
_
poze filmuletz
iarna 2007-2008
dan_ny spune:
am uitata sa spun, ca si eu am microbul asa ca ghici ce fac acum?!...ma uit la meci! si astept ziua de vineri
HAI ROMANIA !!!
_
poze filmuletz
iarna 2007-2008
bretonica spune:
...tine-o tot asa ..ai si voce frumoasa...vezi ca avem nevoie maine la strigat ROMAINAAAAAAAAAAAAAAAAAA...TATAM TATA TATAM...ROMAINAAAAAAAAA....FORZAAAAAAAAAA ROMANIAAAAAAAAAA
dan_ny spune:
hmm...oare nu azi era ziua de raport
anyway
_
poze filmuletz
iarna 2007-2008
dan_ny spune:
ce ma oftica reclama asta ca-mi inghesuie pagina
bretoo...poimaine strigam...maine daca vrei ne mai antrenam
_