Ce sporturi practicati?
Raspunsuri - Pagina 2
sdaniela spune:
Ddana eu sunt din Targu Mures si merg la o sala nici nu stiu bine cum se chiama ii zic Moca, sau Enjoy, nu stiu sigur. Mie imi place la nebunie tae bo-ul, iar de antrenor nici nu mai spun. (glumesc)
Roxana Claudia te rog spune-mi ce e carrye. Eu sincer nu am mai auzit de acest sport.
tusferi spune:
Roxana, cam cate sedinte sunt necesare cu antrenorul individual?
"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel
Roxana Claudia spune:
Dana - Carrye se numeste fata care m-a intrebat cat costa sedinta
Tusferi - nu stiu de cate sedinte este nevoie...cred csa asta tine de capacitatea fiecareia de a invata..Poti face 12 sedinte sau mult mai multe. Eu una sigur voi avea nevoie de mai multe...
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
ddana spune:
Dana, si eu sunt tot din Targu Mures, de aia te-am trebat unde faci tae bo
Aaaa, si sotul meu e antrenor de tae bo. Nu de el iti place, nu??
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
sdaniela spune:
Azi se vede ca nu e ziua mea cea mai reusita.
Imi place de antrenor in sensul ca e foarte bun, stie sa isi faca meseria. Aseara am fost la tae bo si nu a venit antrenorul(Joco- nu e el nu?) ci o colega dea lui si am facut aerobic. Dar nu se compara. Tae bo-ul te solicita mai mult si e mai fun. tre chiar tragi de tine, sa nu te dai batuta, sa dai din picioare si maini o ora intreaga ca dupa aia sa mergi acasa si sa ii arati sotului ce muschi ai facut.
Plus ca antrenorul te mai ia in ras cand te vede ca te chinui si nu mai faci cum trebuie miscarile. Oricum, ddana am si eu viitorul meu sot si nu il schimb petru nimeni altul.
Roxana, scuze dar azi dimineata cand am scris mesajul eram pe jumatate adormita si cu cafeaua langa mine. micul meu neuron nu se trezise inca.
Ma duc sa imi bag capul in apa rece, caci azi la servici am dat in bara cu seful. Of ce zi! Abia astept sa se termine.
Numai bine!
tanima_i2002 spune:
Mie aerobicul mi s-a parut cel mai eficient. Daca instructorul baga in program si elemente de tae-bo este perfect. Acum practic alergatul dupa pitic. Dar tot aerobicul m-ar incanta.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
goanga23 spune:
Tenis,cam de doua -trei ori pe saptamana...si Callanetics dar banuiesc ca asta nu se pune
Tenis. Am invatat cand aveam vreo 13-14 ani. Am facut antrenamente vreo 2 ani , apoi am renuntat la antrenor dar am continuat sa joc din cand in cand. Prin facultate nu am mai jucat deloc insa de cand am ajuns in SUA (acum 5 ani) am inceput sa joc din nou.
De la o vreme am inceput sa am un program destul de regulat, o data sau de doua ori "single" si o zi "double" .
Imi place foarte mult sa joc tenis si as mai juca cu placere si ...fotbal..suna ciudat insa asa mi-am petrcut copilaria , cu baietii de la bloc pe terenul improvizat in fata batatorului de covoare. Se pare ca exista pe aici niste ligi pentru femei asa ca va voi tine la curent daca ma voi alatura vreuneia.