*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (94) ***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

mama lu' alex, "uelcam in za clab"! Uite aici ai www.laredoute.fr/achat-linge-de-maison-deco-textile-housses-de-canape.aspx?categoryid=33749725" target="_blank">huse de canapea, fotolii

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

quote:
Originally posted by miki68

mama lu' alex, "uelcam in za clab"! Uite aici ai www.laredoute.fr/achat-linge-de-maison-deco-textile-housses-de-canape.aspx?categoryid=33749725" target="_blank">huse de canapea, fotolii

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Helloo!

Nu v-am mai scris de acum o saptamana, cand asteptam ca disperata comanda din 24 aprilie. Care si-a facut aparitia abia marti, ma pregateam sa o dau disparuta.

Din seria " ieftinaciuni care nu trebuie ratate" pun linkuri la niste produse de care eu ma declar super multumita, mai ales ca au costat o nimica toata.

www.laredoute.fr/vente-la-chemise.aspx?productid=324079556&documentid=545008&categoryid=23109815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">camasa aceasta , vermillion-ul e de fapt corai, e f dragutza si materialul e bun

www.laredoute.fr/vente-blouse-forme-cache-c%c5%93ur.aspx?productid=324095029&documentid=321408&categoryid=23109815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">camasuta cache-couer cu maneca scurta- am luat-o pe violet, care e un lila f placut

www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-t-shirts.aspx?productid=324066550&documentid=321408&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">set de 3 tricouri- bumbac bun si f placut la purtat

www.laredoute.fr/vente-les-2-t-shirts-sans-manches-1-couleur-1-blanc.aspx?productid=324094582&documentid=321408&categoryid=23110696&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">set de 2 tricouri fara maneca-> f bune pt vara

www.laredoute.fr/vente-pantalon-boot-cut.aspx?productid=324086876&documentid=530607&categoryid=38151968&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantaloni masura 162-f bine lucrati, finisaje impecabile , material bun

www.laredoute.fr/vente-le-sweat-active-wear.aspx?productid=324063852&documentid=545008&categoryid=23112518&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">bluzita masura 162- rose, f frumusica

www.laredoute.fr/vente-besace-les-essentiels.aspx?productid=324117310&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub" target="_blank">gentuta aceasta- culoarea e bestiala; sus nu are fermoar, insa merge purtata si asa; evitat locurile aglomerate, ca doar suntem in Romanica

www.laredoute.fr/vente-petite-veste.aspx?productid=324095810&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12&vsn=lesaub" target="_blank">sacoul acesta, pe ecru- sunt multumita de el, culoare e ceva mai inchisa decat in poza

Am mai avut un maieu Nike , pe care nu il mai gasesc si care a fost 3.9 € , practic moka, si alte cateva produse de nu mai sunt.

Am dat-o rau in bara cu masura la aceasta www.laredoute.fr/vente-paletot-femme-essentiels.aspx?productid=324133420&documentid=207608&categoryid=22905271&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">vesta; am luat masura 40, in care inot, efectiv, si care pe deasupra nici nu poate fi modificata, pentru ca i s-ar strica tot farmecul.

Ajutati-ma pls sa o pun la mica publicitate, e masura 40, alb, 20 €
Multumesc mult!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, da, asta-i numele meu.
Maine merg sa iau pachetul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

[quote]Originally posted by nushulica

hai ma miki ca m-ai facut sa zambesc...cum sa zici tu asa...si optimismu'unde mai e?? never say never , stii tu!!
[quote]

Pai, nushu, numa ce m-am operat in martie si-mi scoasera aia "locul in care cresc bebeii", asa ca e cum zic eu, daca s-ar intampla as fi a nus' cata minune a lumii

cristina d.

imi pare rau miki, n-am stiut ca te-ai operat!

18+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

as vrea sa iau un slip. intrebarea este ce inseamna "brasilien"?? tanga, sau ceva intre tanga (snuruletz) si chilot normal? stiu ca a mai intrebat cineva dar am ratat raspunsul! sorry.

si daca la pantaloni la LR port 40, sa-mi iau slip tot 40? sau ma risc la 38? adevarul este ca am 'dotarea' posterioara de-a dreptul generoasa

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by nushulica

Nushu, Doamne-Doamne are probabil alte planuri cu mine, asa ca, eu chiar nu am suferit (nici fizic, nici psihic) din cauza faptului ca am fost nevoita sa ma operez. Si apoi, decat sa fac cancer de col, mai bine asa. De altfel, ma simt excelent, nu mai am durerile si hemoragia pe care le aveam in fiecare luna, ovarele mi-au ramas si nu-i nevoie sa iau hormoni... Traiesc o noua viata. Mai buna

Sorry fetelor de off-topic

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:

quote:

Nushu, Doamne-Doamne are probabil alte planuri cu mine, asa ca, eu chiar nu am suferit (nici fizic, nici psihic) din cauza faptului ca am fost nevoita sa ma operez. Si apoi, decat sa fac cancer de col, mai bine asa. De altfel, ma simt excelent, nu mai am durerile si hemoragia pe care le aveam in fiecare luna, ovarele mi-au ramas si nu-i nevoie sa iau hormoni... Traiesc o noua viata. Mai buna

cristina d.

ma bucur ca ai puterea sa gandesti asa!!! meriti tot respectul eu una nush daca as fi fost asa tare, recunosc!!!te pup asa e, cred ca DD are alte planuri pentru tine!!!!

19+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:

quote:

cristina d.

Felicitari pentru un asa moral!As vrea sa am si eu astfel de moral,dar asta e ,nu poti sa le ai pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Nushu, Camelia_D , Croco 21,
Multumesc pentru aprecieri;

Croco, nu dau inapoi, Bob n-a fost niciodata un baietel frumos, nici n-ar avea cu cin sa semene, ca nici ta-su nu-i Brad Pitt , nici eu Angelina Jolie, dar e atat de dulce incat greu ma pot abtine sa nu-l dragalesc si sa nu-l pup tot timpul; e un baietel normal, e iubirea mea...

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput