*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (94) ***
Raspunsuri - Pagina 13
camelia_daniela spune:
Caprioara, mai ma imbrac odata diseara, ca am uitat !
Mie imi vine larguta putin ...
Despre paiete, eu am mai avut produse de la ei cu paietele aplicate si nu am avut probleme , spalandu-le normal, poate doar la calcat, deci trebuiesc calcate pe dos. Oricum materialul e un fel de batist, care merge purtat si usor sifonat...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
mirunajr spune:
Mai,,,, da atatia bebei redutisti, ca ma faceti sa ma gadesc serios sa mai fac si eu un bebe...Desi.....cred ca e cam tarziu..Domnisoara mea e prea mare
mama_lui_alex spune:
Doamnelor, ma primiti si pe mine in club??!!
Bine v-am gasit...am "migrat" (dar nu definitiv:)) de la Victoria's..ca sa scap de taxele vamale..
Faza mai dragalasa e aceea ca n-am avut rabdare sa citesc 94 de capitole..asa ca am lecturat si eu vreo 2 capitole, m-am inarmat cu dramul de franceza care-l stiam..si am purces la cumparaturi..si am pus in cos..am pus in cos...de teama sa nu-mi ajunga "in punga"..coletul..am ajuns pe la vreo 220,57 Euros..per total..
apoi..m-am apucat de lectura "coduri de oferta"..si..ori sunt super buna..(inteleg franceza cam 20%..prin similitudine cu lb. romana..)..ori e clar ceva in neregula..si e norocul incepatorului..nu stiu cate coduri valideaza..tind sa cred ca nu prea multe..dar am ajuns in final la 87,05 Euros + 1 cadou (nu stiu exact ce cuprinde..cica "set 3 pièces rouge orangé" - era ceva cu o servieta si inca 2 chestii..n-am reusit sa scap de taxe..asa ca platesc pana la final..93,40 Euros (desi cred ca de unele am scapat..??!!).
Am platit, am primit meil..nu vad nimic la "suivi" (adica vad produsele achitate..dar nu vad ca "sunt in lucru".."sunt pe drum"....
So..in cat timp vin comenzile?!..Cica sunt toate pe stoc..si oare le poate ridica sotul meu de la posta (desi sunt pe numele meu)?! (eu fiind plecata din tara urmatoarele saptamani)
AH..nici o problema cu inregistratul..cu platitul..cu confirmatul..f. ciudat..a merst totul snur..
Edit pt un PS - marimile le-am luat dupa ureche..si dupa sfaturile voastre..asa ca..probabil voi fi un bun candidat la publicitate
leea_cv spune:
Bine va regasii fetelor!Plecaciuni si felicitari atasate doamnelor care au adus intre timp pe lume bebelaci.Va doresc lapte-n tzite,malaiash la buzunaras si chibziuala la cuparatureala!
Eu...jurasem doar ca-n viata mea,n-am sa mai stiu ce-nseamna redouteala si cind credeam c-asa va fi, imi trintesc astia un cec.La dracu.E vorba de coletul ala de-a venit si le-a fost trimis inapoi din cauza ca posta nu m-a anuntat.Le-am scris mailuri vreo 3 ca il vreau,pe pachet inapoi.Si canci.Mi-au trimis cec.Acu intrebare e ce fac cu el?Nu vreau sa il incasez ci vreau sa cumpar in valoarea aia.Care sint pasii ce tb sa-i fac?Trimit cecul inapoi?Sau tb bagat undeva vreun cod de pe cec in timpul comenzii? Sau cum?Pleaaase help!
Mama_lui_Alex pe site-ul loor zice ca vin intre 8 si 18 zile comenzile.Dar e posibil sa dureze si mai mult.Mie intr-un mail mi-au dat de stire ca poa' sa vina in 4 saptamini chiar.Dar media,as zice ca e 2 saptamini.Succese!
========================================================================
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
lizzy spune:
mama lui alex
codurile de oferta sunt personalizate (primite pe mail) si generale (merg la toata lumea). acuma ce sa zic, unele merg unele ba, indiferent de unde le-ai cules . cert este ca daca nu cod nu merge te atentioneaza cand vizualizezi cosul. eu una ma inspir de aici sau de pe alte site-uri cu coduri LR. ce-ai folosit tu e probabil ala cu setul de plaja cadou. cred
cnad te lasa sa validezi inseamna ca este pe stoc. daca n-ar fi te-ar atentiona cu un chenar rosu cand vizualizezi cosul.
marfa vine in medie la 10-20 zile. colet la posta. la mine in catun ridica cine merge, cu actul meu de ID.
sunt 2 taxe:
taxa de impachetare (=FDP sau frais du port) este 5-6euro, scapi de ea doar cu anumite coduri de oferta (nu cu toate) iar taxa de transport o platesti la fiecare comanda, este aprox 5% din total factura si iti apare suma exacta chiar inainte de a introduce datele cardului bancar cand faci comanda.
bun venit!
alina_morostes, am uitat sa zic, vezi ca pe plicul cu fusta e trecut chiar numele asta sper ca nu e doar nick-ul de pe dc ci si numele real. ca io am transmis ca vine o prietena alina morostes!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
croco21 spune:
Buna fetelor si La multi ani celor care s-au sarbatorit ieri.
Ella, m-am uitat si eu la pozele cu bebe David si e un scumpic, dragalas foc. Si cand ma gandesc ce descriere nostima i-ai facut mai demult - cand povesteai care a fost prima impresie cand l-ai vazut .
Fetelor, ce ziceti de noul catalog: http://femme.epreview.pictime.fr/?%20=%20.fr&omniturecode=001RO0966
si pt copii: \\http://enfant.epreview.pictime.fr/
http://andrei.seek-on.com/ro/
croco21 spune:
Mama lui Alex, bine ai venit. Din cate stiu eu coletul poate sa-l ia si sotul dar cred ca trebuie sa-i lasi buletinul. Iar servieta aia care zici ca-i cadou e de fapt un prosop de plaja
http://andrei.seek-on.com/ro/
lizzy spune:
am editat prima pagina folosind user-ul 'redoutistele'. am si postat vreo 2 mesaje dar inca sunt moderate.
daca vrea cineva codurile inapoi... le-am pastrat intr-un word, chiat ca nu mai sunt valabile
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
mama_lui_alex spune:
Fetelor, sar'mana mult de tot..sper ca am ales ce trebuie si mai ales..marimile care trebuie....Codurile le-am gasit aici (sar'mana inca o data!..si in linkurile de la inceput)
Mai am niste intrebari legat de pantofi..regula de marime se aplica si la incaltarile de copii..am vazut niste cizmute la copii..marimea 40?!?..Nu de alta..dar eu port in mod uzual marimea 35..si nu cred ca mi-as putea lua decat de la copii..
Si unde dumnezeu gasesc husele pentru canapele??!!Exista?!