Nou stil de viatza (208)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Violeta,v-a ramine in sufletul meu mereu,asa cum a ramas si cealalta care a trecut in nefiinta acum doi ani.Din pacate, nu mai am nici bunici si nici bunicute,s-au dus toti...

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Scuze, am uitat raportul..-400 gr.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
Zuzilici, esti prinsa cu treaba? Azi n-ai prea fost vorbareata!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

OHO, am fost tare busy. M-am "luptat" alaturi de alte 2 perechi de prieteni cu un platou de mici si ceva bere. . Am avut long weekend asa ca am stat acasa si-am petrecut.
Azi insa la servici am fost ocupata.

Mephala Pentru raport: 88 kg. Nu ma intreba de unde sau daca e corect ca zau nu stiu. O sa verific bateria ca mi se pare ciudat sa fi slabit dupa festinul de luni.

Ruxandra sanatate soacrei si sper sa n-aveti alte surprize neplacute.

Anky condoleante pentru bunica ta. Dumnezeu s-o odihneasca si tie sa-ti de-a putere sa-ti revi cat mai repede dupa aceasta pierdere.

Mik dar tu de ce asa ocupata?

Anda te pupic si e timpul de o alta excursie la SPA cu impachetari, masaje si alte chestii.

Gusta te pupic si ep tine. Inca n-ati cazut la pace?

CarmenE si sa ai parte de sanatate fericire si sa iasa botezul super ca tot se-apropie. Sa nu uiti sa ne pui si ceva pozici, ok?

Meniul de luni:
MD - omleta cu salata de rosii, ardei, ceapa si castraveti
P & C - cartofi prajiti + Salata verde + 2 mici + 1 Carnat + o bere

Meniul de azi:
MD - Cafea + Croisant
P - 2 felii de pizza + 1.5 aripioare
C - pepene verde

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Carmen! Am fost 2 ore la aerobic, is obosita. Nadja cam plinge, nu imi pot inchipui ce are. Am numai idei negre de genul..o fi inghitit ceva de pe jos aiurea si acum o doare stomacelul..? Vreo pietricica, vreo sirma mica, vreo..? O pazesc in permanenta dar astia mititei mai ales asa mincaciosi ca Nadja mea is teroare. Poate is numai dintisorii dar ea nu facea asa nici la maselute.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

salutare!
n-am mai intrat ca am avut citeva saptamini musafiri si alte chestii. am avut si o perioada de groaza cu Robert, acum a revenit la sentimente mai bune. urla intr-una. orice nu-i placea devenea motiv de mare suparare si nu-i trecea cu nimic. colac peste pupaza nu prea mai vrea sa manince. adica la prinz nici nu mai maninca ... altceva decit mamaliga cu brinza. si mai arunc eu cite o carne pe acolsha.
Vik, poate e doar de la dinti. ce daca nu a mai facut asa?! poate e o chestie noua ... iar dc a fost ceva mic si a inghitit deja dus a fost, pindeste si tu primul caca.
nu mai am cintar. fi-miu a facut pisu pe el si dus a fost. nu stiu cum mai stau dar nu cred ca prea bine dupa atitea bunataturi de la care pur si simplu nu m-am putut abtine. sunt curioasa, trebuie sa cumpar cintar ...

noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

sorry, am uitat: multa sanatate si numai bucurii, La multi ani, Carmen!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineataaaaa, fetelor!
Incep prin ai spune lui Carmen un sincer LA MULTI ANI! tot ce iti doresti, multa sanatae si fericire alaturi de cei dragi!
Cum ai petrecut?

Fetelor, poftiti la cafeluta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza!

sa incep cu ce ma doare: vad ca nu sunt doritoare la serifie, asa incat o sa va intreb pe cele care au mai facut-o si se pricep: Delia (am inteles ca esti disponibila dupa sesiune, e ok si-atunci), Zuzilici, tu ce spui? te bagi?...si cine mai doreste, indrazniti!

Laura, ai facut un ceai si pentru mine? Cum te mai simti, ma refer la tuse.
La mine e muuuult mai bine, am cumparat un sirop din muguri de brad si propolis si am luat cate 2 lingurite pe zi.

La multi ani de Constantin si Elena celor care-si serbeaza ziua!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata Laura, buna dimineata Carnem si restul fetelor!

Carmen, eu daca ma fac serifa fac varza subiectul, ma cunosc. Asa ca nu te baza pe mine, imi pare sincer rau. Raportul meu: stagnare.

Gusta, trezirea!

Meniul de azi:
D: cereale cu lapte degresat = 194 cal
P:
Carne de vaca inabusita = 300g Morcov gatit (30 g / 7.5kcal)
Porumb (30 g / 29.1kcal)
Mazare fiarta (30 g / 18.6kcal)
Varza alba (30 gr / 8.7 cal)
Total calorii = 462.2cal
C: cereale cu lapte degresat = 194 cal

Total calorii = 850

Revin

Constantina Elena Tzuni

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Buna dimineata trupa,
Scuzati lipsa mare de pe forum sunt in acuta criza de timp.
Profit sa zic si eu un La Multi Ani lui Carmen. Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti. Sa fii fericita si sa iti mearga din plin.
Evident si pentru Constantina Elena Tzuni careia ii multumesc pentru pupicii din capitolul trecut.
Nu am citit din urma, sunt un ou stricat sper sa reusesc la un moment dat.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput