Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 20
Hopes spune:
Carmen E sa ai parte de sanarate si multa fericire.
Imi cer scuze ca n-am mai intrat la subiect in ultimele zile, dar ne-am mutat cu sediul firmei si am fost super ocupati.
Ptr. raport - 400g (64.5)
Meniul de ieri:
-1 kg de capsuni (am luat-o razna cu capsunile astea nu ma mai satur si sunt disperata cand nu gasesc)
- un caston cu bors de pui dres cu o lingurita de smantana si 1 felie de paine
Meniul de azi:
-1/2 kg de capsuni
- 200G de branza cu smantana si mamaliga
- cred ca o sa calc pe laturi ca finuta mea e Elena
Si ca sa ma bucur si azi : mi-am inscris copilul la gradinita si suntem ff fericiti
Laura te-ai mentinunt bine in excursie
Vikinga te inteleg perfect asa eram si eu cu Eduard al meu si acum sunt la fel ptr. ca baga toate prostiile in gura. Intr-o zi a facut kk albastru si m-am prins ca a mancat ceva. Si l-am intrebat "Edi unde sunt culorile, hai sa coloram" A fugit repede si mi le-a adus iar creionul albastru era pe jumatate mancat.
Cand era mic avea o viteza de nedescris la bagat prostii in gura, acu il prin mai repede.
Va pup
tlaura spune:
quote:
Originally posted by rolo
Buna dimineata trupa,
Scuzati lipsa mare de pe forum sunt in acuta criza de timp.
Profit sa zic si eu un La Multi Ani lui Carmen. Sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti. Sa fii fericita si sa iti mearga din plin.
Evident si pentru Constantina Elena Tzuni careia ii multumesc pentru pupicii din capitolul trecut.
Rolo
Alba ca Zapata
pozele mele
si Albumul frumoaselor
"Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca." - Murphy
care-i faza? tzuni, eu te stiu de Mihaela, ori mai esti si Elena sau Constantina?
sau e vorba de 24 mai, iar Rolo face misto ca sa ma deruteze pe mine!?
Mephala, sigur ca dau si un ceai! am de toate soiurile: turcesc, verde, de fructe? De care vrei?
Ma simt bine, nu mai tusesc deloc, cred ca aerosolii mi-au facut bine!
Mik spune:
Buna dimineata, merci de re-primire inapoi, ca oaia ratacitoare.
La multi ani, Carmen !
La multi ani la toti constantinii si Elenele din dotare.
No, [Zuzilici, am niste complicatii complicate pe cap, si nu stiu sincer cum o scot la capat. In rest totul e OK.
Tzuni spune:
Nu, Laura io-s "sfanta" la fiecare sarbatoare!
Forina de Florii, Maria de Sf Maria...de ce n-oi fi astazi si Constantina si Elena? (si da, sunt doar Mihaela)
Situatie:
Meri a mea a primit ieri in dar o pereche de cercei din aur. Si nu-mi plac deloc. Treaba e ca daca i-i dau jos, persoana care i-a daruit, cu care ne intalnim destul de des, se va supara. Ce sa fac? Ca n-as vrea sa-i tina la urechi, sincer...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Tzuni spune:
Mik, te putem ajuta cu ceva? Sa stii ca umarul meu (macar) iti sta la dispozitie!
Hopes spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Forina de Florii, Maria de Sf Maria...de ce n-oi fi astazi si Constantina si Elena? (si da, sunt doar Mihaela)
Situatie:
Meri a mea a primit ieri in dar o pereche de cercei din aur. Si nu-mi plac deloc. Treaba e ca daca i-i dau jos, persoana care i-a daruit, cu care ne intalnim destul de des, se va supara. Ce sa fac? Ca n-as vrea sa-i tina la urechi, sincer...
Nu sunt firavi? nu se pot "rupe din greseala, agata, Maria s-a iritat la urechiuse etc"
tlaura spune:
Aaaaa, draga mea Hopes, tocmai vroiam sa intreb de tine! ma bucur ca ai aparut! Si mai ales cu 400 grame mai putin! Super! Si eu am constatat azi 200 gr mai putin, ceea ce ieri nu exista! ma mir pentru ca ieri am mancat fara masura! azi am inceput bine, dar dimineata mereu incep cu o salata sau niste fructe, iar pe parcursul zilei o iau pe aratura. Azi am si de vizitat doi Costeli si o Elena! Sper sa fac fata poftelor!
Delidana spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Situatie:
Sint chiar asa de odiosi cerceii de nu poti sa-i vezi? Cumpara-i tu alta pereche si daca va intilniti cu persoana respectiva cind Meri nu poarta cerceii daruiti zi-i ca fetitei tale ii place sa alterneze bijuteriile, asa ca mami.
Cum a fost la sala? Ce exercitii ai facut? Erai singura pe acolo?
Mik, bine ai revenit si sper sa-ti rezolvi problemele cu bine.
Carmen, femeia invizibila de la o vreme , sesiunea mea se termina la sfirsitul lui iunie...Daca nu se ofera nimeni pina atunci, trece-ma pe lista.
Mi-am inceput ziua cu 1 banana, 1 castron de capsuni (daaa, si mie imi plac ) si 30 minute de gimnastica, 100 abdomene si .
Va pup si va doresc o zi frumoasa si fara prea multe tentatii.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
gusta spune:
Neatza.
La multi ani de Constantin si Elena.
Felicitari ca vad ca multe fete au dat kg jos.
Tzuni sunt treaza de la 5 ca Mara e un pic cu mot.Nu iti plac cercei asta e tu hotarasti ce ii pui.Si azi ne cinstim impreuna.
Carmen daca imi explicati cum se face lista de inceput sau cum o iau in formatul asta ma bag si eu,numai daca gresesc sa ma ajutati.
Delia te tii de sport nu gluma.
Vik asa sunt copii au perioade.
Hopes sa imi arunci si mie niste capsuni.
Laura eu vreau un ceai verde .
Cuscra cum stai azi cu munca.
Mai revin ca ma duc sa imi aduc a doua cafea.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Neata,
Carmen: ma bag eu la serifie daca vad ca nimeni nu vrea, dar vreau de la tine templateul de prima pagina, ca sa nu ma apuc eu sa refac acum. Sa ai o zi minunata.
Zuzi: iti intorc pupicii. Sper sa ai o zi minunata azi.Vad ca ai schimbat prefixul: felicitari
Marilena: cum mai esti?
Claudia: buna dimineata
Delia: felicitari pentru sport de dimineata
Vic: eu mai cersesc o data: reteta de cheescake please
Hopes: felicitari pentru pierdere
Stie cineva ceva de Tumpi? Eu tot intreb de ea dar vad ca nu zice nimeni nimic.
Tzuni: spune-i ca face alergie la aur obisnuit si trebuie sa ii iei hipoalergenic de mai multe karate (la noi e chiar reala chestia asta, asa ca am avut scuza pentru toate urateniile ce le-a primit de-a lungul timpului).
Meniul de azi:
capsuni (200g)- 60 cal, o muffin neagra - 75 cal(la asta o sa pun si reteta pe blog curand ca e chiar buna)
adovada de pui la cuptor (120g) - 150 cal, fasole galbena (150g) - 25 cal, mazare (50 g) - 30 cal
croisant cu dulceata si iaurt (incerc sa fac croissant in seara asta si sper sa iasa ca daca nu se schimba meniul).
Delia: mai tarziu iti scriu mai multe salate
O zi buna tuturor,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai