Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 18
violeta70 spune:
Buna fetelor!
Eftimie, La Multi Ani! cu sanatate, fericire si tot ce-ti doresti!
Anky condoleante pentru bunica ta. Noi (eu si Dordia) stim cata durere este, dar va trece, si ea va ramane vesnic in inimile voastre, mereu prezenta. Cel putin noi asa simtim.
Tzuni , mama, masina mea este pentru operatiunea "rabla" (o Dacie batrana din 1994). Nu stiu de ce insist sa mai dau bani. Probabil din sentimentalism sau din comoditate, nu stiu. M-am obisnuit cu ea. Asa estimativ, cred ca vreo 3 milioane, sau mai mult. Mai putin in nici un caz.
Raportul meu pentru azi: stagnare . De maine cred ca voi reincepe sala. Sper sa ma mobilizez si sa ma duc.
Va las acum, dar revin diseara.
Va pup pe toate!
Delidana spune:
Haideti fetelor, la un pahar de sampanie, ca azi e ziua lui Carmen si trebuie sa sarbatorim!
Tzuni, hai, mai vino cu idei pentru ca am incercat salata propusa de tine si nu stiu cum se face ca are acelasi gust cu cea pe care o faceam eu inainte.
Sa ai spor la sala! Cind te duci? In fiecare zi?
Olo, mai degraba eu sa te ajung din urma. Ah, vreau sa mai scap de 2kg si ma declar multumita!
Saptamina trecuta am pacatuit doar cu un Schwepps cu lamiie, in rest n-am mincat nimic nepermis. Am inceput sa fac mai multa miscare, vin pe jos 2 statii cu troleul, cam 20 minute zilnic, plus ce mai fac pe acasa si abdomene. Ma simt mai bine fizic, mai flexibila, mai usoara.
Claudia, mersi de idee, azi am servit o salata cu varza si morcov.
Carina, pina la Istanbul am facut cam 10 ore cu masina si am calatorit noaptea (18.00-4.00). Drumul a fost ok, cu exceptia unei portiuni din Bulgaria unde era cam cu hirtoape, dar n-a fost o portiune mare. Prietenii cu care am fost s-au ocupat si au facut rezervare la hotel cu citeva zile inainte sa ajungem noi acolo. Poti sa dai o cautare pe google dupa Hotel Cihangir, acolo ne-am cazat.
Violeta, sa ai spor la sala!
Carmen, cu sesiunea dupa colt nu prea m-as bagat la serifie...
Mik, Vikinga, Puskin, Zuzi, Gusta, .
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Delidana spune:
Wow, multa lume se uita, putini scriu.
Eu bintui pe aici, caut o carte pe net si e destul de urgent, se pare ca nu reusesc s-o gasesc . Este vorba despre "La Celestina", autor Fernando de Rojas. Daca ma puteti ajuta cu un link in romana, engleza sau spaniola v-as fi foarte recunoscatoare. Ma duc sa mai caut.....
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Delidana, te-am auzit pe 2 canale.
Uite ce am gasit :
http://www.analitica.com/BITBLIO/frojas/celestina.asp
(sper ca asta cautai)
Delidana spune:
Mik, iti multumesc din suflet. Asta cautam.
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Am avut o zi groaznica azi, nu am avut timp nici sa respir. Sunt moarta de oboseala, scuze ca sunt asa de scurta.
Carmen, colega...la multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Anky condoleante. Imi pare tare rau, fii tare.
Va pup pe toate, maine vb mai mult...sper.
Crys si Dany
Delidana spune:
Ce faceti dragelor, unde sinteti??
Gata, s-a dat stingerea?
Eu tocmai mi-am terminat seria de exercitii pentru azi: 30 minute de gimnastica in care am inclus si . Noroc ca am o mocheta noua, moale.
Crys, miine va fi o zi mai buna.
Tzuni, slabesti si tu in soapta sau esti la sala?
Meniul de azi:
MD: 1 banana, 2 oua la teflon+1 felie piine neagra, 1 feliuta cascaval, 1 ceai+ 2 felii de piine cu miere (am mincat mai mult pentru ca stiam ca prinzul va fi abia la 16.00)
P: 1 cartof fiert+1 copan la gratar+1salata
Gustare: caspuni si 1 mar
C: 1 kefir cu 1 felie de piine neagra
Va astept la un ceai, cafea nu va dau la ora asta ca apoi nu mai dormiti.
anky spune:
Carmen E,LA MULTI ANI !,sa fi iubita si fericita alaturi de cei dragi.
Anca, mami de Bianca si Cris
anky spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Anka, draga mea, condoleante. E mare lucru sa stii ca ai reusit sa fii cu ea in ultima calatorie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Da,asa este,mi-ar fi parut extrem de rau toata viata sa nu fi fost prezenta la inmormintare.In situatii de genul asta imi pare extrem de rau ca am plecat din tara si ca nu am fost mai mult timp in preajma bunicilor mei.
Anca, mami de Bianca si Cris
Tzuni spune:
Delia, ce vorbicioasa te-ai facut azi! Ma gandesc laidei de salate...pe bune, de data asta!
Am fost cu Meri intr-o vizita, am culcat-o si fug acum la sala!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos