Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 14
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30quote:
Originally posted by Tzuni
sunt curioasa ce branza fac azi in emisiune.
, au facut o mare branza...in ce stil erau imbracate si cum au dansat, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
...da, mai! Aia bruneta inca purta pantofii-shenile...Si machiate atat de puternic... Of!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
puskin spune:
Buna seara,
Am vazut ca ati intrebat pe aici de mine.
Intru in viteza sa va spun ca sunt relativ bine, adica plec saptamanal cate 2-3 zile in delegatii. Acum va scriu de la Moscova...
In rest, in loc de 1 saptamana de concediu planificat la sfarsitul lui aprilie, adica de Paste, m-am ales cu 1 saptamana nasoala la Bucuresti, cu drumuri zilnice la spital. Soacrei mele i-a fost depistata o tumoare la creier, din pacate este chiar cancer...deci ne asteapta o perioada grea.
Cam asta este.
Va pup cu drag si intru sa mai citesc de cate ori am putin timp.
Ruxandra
CRISCOSTY spune:
Ruxandra multa putere iti doresc si sanatate multa soacrei.
Mai devreme am mancat un paharel de inghetata, asa ca merit cateva bice Tocmai am terminat de facut 5 km de bicicleta si 30 abdomene..
Crys si Dany
mephala30 spune:
Claudia, baietii sunt bine, multumesc de intrebare.
Ruxandra, imi pare rau pentru soacra ta....te pup si cu mult curaj, inainte!
Tzuni, asta e; sunt fete si... fete!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Delidana spune:
Buna,
Tzuni, ce sa dau pe spate ca esti tu grasa si frumoasa ca eu numai pentru Maria am avut ochi. Cred ca e cel mai dulce, mai lipicios si mai ascultator copil pe care l-am vazut. O bomboana de fetita!
Olo, azi n-am avut timp de sport. M-am luat cu invatatul, apoi m-am uitat la un serial si nu stiu cind a trecut timpul.... Sper ca de miine sa ma apuc din nou.
Puskin, imi pare rau pentru soacra ta, va doresc multa putere tie si sotului, sa treceti cu bine peste acest moment greu.
Meniul de azi:
MD: 1 banana, cereale cu lapte de soia (n-o sa mai iau lapte de soia pentru ca nu gasesc decit cu zahar si nu-mi place )
P: 1 cartof fiert cu 2 bucatele copan (partea mai groasa), o salata, 1 felie cascaval.
C: rosii+ceapa+castraveti+1 conserva de ton in suc propriu.
Poate imi mai dati si mie idei de salata ca asa m-am saturat de combinatia rosii-ceapa-castraveti....
Azi, in oras, in timp ce asteptam pe cineva la metrou, un betiv m-a intrebat cum sa ajunga la o adresa. I-am zis ca nu stiu si, in ideea ca hai sa ajut si eu omul, am intrebat si o tipa care era in apropiere. A zis ca nici ea nu stie. I-am zis omului ca-mi pare rau si el ce face? Se ia de mine. Ca ce, cum de nu stiu, nu sint din Bucuresti? Ba sint dar nu stiu locul ala si pace. Si-l intreb pe el de ce nu stie, ca doar si el e din Bucuresti. Atita mi-a trebuit. A inceput sa ma intrebe ca sint studenta, cumva si la ce facultate si in ce an. Poate vroia si un cv. Asta e, ii dai omului un deget si-ti ia toata mina. Si de obicei ocolesc oamenii de genul asta dar am zis hai sa fiu si eu draguta si sa-mi schimb atitudinea de data asta. Maaare greseala...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Azi ma simt mai bine (chiar f. bine, fara dureri). Dimineata am fost la doctor. Am facut 4 sedinte de laser, care mi-au facut chiar bine. Merg si joi, la control. Pentru orice eventualitate mi-a dat o reteta cu antibiotic, dar nu cred ca va fi nevoie.
Ruxandra sanatate multa soacrei si voua putere pentru ceea ce urmeaza.
Azi n-am mancat mare lucru:
- cativa covrigi uscati (4-5)
- telemea de vaca cu 2 castraveti si un pic de paine
- 4 minipatratele de ciocolata cu lapte
Sunt un pic intoarsa, ca trebuie sa fac niste reparatii radicale la masina, si cat mai rapid. Asa ca maine am sa iau legatura cu mecanicul si cu un tinichigiu. Sper sa nu ma coste foarte mult, ca sincer nu mai merita (masina, binenteles).
Acum va las ca imi este cam somn (dimineata m-am trezit devreme).
Va pup
carina spune:
Acus am ajuns si eu acasa.
Ma duc sa fac un dus si revin, doar vroiam sa ii spun Ruxandrei ca imi pare rau si ca sper sa fie bine.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
Ruxandra,imi pare rau sa aud ca ai probleme! Ce sa-ti spun? sunt cu gandul langa tine!
Zuzilici, esti prinsa cu treaba? Azi n-ai prea fost vorbareata!
Violeta70, si eu am masinutza in service - la tinichigerie, vopsit, schimbat ulei...Deja am dat 20 mil si mai am cate ceva de dat Si e service-ul unor cunostinte, nu ma trag pe sfoara...dar costa mult totul...
Delidana, ma bucur ca ti-a placut Maria mea. da, e un copil superb. Sper sa reusesc s-o fac fericita. Cateodata sunt prea dura, drastica, militaroasa cu ea si dupa imi pare taaaare rau! Si stii? Tot e cea impaciuitoare - vine si-mi da un "pupi".
Apropo de salata, incearca varianta: ceapa-rosii-castraveti!
Mephala, cam tacuta azi! stai ascunsa si...slabesti in soapta?
Rolo, pe unde esti? Esti ok?
Gabrielama, te asteptam cu poze si povesti de la Disney!
Gusta, ti-e mai bine?
Meniul de azi:
D: lapte degresat cu cereale si vitamine
P: lapte degresat cu cereale si vitamine
S: spanac scazut cu gratar de pui si ceai
SPORT:
15 min bicicleta = 165 calorii
15 min banda alergare = 123 calorii
pedometru arata = 4141 pasi, din care 3092 pasi in ritm aerobic
Sabina, pe unde esti? Papi tot?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Sabina spune:
aaa..........cam da............
azi n-am mancat mancare...ci numa prostii ramase de la copii.
Sper ca maine dimi cantarul sa arate la fel de bine ca duminica dimineata cand inca nu bagasem inghetata
am avut niste zile cam plimbarete si n-am apuicat sa mai intru sa zic una alta.
Gusta, te pup si eu si am senzatia ca lucrurile sunt spre bine.
ruxandra..vaii ce vreste proasta. Doamne-ajuta! Sanatate!
va pup cu mult drag pe toate, pe maine dimi la rapot!
(fac in pantaloni de frica ,Zuzi, tu ce preconizezi?:)))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo