Nou stil de viatza (208)
Raspunsuri - Pagina 15
anky spune:
Buna fetelor,nu am mai intrat pentru ca trec printr-o perioada naspa si foarte trista.Miercuri m-au sunat ai mei si m-au anuntat ca bunica mea a decedat, asa ca m-am intors de urgenta la Cluj.Noroc ca sotul mi-a zis sa plec rapid ca ramine el cu copiii si lucreaza de acasa.Vineri a fost inmormintarea si azi am ajuns inapoi acasa.Sint trista,frinta,ma simt oribil,nu am chef de nimic,nu am mai ajus nici la ORL,ma chinui cu rinita in continuare,m-au programat din nou pe 2 iunie.Merg sa fac o baie si ma bag in pat,cred ca nici sa dorm nu voi putea.
Va pe toate.
Anca, mami de Bianca si Cris
vikinga spune:
Anky condoleante.. Imi pare tare rau pentru pierderea suferita.. Sunt cu sufletul alaturi de tine.Vad ca multe dintre noi au nevoie urgenta de haine, eu la fel! sa ajung odata la 70kg sa-mi iau cite ceva ca deja stau aiurea hainele pe mine. Mai port insa din hainele de acum doi ani cind eram silueta, dar nah e timpul de ceva nou!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
Tzuni bravo pt sport! Sabinel asa e, sa vedem miine cintarul! Eu am vesti bunicele fata de sapt trecuta, sa vedem exact cit. Gusta ma bucur ca esti mai bine! Usor usor trec toate relele, ca tre sa treaca, mama lor, nu-i asa:)?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Tzuni spune:
Buna dimineata!
AM facut eu cafeaua si ceaiul, asa ca...trezirea!
Vikinga, e enervanta reclama, asa e!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
mephala30 spune:
neatza, Tzuni, harnicutza, multumesc de ceai. Ai uitat sa pui lamaie, . si de raport ai uitat, te-ai urcat pe cantar?
raport: -700 gr.
Anky, condoleante si Dumnezeu s-o odihneasca, imi pare tare rau. Sanatate si multa putere! Asta e viatza, nu scapam de moarte...
Claudia, Eftimie, am dubla specializare: romana si religie. Am ales religia ca erau ceva posturi in Iasi...
Violeta, ma bucur ca esti mai bine! Tare putin mananci, ai grija de tine.
din motive diverse (vreme frumoasa, stat mai mult pe-afara cu baietii, vacante, etc), vreau sa renunt la serifie. O sa redeschid lista cu serifele care se vor ocupa de lista si subiect. Va rog sa va inscrieti.
La multi ani cu sanatate, impliniri si kg. mai putine, Eftimie!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
hcclara spune:
'Neata!
Carmen E. la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta! petrecere frumoasa!
Tzuni, multam de cafea!
raport: 67!
va pup si va doresc o zi buna!
tlaura spune:
'Neata fetelor! 'neata tzuni; o cafea, multumesc!
Iaca m-am intors si eu din minivacanta pe care am avut-o! a fost frumos, normal; singura chestie ca marea era f. rece si nu am putut inota. In rest, totul la superlativ!
In schimb aici, vad ca nu e prea bine; ma intristez pentru voi; multa sanatate rudelor bolnave, putere si rabdare pentru voi, condoleante Anky pentru bunica.
la multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu am apucat sa-i urez! stai ca acum vine Constantin si Elena, avem vreo patru pe aici, sa vezi distractie ! sper sa ma abtin de la prajituri!
Gusta, stiu ca nu vrei sa mai vorbesti despre subiect, dar nu ma pot abtine sa nu spun si eu doua vorbe; nici o casnicie nu e numai lapte si miere, chiar daca din afara asa pare; si pune in balanta avantajele si dejavantajele casniciei tale; si mai ales faptul daca il mai iubesti sau nu; cred ca asta e f. important.
tlaura spune:
Nu stiu pentru care motiv, nu am mai putut scrie la mesajul anterior! Imi dispare pur si simplu cursorul di fereastra; pot face orice altceva dar nu mai pot scrie la mesaj! Am mai auzit pe cineva vaitandu-se de asta si nu imi imaginam cum e posibil! Nu pot sa dau vina decat pe reclama aia care a inceput sa ma streseze si pe mine!
am intrat sa dau raportul: stationare! e bine zic au, avand in vedere peregrinarile mele! E adevarat ca nu am mancat prea mult, dar mancam seara f. tarziu dupa care mergeam la culcare pentru ca Andrei adormea la restaurant.
Va pup fetelor, sunt prin zona!
hopes, pe unde umbli mama? sper ca ai reusit sa dai ceva jos!
hcclara spune:
Anky, condoleante! imi pare rau ca ai pierdut-o pe bunica ta! si sanatate tie!
Ruxandramulta sanatate soacrei, iar voua multa putere va doresc!
nastad ce e cu Dorulet?
Carmen, profesia ta mi-ar fi placut-o mie!!!
Crys, eu as alege acolo unde e programul mai lejer si leafa mai mare!!!