Nou stil de viatza (208)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by carina
singurul lucru pe care mi-l doresc e sa ma intind si sa mor.

pentru cat timp? juma de zi iti ajunge?
...
serios acum, e luni si ai o pasa proasta.
o sa treaca...

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Zuzi ai dreptate Eu zau ca fac tot posibilul, dar culmea ca nici nu-mi mai plac hainele de asta vara, asa fac mereu Oricum se cunoaste deja la haine O saptamana cat mai buna si tie
Anda este doar o zi proasta, o sa treaca...

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by carina
singurul lucru pe care mi-l doresc e sa ma intind si sa mor.

pentru cat timp? juma de zi iti ajunge?
...
serios acum, e luni si ai o pasa proasta.
o sa treaca...

_

N-am o pasa proasta. Ma umflu vazand cu ochii. Imediat nu mai vad mare lucru daca nu-si face efectul claritinul mai repede. In rest is bine dispusa, dar alergia se inrautateste si strica treaba.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Ce mesaj intortocheat am scris, ce cunoaste ca ma doare capul Zuzi, sper sa fii inteles ceva

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut gagicile, haideti la o cafelutza!!!!

Anda, nu mai fi suparata, am si eu cate o faza din asta, noroc ca e trecatoare...ti-ai facut test sa vezi la ce esti alergica?
Marilena, si eu am facut saptamana trecuta curatenie prin dulapuri, de data asta am aruncat de la barbatu-meu cateva tricouri si camasi!
Carmen,eu as fi crezut ca esti profa de istorie sau romana! ce fac baietii, sunt bine?
Crys, zici ca l-ai albit pe Dany din pupicuri?ce fain ca i-a placut! ce e cu jobul, mergi la prietena sau dincolo? m-am gandit la tine saptamana trecuta cand mi-am cumparat o poseta!

La noi a plouat ieri asa ca nu mai e cald, soarele nu se arata, tocmai s-a trezit Luca asa ca ii duc umpic afara.
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Salut!
Eu mi-am taiat netul acasa (ca nu-l prea foloseam) asa ca numai de la job mai reusesc sa intru pe forum.
Delidana: am alergat vineri. Iar 45 min. Mai am in program sa alerg miercuri.
Am citit o carticica despre fructe si legume. Majoritatea fructelor (mai putin zmeura, murele si alte fructe rosii) contin >= 50 kcal la 100g. M-am gandit ca e cazul sa trec pe legume (gen castravete, dovlecel etc).
La noi s-a racit vremea bine de tot. Duminica am avut parte de grindina (si eu tocmai ce pusesem muscatele pe terasa!!!). Sper ca totus vara asta sa avem parte si de ceva caldura. Ca anul trecut a fost un frig, mama-mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Tzuni bag de seama ca ai dat de fetele de la Galax(de care intrebai cu ceva timp in urma), ca am vazut ca-s invitate la Maruta

...deci nu muncesc degeaba, se uita cineva la tv! Da, am facut pe detectivul, le-am gasit si sunt curioasa ce branza fac azi in emisiune. Mi-au trimis niste poze cu ele si parc-ar mai fi slabit! Da' poate e numai poza. O sa vedem!

Criscosty, Meri e bine, cuminte, creste... Si a stabilit clar si definitiv ca "papio" sunt pantalonii si "pipio" e piticul.

Zuziliciule, hai sa ai o zi frumoasa. Isabella ta ce traznai mai face? Vorbeste romaneste sau engleza?

Ieri m-am intalnit cu Delidana si-i multumesc ca n-a leshinat cand m-a vazut grasa si "frumoasa".

Mephala, sa ai bafta la slabit!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Relelor care m-ati pus sa probez haine pantaloni scurti numai imi vin,nu reusesc sa ii inchid asa ca s-a lasat cu jale mare.

Zuzulici o zi buna si tie.

Asa Carmen taci si fa ca saptamana asta imi scot eu parleala.

Anda la mine e jale ca am cateva haine care imi veneau si acuma pauza.Nasol cu alergia .

Tzuni hai ma cum sa fii asa de grasa?

Claudia si eu am avut de aruncat tricouri de al lui Bert dar cum nu vorbim a crezut omu ca i-am facut bagajul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Claudia nu stiu ce sa fac Daca ai stii ce este in capul meu, nu ma mai ia nici somnul noaptea. Ramane sa vb concret cu amandoua si apoi sa ma decid, oricum este vb de august-septembrie. E greu dupa 11 ani sa pleci, dar asa este mai bine.
Tzuni asa haiosi sunt cand pozesc cuvintele..eu acum cand ii spun lui Dany cum pocea cuvintele, imi zice.."ce fraier mic eram"

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
sunt curioasa ce branza fac azi in emisiune.

, au facut o mare branza...in ce stil erau imbracate si cum au dansat, .

_

Mergi la inceput