Deci? Votati la urna. Ce e de facut cu cainii?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Aralia, nu cred ca ai dreptul sa ma faci ciudata si am raportat mesajul tau. Eu am spus ca sustin eutanasierea cainilor in anumite conditii, cei care nu sunt adoptati sau cei bolnavi care nu pot fi recuperati.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by Amethyst

Aralia, nu cred ca ai dreptul sa ma faci ciudata si am raportat mesajul tau. Eu am spus ca sustin eutanasierea cainilor in anumite conditii, cei care nu sunt adoptati sau cei bolnavi care nu pot fi recuperati.

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Imi cer scuze ca am zis ca esti ciudata! M-a luat valul...
Pana la urma suntem de acord, nu?
Eutanasia este o solutie extrema care nu ar trebui aplicata decat atunci cand nu mai sunt alte solutii.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Eutanasia este o solutie extrema care nu ar trebui aplicata decat atunci cand nu mai sunt alte solutii.

SUBSCRIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Mi se pare nedrept sa acuzi pe cineva care iubeste cainii de prefacatorie atat timp cat consuma carne de miel,vita,porc,pui.

Poporul roman consuma carne.Din mosi stramosi.DAR NU CARNE DE CAINE!
Romanii(europenii,americanii) folosesc cainii pentru paza,ajutor,companie.Motiv pentru care mi se pare aiurea sa spui ..´´da tu daca mananci miel,de ce-l discriminezi in favoarea cainelui?´´ Pentru ca asa facem noi,asa suntem crescuti,asa am facut dintotdeauna!

Cainii au salvat oameni de la moarte.Sunt folositi de politisti,de salvamari de pompieri,de spitale(pentru nevazatori) etc etc.In aceste conditii,cum ma pot eu gandi la un caine ca la o friptura?Aceasi intrebare o am referitor la delfini de exemplu.Iar cei care salveaza delfinii nu sunt deloc ipocriti ca mananca vita sau porc sau ce Dumnezeu au fost ei invatati sa manance.

Cum s-a mai spus,animalele actioneaza dupa instinct.Asa le-a lasat Dumnezeu.Tot din instinct s-au inmultit cu nemiluita cainii pe strazile Bucurestiului.Si greseala e a oamenilor.Pentru ca noi nu am luat masuri atunci cand trebuia.Pentru ca ne plangem ca ´´nu avem fonduri´´
Apropos de asta,aceasta propozitie ar trebui sa devina imnul Romaniei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ce se face si in alte tari civilizate .
Adaposturi:-nu trebuie sa va donati voi cei 2% din munca voastra , stati linistiti ca sunt destui oameni care au loc in inima lor sa iubeasca si cainii , si copiii , si bunicii si literatura, oameni care vor dona.
Eutanasia in cazul celor bolnavi , sterilizarea celorlaltor catei.
Tinuti in adaposturi , facut targuri de adoptii, amenzi mari daca cineva isi paraseste cainele pe strada.
Nu toti oamenii sunt ca unii de aici de pe forum , daca nu va plac animalele nu stiu de ce va mai agitati aiurea cu tot felul de topicuri unde sa vad idei de la stupide la aberante (vezi mancatul cateilor).
Sincer , va deranjeaza , dar nu vreti decat sa-i omorati , ca alte masuri ar fi mult prea obositoare.
E OK , sunt altii care vor sa se gandeasca si la binele animalelor nevinovate.
Puteti sa-i multumiti lui Basescu , atunci cand a ajuns la putere i-a vrajit pe unii bucuresteni cu solutia lui savatoare , lumea era in genunchi de bucurie , multumindu-i ca a omorat jumatate din caini.
Logica o fi fost buna , dar nu pe termen lung , era doar o solutie pt. a fi aplaudat cu o verva de zile mari.
Logic si normal era sa autanasieze cainii bolnavi , sa sterilizeze macar femelele sau masculii daca nu pe toti , si numarul lor scadea.
dar , ca si aici pe forum , se alege solutia care nu da batai de cap , pt. un zambet de multumire trecator.

E totusi bine ca printre atatea cazuri de mame care-si omoara copiii , care-i maltrateaza , de violatori liberi , de inconstienta crasa si altele , problema majora a unora este cum sa manance un catel.
E maturitatea in floare si zburda libera pe forum.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
Originally posted by ladyJ

Mi se pare nedrept sa acuzi pe cineva care iubeste cainii de prefacatorie atat timp cat consuma carne de miel,vita,porc,pui.

Poporul roman consuma carne.Din mosi stramosi.DAR NU CARNE DE CAINE!
Romanii(europenii,americanii) folosesc cainii pentru paza,ajutor,companie.Motiv pentru care mi se pare aiurea sa spui ..´´da tu daca mananci miel,de ce-l discriminezi in favoarea cainelui?´´ Pentru ca asa facem noi,asa suntem crescuti,asa am facut dintotdeauna!

Cainii au salvat oameni de la moarte.Sunt folositi de politisti,de salvamari de pompieri,de spitale(pentru nevazatori) etc etc.In aceste conditii,cum ma pot eu gandi la un caine ca la o friptura?Aceasi intrebare o am referitor la delfini de exemplu.Iar cei care salveaza delfinii nu sunt deloc ipocriti ca mananca vita sau porc sau ce Dumnezeu au fost ei invatati sa manance.

Cum s-a mai spus,animalele actioneaza dupa instinct.Asa le-a lasat Dumnezeu.Tot din instinct s-au inmultit cu nemiluita cainii pe strazile Bucurestiului.Si greseala e a oamenilor.Pentru ca noi nu am luat masuri atunci cand trebuia.Pentru ca ne plangem ca ´´nu avem fonduri´´
Apropos de asta,aceasta propozitie ar trebui sa devina imnul Romaniei.

Sunt perfect de acord cu tine!
Iar cu faptul ca "nu avem fonduri", as completa "doar pentru confortul <<mai marilor tarii>>" -vezi sedii, dotari si masini luxoase, deplasari extravagante in strainatate, aprobari pentru cheltuirea unor sume importante de bani pentru diverse afaceri cu firme preferentiale, dar care nu-si respecta obligatiile (de ex -constructia autostrazilor) etc, etc, etc..

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

quote:
Originally posted by ladyJ

nici eu n-am inteles deloc cum sta treaba asta...e musai sa fi vegetarian ca sa te declari iubitor de animale?

anca
35+ bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

quote:
Originally posted by Aralia

Inca o chestie si gata: in postul de debut al acestui topic este o intrebare: "care este solutia imediata?". De cate ori se intampla o porcarie, ca asta cu fetita sau multe altele din multe domenii, se cere o solutie imediata.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

ce s-a intamplat cu fetita e o porcarie???
Doamne,si voi spuneti ca sunteti oameni iubitori? Si ai copil???

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

stefanyia, cred ca Aralia a vrut sa spuna ca ceea ce s-a intamplat e oribil....

Mergi la inceput