Deci? Votati la urna. Ce e de facut cu cainii?
Raspunsuri - Pagina 9
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
stefanyia, cred ca Aralia a vrut sa spuna ca ceea ce s-a intamplat e oribil....
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
sper sa fi folosit cuvantul din gerseala,dar eu inteleg din context ca si cum,"cum se intampla o faza ca asta sa mai muste si ei pe cineva cum gata va grabiti la solutii imediate"
CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya
stefaniya spune:
ar mai fi o solutie,sa facem un oras unde sa fie dusi toti cainii iar iubitorii de caini sa se mute in acel oras In cazul asta ar fi multumita toata lumea! E o chestie de psihologie ca iubitorii de caini ii pot intelege pe caini si invers
CriPOD spune:
quote:
Originally posted by stefaniya
ar mai fi o solutie,sa facem un oras unde sa fie dusi toti cainii iar iubitorii de caini sa se mute in acel oras In cazul asta ar fi multumita toata lumea! E o chestie de psihologie ca iubitorii de caini ii pot intelege pe caini si invers
Ce solutie grozava! Mai era unul in istorie cu idei de-astea...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by mQQmquote:
Ce solutie grozava! Mai era unul in istorie cu idei de-astea...
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
hai lasa sa mai si glumim ca daca o tinem doar intr-o frunte incruntata,pare a fi doar un camp de lupta
ladyJ spune:
quote:
Mda...nu prea cunosti psihologie.Cea ce ai spus tu NU,nu e ´´o chestie de psihologie´´.
Poti defini ´´iubitor de animale´´?In viziunea ta,ce inseamna?Ca mi se pare ca-i confunzi pe cei care iubesc animalele(un animal,doua animale,zece animale) cu cei care ii lasa in voie pe strazi.
stefaniya spune:
quote:
Originally posted by ladyJquote:
Mda...nu prea cunosti psihologie.Cea ce ai spus tu NU,nu e ´´o chestie de psihologie´´.
Poti defini ´´iubitor de animale´´?In viziunea ta,ce inseamna?Ca mi se pare ca-i confunzi pe cei care iubesc animalele(un animal,doua animale,zece animale) cu cei care ii lasa in voie pe strazi.
Lady,te trezesti dimineata pt a o mai face o zi pe grozava? Eu inteleg foarte bine ce zici tu,dar oricum fiecare vorbeste in treaba lui,asa ca acum da-ti tu parul din ochi.
Zau,da´ce o chestie de psihologie?
Sa iubesti un animal mai mult decat un copil ce e? La asta cum ii mai spune?
Tu oricum iubesti cainii si vorba celorlalte,ce se poate manca din categoria cina nu scapi nimik.
Asta e un topic al solutiilor,eu asta solutie imi doresc .Tu cauta una si da-ti cu parerea dar pana atunci daca nu-ti convine a mea,treci peste!
papa
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by achequote:
Originally posted by ladyJ
Mi se pare nedrept sa acuzi pe cineva care iubeste cainii de prefacatorie atat timp cat consuma carne de miel,vita,porc,pui.
nici eu n-am inteles deloc cum sta treaba asta...e musai sa fi vegetarian ca sa te declari iubitor de animale?
anca
35+ bb Adam
Uite de ce... am dat mai jos postarea Andradei de la subiectul celalalt despre caini si bolduirea imi apartine.
quote:
Originally posted by AndradaExagerati ca noi dorim omorirea tuturor animalelor (cind noi ne referim la un nr limitat de ciini ai strazii) pentru ca nici voua nu vi se pare in fapt nimic extraordinar in eutanasierea citorva ciini.
Va puneti alternativ miinile in sold, degetele in urechi, palmele peste ochi, ca sa trageti de un concept in care nu credeti mai mult decit in ziarul de duminica.
Daca animalul va da voua carne, lapte, brinza, oua atunci trebuie omorit mama lui de bolsevic, daca insa omorirea lor inseamna salvarea altor vieti omenesti va apuca compasiunea subita.
Sa moara numai animalele care imi trebuie mie, ca la alelalte tin ca la ochii din cap.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by stefaniyaquote:
Originally posted by ladyJquote:
Lady,te trezesti dimineata pt a o mai face o zi pe grozava? Eu inteleg foarte bine ce zici tu,dar oricum fiecare vorbeste in treaba lui,asa ca acum da-ti tu parul din ochi.
Zau,da´ce o chestie de psihologie?
Sa iubesti un animal mai mult decat un copil ce e? La asta cum ii mai spune?
Tu oricum iubesti cainii si vorba celorlalte,ce se poate manca din categoria cina nu scapi nimik.
Asta e un topic al solutiilor,eu asta solutie imi doresc .Tu cauta una si da-ti cu parerea dar pana atunci daca nu-ti convine a mea,treci peste!
papa
Este a doua oara cand ma confunzi.A doua oara cand stii tu sigur ca eu iubesc cainii mai ult decat copii(si propriul copil presupun)
A doua oara cand iti cer sa-mi arati unde am scris asta..
Cine are bretonul in ochi?
Ps mi-a placut prima ta intrebare.O sa-ti raspund la ea,dar la un topic de psiho
Rufus spune:
Stiu ca se discuta la mai multe subiecte..
Asa, ca o recapitulare, daca sunt stransi, prin absurd, toti cainii maidanezi (adica fara stapan, ca o baba de la etajul 10 dintr-un bloc care duce oase la Fetita din spatele blocului nu e stapan) si sunt sterilizati, vaccinati, deparazitati si apoi li se da drumul pe strada, ce credeti voi (cei care spuneti ca e o masura suficienta) ca se rezolva si in cat timp?
Adica in cat timp estimati ca nu va mai fi pericol de muscaturi pe strada de la acesti caini? Ca despre asta e vorba, nu?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Stiu ca se discuta la mai multe subiecte..
Asa, ca o recapitulare, daca sunt stransi, prin absurd, toti cainii maidanezi (adica fara stapan, ca o baba de la etajul 10 dintr-un bloc care duce oase la Fetita din spatele blocului nu e stapan) si sunt sterilizati, vaccinati, deparazitati si apoi li se da drumul pe strada, ce credeti voi (cei care spuneti ca e o masura suficienta) ca se rezolva si in cat timp?
Adica in cat timp estimati ca nu va mai fi pericol de muscaturi pe strada de la acesti caini? Ca despre asta e vorba, nu?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Rufus,sub nicio forma nu trebuie sa li se dea drumul inapoi pe strada!!! Pai asa ce mare rezolvare este?
Nu-mi amintesc daca a propus cineva asta.
Ideea e ca ar trebui adunati toti de pe strada,cei turbati batrani sau bolnavi eutanasiati(fara chinuri,da?) iar ceilalti ar trebui sa intre inr-un program de adoptie,o anumita perioada de timp.
O parte din ei,cei mai inteligenti(se poate afla asta) ar trebui inclusi in programe de dresaj profesionist pentru politie,pompieri,nevazatori,salvamari.
Eu asa vad lucrurile.Desigur ca unii considera ca rezolvare uciderea lor in masa sau trimiterea lor pachete cu dedicatie chinezilor.