Deci? Votati la urna. Ce e de facut cu cainii?
Raspunsuri - Pagina 7
Amethyst spune:
Eu am zis in felul urmator, cainii ar trebui stransi toti, cei bolnavi care nu pot fi recuperati sa fie eutanasiati iar celorlalti sa li se dea sansa de a fi adoptati intr-o anume perioada de timp. Daca nu e nimeni dispus sa-i adopte, viata-i cruda si nedreapta, ce sa facem? Eu am zis ca eutanasia e singura solutie in tara noastra, pentru ca nu se vor construi peste noapte adaposturi si nu vor aparea "parinti adoptivi" pentru atatia caini.
Este o solutie mai radicala, adoptata situatiei in care ne aflam.
Cat despre pedofili... odata arestati, eu nu i-as mai lasa sa iasa din inchisoare. Dar asta-i alta discutie.
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
Aralia spune:
Eu nu inteleg conceptul asta "solutie radicala" atunci cand e vorba de niste suflete create de Dumnezeu la fel ca noi.
Nu mai spun nimic, nu in stilul "imi iau jucariile si plec", dar nu are sens.
Putem fi de acord ca nu suntem de acord, nu?
Inca o chestie si gata: in postul de debut al acestui topic este o intrebare: "care este solutia imediata?". De cate ori se intampla o porcarie, ca asta cu fetita sau multe altele din multe domenii, se cere o solutie imediata. Dupa o vreme se uita toata treaba si nu se face nimic. Daca ar fi fost ascultati oamenii care vorbeau de sterilizare acum 15 ani, acum nu era nevoie de o "solutie imediata" pentru ca nu ar mai fi fost nici un caine maidanez. Dar n-o sa se faca nimic, cum NICIODATA nu se face nimic. O sa apara doar niste valuri de violenta asupra animalelor din partea unora care asa stiu sa raspunda la situatie.
Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Aralia
Si copiii fac kk, si mizerie, si tipa in parc in fata blocului, cateodata tipa noaptea de trezesc vecinii, dar nu am vazut pe cineva sa spuna ca ar trebui eutanasiati.
Haideti sa fim mai indulgenti!
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
here we go again;
copii omoara alti copii, sau adulti, pe strazi??????????????
chiar trebuie sa citim inca multe comparatii de genul asta, cind viata unui copil nu face cit a unui ciine? bleah
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroequote:
Si copiii fac kk, si mizerie, si tipa in parc in fata blocului, cateodata tipa noaptea de trezesc vecinii, dar nu am vazut pe cineva sa spuna ca ar trebui eutanasiati.
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
here we go again;
copii omoara alti copii, sau adulti, pe strazi??????????????
chiar trebuie sa citim inca multe comparatii de genul asta, cind viata unui copil nu face cit a unui ciine? bleah
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Am zis ca nu mai spun nimic, dar nu ma pot abtine.
Copiii nu omoara oameni(cu toate ca si aici sunt exceptii, vedeti cazurile din SUA, cu copii care se impusca prin scoli), dar oamenii omoara oameni si pe astia nu-i "eutanasiaza" nimeni. De ce? Sunt mai periculosi oamenii care fac rau constient decat un animal care actioneaza instinctiv.
Daca tot sunteti asa radicali, dragii mei, haideti sa omoram toti cainii, toate pisicile, toate pasarile, toate insectele...TOT! Eventual si plantele, ca si printre astea sunt unele toxice, nu? Le ciopartim pe toate daca una e urzica! Sa traim intr-o caverna de otel si beton, cu pereti capitonati, aer filtrat si geamuri securizate unde nu se poate intampla nimic rau...
Mi-e mila de voi si lumea ipocrita in care traiti, in care nu e loc in suflet decat pentru rudele de gradul I.
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
Amethyst spune:
Ok Aralia, atunci astept sa ne spui ca esti vegetariana, fiindca altfel si tu omori zilnic practic ce ai in farfurie. Si nu-mi spune ca porcii sunt inferiori cainilor.
p.s. Eu sunt vegetariana. Iar unul din motive e suferinta inutila a animalelor.
Asa-i, eu traiesc intr-o lume ipocrita. Tu esti cea mai tare, iubitoare, toleranta si asa mai departe.
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
loryi1974 spune:
quote:
[quote]Originally posted by Amethyst
Da' explicati-mi si mie va rog cum rezolva sterilizarea problemele reale (muscaturi, urlete noaptea, gunoaie imprastiate, fecale, mizerie si altele) ale cainilor vagabonzi si implicit ale noastre si ale copiilor nostri. Cainii vagabonzi nu au ce cauta pe strazi, indiferent ca-s sterilizati sau nu.
Doamne Sfinte,sa compari cainii vagabonzi cu copiii!
Poti sa mai adaugi ca aceleasi bestii de copii uneori si musca.Ba si zgaraie.
loryi1974 spune:
quote:
Daca tot sunteti asa radicali, dragii mei, haideti sa omoram toti cainii, toate pisicile, toate pasarile, toate insectele...TOT! Eventual si plantele, ca si printre astea sunt unele toxice, nu? Le ciopartim pe toate daca una e urzica! Sa traim intr-o caverna de otel si beton, cu pereti capitonati, aer filtrat si geamuri securizate unde nu se poate intampla nimic rau...
Mi-e mila de voi si lumea ipocrita in care traiti, in care nu e loc in suflet decat pentru rudele de gradul I.
Dar tu cu ce te hranesti ,cu hrana sintetica?Daca nu cu carne,atunci o planta ceva tot mananci ca altfel nu ai mai fi pe acest Pamant.
Coreeanii,pe care ii cunosc destul de bine,sunt adeptii carnii de caine .Asta este traditia lor.Cum noi mancam porci,mieluti draguti,care tocmai sunt casapiti pe tot cuprinsul tarii,cum altii mananca fructe de mare.Si sunt un popor mult evoluat.
Aralia spune:
quote:
Originally posted by Amethyst
Ok Aralia, atunci astept sa ne spui ca esti vegetariana, fiindca altfel si tu omori zilnic practic ce ai in farfurie. Si nu-mi spune ca porcii sunt inferiori cainilor.
p.s. Eu sunt vegetariana. Iar unul din motive e suferinta inutila a animalelor.
Asa-i, eu traiesc intr-o lume ipocrita. Tu esti cea mai tare, iubitoare, toleranta si asa mai departe.
Adica tu preferi sa omori animale inutil, cand problema poate fi rezolvata altfel, dar pentru sanatatea ta fizica nu??? Chiar esti ciudata...Stii ca sunt aminoacizi care nu se gasesc in vegetale, si lipsa lor iti poate afecta sanatatea? Nu pe moment, dar in timp...
Si nu spun ca porcii sunt inferiori cainilor, chiar au acelasi nivel de inteligenta, sunt animale foarte curate contrar parerii generale, dar mananc carne, pentru ca asa e normal. Suntem OMNIVORI, nu ierbivore.
Chiar nu mai raspund, pentru ca topicul asta s-a transformat intr-un loc de dat cu pietre in mine pentru ca nu gandesc la fel ca majoritatea. Imi pare rau ca nu ma incadrez in medie, dar asta e!
5 Nov. 2007
POZE
Copacul De Hartie
loryi1974 spune:
www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2002/01/06/wdog06.xml
Aralia,daca imi explici de ce mielutii,puiutii ,purcelusii sunt discriminati in raport cu cainii,iti dau dreptate.
Nu intotdeauna sa fii impotriva majoritatii este un lucru bun.De exemplu,cei care se baga intr-o grota cu copil ,cu purcel si astyeapta sfarsitul lumii sunt minoritari si neintelesi,dar au oare ei dreptate?
Eu am fost de multe ori impotriva curentelor de opinie,ceea ce se asociaza cu un spirit cam rebel.
Pentru coreeni si alte popoare asiatice(un procent important din populatia lumii)mancatul de caini este ceva normal.Doar BB nu a inteles,dar cine o mai stie pe ea?
Deci,concret,de ce mananci carne de alte animale si plante?
sirimie spune:
Eu nu inteleg ce sondaj e asta, cu optiuni luate de pe forum? Eu de exemplu am votat ca trebue facut ceva, dar asta nu exclude alte optiuni ("ceva" poate insemna si eutanasierea in masa). In sfirsit.
Eu nu inteleg de ce va certati. Voi stiti ce se intimpla cu ciinii pe care hingherii in string de pe strada? Ii tin un timp in adaposturi si daca nu ii ia cineva de acolo, ii omoara. Asta se intimpla si la noi, si in alte parti. Cei care scapa de hingheri sint cei ascunsi de oameni milosi, care nu vor sa ii ia in casa dar nici nu vor sa fie omoriti.
Un ciine poate sa nu fie agresiv singur, dar in haita sigur va fi. Mai devreme sau mai tirziu nu vor mai exista ciini vagabonzi nici la noi, cum nu exista nici in alte tari europene. Cel putin eu asa sper.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei