Deci? Votati la urna. Ce e de facut cu cainii?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramoneloo spune:

quote:
Sunt un bun crestin dar in acelasi timp un om realist, atat de realist incat nu pot merge pe strada fara sa nu ma simt amenintata de haitele de caini vagabonzi, nu pot dormi seara cu fereastra deschisa fara sa nu fiu deranjata de latratul lor, nu pot sa nu privesc peste granite si sa vad cum altii au rezolvat problema cainilor vagabonzi si nu au fost luati drept criminali

vis-a-vis de latratul deranjant al cainilor:un bun prieten de-al nostru se plange de aceeasi problema,cum ca are doi caini care-i deranjeaza visele in jur de 11-12 noaptea si ca o sa cheme fie hingherii,fie le pune otrava.ca mai apoi,sa se planga de tiristii care ii zdruncina casa dupa ce termina cainii cu latratul.banuiesc ca va face sesizare la Mazare si o sa ii otraveasca si pe tiristi,ca la un astfel de mod de gandire nu ai mari pretentii.o alta buna prietena,avea o catelusa care nu bea apa!vorba vine,ii era lene sa-i puna apa in castron si ca sa nu-i strice metrul patrat de iarba din curte o tinea legata in lant,numai ca o stransese cu zgarda atat de rau incat aproape i se incarnase si era punctul de a se infecta.dupa veterinar si tratamente,i-a dat drumul pe strada pentru ca 'intrase in calduri' si normal,au ridicat-o hingherii.acum nu mai vrea caine maidanez,pentru ca'miroase urat si o enerveaza',vrea caine de rasa,care paradoxal,n-o sa miroasa,dar va beneficia de acelasi tratament.
pana si maidanezii salvati de mine s-au dovedit a fi de rasa,adica,un brac german cu par sarmos si doi dogi germani...ce sa mai zici cand vezi cockeri,pechinezi,goldeni,s.a.m.d abandonati pe strazi...avem 'super maidanezi'si unii cu fler si nas de afacerist ii iau si ii vand mai departe altora,dar na,are omu' caine de rasa,nu?asta este realitatea.nu se constientizeaza faptul ca un animal este o responsabilitate si necesita timp,bani si afectiune;nu-l poti scoate din priza ca pe frigider cand pleci in concediu,nu-l poti arunca pe strada pt ca te deranjeaza sau ca nu-ti mai place,ca s-a imbolnavit si are nevoie de tratament,etc.
si inca ceva,noi astia care suntem mari iubitori de 'javre'...daca donam sange unuia care nu le iubeste,sangele ala care i-ar putea salva viata nu va fi bun,nu-i asa?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Ca o ultima concluzie venita din partea mea pentru ca am vazut ca am primit un avertisment si nu vreau sa mai supar pe nimeni desi nu este corect,ca nu numai eu si ramonello am depasit limita.
Parerea mea este ca degeaba ne certam si chiar am ajuns sa ne jignim indirect pentru ca toata vina este a celor care ne-au cerut sa ii votam si care ne promit marea cu sarea.
Suntem prea mici ca sa facem ceva si chiar daca ne dorim sa deschidem o fundatie pentru ajutorul animalelor vagaboande nu vom fii lasati.
Parerile sunt impartite si este normal sa nu fim pe aceiasi lungime de unda deoarece fiecare gandeste din punctul lui de vedere.
Insa nu este corect odata ce s-a deschis acest subiect cei care sunt pro sau cei care sunt contra sa sara unul impotriva celuilat.
Trebuiasa discutam civilizat si fiecare sa aiba dreptul la opinia lui nu cum unuia nu i-a convenit ce a spus celalalt sa inceapa sa jigneasca.Recunosc ca si eu am jignit dar provocata.
Eu ma retrag din aceasta discutie ca nu are rost sa mai particip pentru ca am alt punct de vedere.
Ma bucur insa ca exista printre noi si iubitori de animale care inteleg sensul cuvantului viata indiferent de specie.

Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by simo_75

Pentru d.na
Cometariile tale insa din nefericire nu ne pot arata decat ce nivel exista in tara asta.De mahala!!!!!!!De proasta educatie, de cultura minima.

Sa ai putere sa spui da, sa ai putere sa spui nu si in orice clipa grea sa ai putere sa fii TU

Adevarul e ca prin comentariile tale ai ridicat mult nivelul discutiei si ai aratat un limbaj elevat, care cu siguranta te caracterizeaza! La atita educatie si cultura (!!) :) cit ai aratat in doar citeva rinduri, nu pot decit sa ma retrag umila si sa te las sa scuipi seminte in continuare cu gratia unei printese!

Mergi la inceput

"Adevarul e ca prin comentariile tale ai ridicat mult nivelul discutiei si ai aratat un limbaj elevat, care cu siguranta te caracterizeaza! La atita educatie si cultura (!!) :) cit ai aratat in doar citeva rinduri, nu pot decit sa ma retrag umila si sa te las sa scuipi seminte in continuare cu gratia unei printese!"

Nu am ce sa mai comentez in urma acestei postari .Cred ca ai fost foarte mandra de postarea ta.Atat ai putut ce sa-i faci?
Vorba romanului: Daca taceai filozof ramaneai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Din respect pentru mine si pentru forumul acesta, nu am sa-ti raspund la nivelul care ti-ar da satisfactie si la care ai putea sa-mi raspunzi. Vorbele unora ca tine sint "ca biziitul unei muste in urechile mele" (Mika Waltari -Egipteanul -asta e o carte - conform definitiei DEX= Scriere cu un anumit subiect, tiparita si legata sau brosata in volum;
lucrare, opera, scriere, tiparitura, tom, volum :) )

Mergi la inceput

Repet in cazul ca nu ai observat postarea mea de dinainte:

"Nu am ce sa mai comentez in urma acestei postari .Cred ca ai fost foarte mandra de postarea ta.Atat ai putut ce sa-i faci?
Vorba romanului: Daca taceai filozof ramaneai!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Sincer nu am putut sa citesc toate postarile si daca repet ceva va rog sa ma iertati.
Eu iubesc cainii,am caine si il tin in curte.Altii nu il tin in curtea lor, ci il iau de lesa si il duc ceva mai departe, cam in dreptul curtii mele(mirosul lor si delimitarea teritoriului dau un anumit comportament)drept care am in fata curtii mele dimineata o priveliste nu tocmai placuta si cand surprind nedreptatea imi ridic tensiunea reclamand comportamentul...stapanilor.
Locuiesc intr-o zona cu multe pretentii si cu drum care trece prin fata unei scoli,stau si ma intreb cum se potrivesc dejectiile patrupedelor(repet particulare si nu comunitare, pt. ca nu am vazut asaceva prin zona)si copilasii care merg la scoala prin mizeriile acelea.
Deunazi treceam prin Vatra Luminoasa pe stradute minunate cu gradini ingrijite,norocul meu ca nu m-am lasat furata de peisaj;aceleasi dejectii,de nu aveai pe unde sa calci.
Concluzie:daca nu se vor sanctiona drastic stapanii cainilor care prefera sa-i duca pe strada sa-si faca nevoile decat sa le stranga cu manusa si punguta avem o mare problema,vine caldura si cum strazile nu sunt curatate vom trai intr-o fff.mare mizerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Capcaunule am un pitbull de 7 ani,l-am crescut de la 2 saptamani,asa ca nu-mi veni mie cu povesti dinastea,daca habar n-ai cum se creste un caine.Cum il cresti asa il ai.Nu compara toti pitbulii cu cei de lupta sau cei la care a fost dezvoltata agresivitatea.

Si nu inteleg de ce cele care suntem impotriva omorarii cainilor,adica iubitorii de animale,daca raspundem la provocarile celorlalti,care sunt de-a dreptul jignitoare unele,primim avertisment.
Da "doamnelor"asta e solutia,sa-i omoram pe toti.Ca e singura imagine negativa a Romaniei,ca in tara asta nu sunt probleme mai importante de rezolvat.Nu sunt criminali liberi,nu sunt violatori,nu sunt hoti...La urma urmei,sunt doar niste caini,niste animale hidoase si paduchioase...blechhhhh....

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Iubitorii de caini,de ce nu imi raspudeti la necazul meu legat de "plimbarea cainilor" pe strada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

quote:
Originally posted by b.nica

Iubitorii de caini,de ce nu imi raspudeti la necazul meu legat de "plimbarea cainilor" pe strada?

Pai da,e normal din moment ce ai un caine sa-ti asumi responsabilitatea,daca isi face nevoile pe strada sa curete dupa el sau daca nu sa fie amendat.Dar fac autoritatile ceva in sensul asta???NU.Inca o data OAMENII sunt de vina,nu animalele.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput