SUPERDIETA-EDITIA 2008- *19*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

pune-ti okelariiiiiiiiiiiiiiiiii...nu vezi ca este apa si ptr tine?hahaha

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Breto, eu am dormit de pranz cu fiu-miu si cu sotu asa ca acu is apta de petrecere. La noi e 15.30
April, apa dau si eu, altceva nu, tin numa pentru mine

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

...pai sunt de noapte..fac naveta la dublu ve si simplu ce...DEJA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

eu functionez dupa ora veche, sunt inca fresh. mai trece o saptamana pana imi revin. Offf

Beau si eu ceau de fructe de padure, inca nu fac ture, efectul la mine se simte mai tarziu; faza tare e ca uneori ma trezesc din somn pentru ca trebuie sa ma duc ve ce si incerc sa aman cat mai mult momentul; si cand in sfarsit ma ridic ma duc cu ochii inchisi, cu niste miscari mecanice , sa nu cumva sa imi piara somnul; ceea ce -inevitabil- se intampla...

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

la mine numai 22.40...la aprilus este mai mult....atunci sa inceapa petrecereace misto mai cint

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

ha, ha asa fac si eu cand ma mana pacatu, nici nu aprind becu la baie ca imi vine lumina de pe hol, cu ochii inchisi ma asez, savurez momentu si la fel mecanic ma intorc la nani

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Breto, baga o cantare ca eu ma pregatesc de somn, nu de alta da abia incepu saptamana si eu ma simt stoarsa de vlaga.

By the way, stiti ca la Bucu e summit-ul Nato? Vine maine nea tufis si inca o grama de sefi de state sa discute ei in casa poporului de scutul antiracheta- o, da! exact ce ne intereseaza pe toti! si ma astept sa se circule maine ca naiba , si nu doar maine ci pana la sfarsitul saptamanii!

Ca sa va amuz sa va zic ca sambata am vrut sa iesim la o plmbare in Gradina Botanica , proasta alegere ca e langa Cotroceni!!!!, si aia erau in repetitii pt NATO, si ne-au redirectionat, am luat-o spre parcul Carol, care era a doua alegere, dar ghinion ca am intrat intr-o alta coloana de masini. Dupa 2 ore de stat in trafic am ajuns la shopping, ca trebuia sa ii luam husbandului un troller mai mare, ca sambata pleaca la coreeni si ii trebe musai si costum, iar in ala de-l aveam nu incapea fara sa se sifoneze. So, va dati seama ce ne-am mai plimbat, nu?

va pup pe toate, fara excepotie si a dorec o dupa-amiaza/seara/noapte minunata

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

aprilus asta este ca sa te inveti minte sa nu mai pleci la plimbare fara noi...toata ziua plimbareli,dar ce-i aia??

pupice la fetizeeee...NOAPTE BUNA PAPUSELE,am toyota la somn..va mai cint ceva si prin pat..ihiihih

somn usor vise placuteeeeee...SI AMERICANII LA PLIMBARE..KIS KISSS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Neata fetele! Am inceput munca ... va imaginati ce chef am!

Am inteles ca vreti sa schimbati subiectul... adica sa treceti peste ciondaneala, dar vreau sa-i spun ceva Norei. Daca te uiti la capitole anterioare, nu stiu sa-ti spun exact care, cand am inceput eu prima data dieta (prin 7 ianuarie) am avut si eu o mica "razvratire". S-a lasat cu o mica suparare intre mine si Aida. Atunci nici eu n-am fost inteleasa. Adica, exact ca si tine, eram suparata ca fetele calca stramb si ca asta numai incurajare nu era. Vroiam sa le aduc pe calea cea buna tinandu-le teorie pe tema "nerespectarii dietei". Am trecut peste aceasta si dupa vreo 2-3 saptamani am inteles de ce s-au suparat. Acum, iti spun din proprie experienta, incepand a doua dieta imi este mai greu sa nu ma abat de la ea. Saptamana trecuta am renuntat pentru ca eram si mai sunt in tratament cu antibiotic, si nu-mi permiteam sa mananc numai fructe si legume, dar o sa incerc din nou de miercuri. De pe acum iti spun ca o sa calc si eu stramb, asta stiu de pe acum, cu toate ca eu am cel putin doua motivatii puternice pentru a slabi!
Asa ca Nora incearca sa intelegi ca problema nu e atat de simpla pentru noi celelalte si stiu ca nici pentru tine nu este. Probabil ti-ai dat seama ca nu reusesti sa ne aduci pe drumul cel bun certandu-ne in acest fel! Deci... fruntea sus, "mesajul tau" a avut ceva efect, desi nu cel dorit de tine, si hai sa mergem incet mai departe ca la urma urmei kg sunt obiectivul nostru, cu ele trebuie sa ne certam, pe ele trebuie sa ne suparam!
Maine dimineata ma pun si eu pe cantar sa vad cat am acumulat saptamana asta! Va pup pe toate si va doresc o zi buna!

Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit

Mergi la inceput

ISUCAAAAAAAAAAAAAAAA,bine te-ai intors pe la noi....eu sunt moarta de obosita,si ma doare si capu...acum am mincat si-mi beau cafeluza...voi pe unde-mi mai umblati???pupiceee

Mergi la inceput