SUPERDIETA-EDITIA 2008- *19*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Hopa! S-a inchis acest subiect si pe mine nu m-ati anuntat?!?!?
Va rog, cineva sa-mi spuna si mie!

Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Bine ca ai aparut Breto, ca intrasem la banuieli!

Noi doi...proaspat logoditi!
La pescuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

La cum se deschide subiectul, cu reguli stricte, ce ai voie, ce n-ai voie, interzise si tot asa, am luat-o in serios si am crezut ca toata lumea de aici respecta tot ce e scris acolo. De aceea s-o fi numind superdieta...Dar, cu trecerea timpului am constatat ca nu-i asa. Desigur, fiecare face ce doreste, dar nu mi s-a parut corect sa ne intrecem in "calcat pe alaturi". Poate asa sunt eu, mai serioasa in tot ce fac, dar o sa iau si eu aceasta dieta in gluma si o sa maninc si eu ce doresc...cind doresc... desigur, post fiind nu pot foarte multe. Iar in restul timpului sunt oricum vegetariana...
In aceste conditii se mai cheama ca sunt participant la aceasta dieta? As vrea sa stiu...O sa le numesc si eu "abateri" si n-o sa-mi mai impun sa maninc numai ceea ce e permis, pe saptamini, asa cum se anunta la inceputul subiectului. Sa nu mai fac opinie separata...
Pentru ca de pe 16, am tinut strict aceasta dieta fara nici o abatere. Parol.
Nu doresc discutii inutile, nici nu o consider ciondaneala, eu doar mi-am spus o parere fireasca, in conditiile in care am gindit lucrurile asa cum le-am explicat mai sus. Si nici nu doresc replici acide sau mai stiu eu cum, cind a fost departe de mine orice intentie de a certa pe cineva. A fost doar o constatare-concluzie. Dreptul la libera exprimare fara restrictii, cu sinceritate. Nici mie nu mi se pare firesc sa scrii aici ceva si acasa sa faci altceva, sunt mereu de parere ca trebuie sa fim sincere si sa spunem adevarul. Dar eu chiar asa am mincat, cum am scris. Dar acum o sa fac niste schimbari (ajustari) corespunzatoare... Nu sunt o fire pofticioasa, ma stapinesc foarte bine, deci ceea ce voi modifica nu se refera la dulciuri sau chestii care ingrasa. Ma voi gindi si voi vedea ce-mi trebuie. Pentru ca am mincat, nu m-am infometat, dar m-am abtinut de la interzise, ca asa era regula jocului.
Astea fiind spuse, astept opinia voastra, dar sper sa fie una constructiva si nu replici de genul celor primite ieri. Datorita lor mi-a fost si mai rau decit imi era. Dar eu oricum va multumesc si va spun ca nu sunt suparata pe nimeni, dar voi spune mereu lucrurilor pe nume, chiar daca nu sunt mereu cuvintele care vor sa fie auzite de catre cei ce le asculta. Dar o fac cu riscul pierderii, pentru ca se gasesc destul de des oameni care vor sa-ti spuna numai ce vrei sa auzi, spre deosebire de cei ce sunt sinceri si spun adevarul din dorinta de a ajuta. Chiar cu riscul de a pierde... Ramine fapta buna !

Nora

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Nora, eu nu vreau sa mai comentez nimic, doar vreau sa iti spun ca pe mine personal m-ai epuizat.

Am o stare destul de rea in seara asta, am avut o zi obositoare si am constatat brusc ca din pacate nici macar topic-ul pe care intram cu mare drag nu mai are rolul de a ma relaxa.

Acestea fiind spuse simt nevoia sa fac o pauza de forum. Cu siguranta mi se va face dor de voi si am sa mai revin pe la subiect, insa pana atunci va doresc tuturor multa ambitie in atingerea targetului pe care vi l-ati propus.

Pup fetele ambitioase!

Nu va suparati pe mine, cu siguranta va prelua cineva stafeta la deschis capitole, ca doar sunt atatea fete mult mai pricepute la tabele decat mine.

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april16

Nora, eu nu vreau sa mai comentez nimic, doar vreau sa iti spun ca pe mine personal m-ai epuizat.

Am o stare destul de rea in seara asta, am avut o zi obositoare si am constatat brusc ca din pacate nici macar topic-ul pe care intram cu mare drag nu mai are rolul de a ma relaxa.

Acestea fiind spuse simt nevoia sa fac o pauza de forum. Cu siguranta mi se va face dor de voi si am sa mai revin pe la subiect, insa pana atunci va doresc tuturor multa ambitie in atingerea targetului pe care vi l-ati propus.

Pup fetele ambitioase!

Nu va suparati pe mine, cu siguranta va prelua cineva stafeta la deschis capitole, ca doar sunt atatea fete mult mai pricepute la tabele decat mine.

APRIL

Aceeasi stare am avut-o si eu aseara...si dorinta. Dar mi-am stapinit-o. Nu mi se pare corect ce-mi spui, dar...asa cum am anticipat, ma asteptam la astfel de raspunsuri. M-ar fi surprins altele...bune, dar care sunt convinsa ca nu vor veni. Fiecare face ce doreste.
Si nu gasi un vinovat, pentru problemele cu care te confrunti, eu n-am facut asa. Nu vad cu ce te-am epuizat, ca mi-am spus o parere? Sau trebuia sa mi-o cenzurez? Atunci, de ce nu s-a pus si conditia asta, sub alimente permise sau interzise? Eu zic sa fim corecti si cu noi insine, dar si cu ceilalti si sa nu mai aruncam cu pietre. Nu e cazul.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zgrimti spune:

Salut
Eu am scris cu cateva saptamani in urma despre sotul meu care incepuse dieta si se simtea rau. Vreau sa va spun ca si-a revenit cu stomacul si a continuat dieta (nu chiar asa de stricta, ci in proportie de 85-90%). A tinut dieta mai scurta, aceea de 6 saptamani si a slabit 12 kg. El este foarte multumit, mai ales ca nu i s-a parut prea greu, iar eu sunt foarte mandra de el. O va mai repeta, dar acum face o scurta pauza. Vrem sa multumim celei care a avut aceasta idee si sa uram succes celor care persevereaza. Sa stiti ca am recomandat dieta si altora.
Pa si poate mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
Originally posted by april16

Pup fetele ambitioase!

APRIL

APRILUS,hai iubita nu le mai pune la suflet,ignora subiectul si gata,pentru o neintelegere sa nu mai intri,nu stiu cum sa-ti zic dar si eu voi disparea,in punctu acesta...nora,nu-mi spune ca nu te asteptai sa nu se abata cite un pic de la dieta,sunt 19 editii de superdieta,si cum ai citit din urma cum se va face aceasta superdieta cred ca s-a vazut ca s-a calcat inlaturi mereu,dar important este obiectivul,nu faptul ca o data mai poti calca prin strachini...nu ti-a placut,nu ti-a placut..dar prea multe polemici se face pe acest subiect...am incercat in toate felurile sa-ti explicam,fiecare cu caracterul lui,dar gata ca ne-am saturat de chiar!!!pentru faptul ca ai ramas tu dezamagita ca nu s-a respectat ca la carte o dieta sa se destrame aceasta familie mi se pare prea mult...APRILUS CIND TE VEI INTOARCE TU,MA VOI INTOARCE SI EU......sper sa te intorci si sa fie totul ca la inceput!!!...ah,NORA..noi am mincat din nepermise,dar si insula tineretii daca este sa o luam asa nu face parte din reteta superdietei...cum tu ai fost sincera sa zici ca-ti vei baga in meniu pastilele,asa si noi am fost sincere care cind si cum mai greseste...de aceea existasi au existat,ptr fetele care nu se tin de dieta...ai fost una cuminte,trebuie sa fii doar mindra ,nu sa reprosezi ca te simti cum te simti din cauza ca ai fost tradata prin comportamentul nostru...este prea mult...ciaoo

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Exact cum am banuit. Ati facut din tintar armasar. Departe de mine gindul sa iasa ce-a iesit. Aseara eram suparata si am si spus asta si trebuia sa intelegeti, ce-am spus era o simpla constatare ca pot sa mai driblez si eu dieta, din moment ce toate o faceti. Si am zis ca nu-s suparata pe nimeni si m-am retras la culcare tocmai pentru a evita ceea ce-ati facut voi acum, April si Breto. Ati exagerat si nu vad de ce. Nu e deloc frumos. Cred ca nici n-ati citit bine mesajele mele, daca era asa, nu erau asemenea comentarii... asa ca... No comment.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyynna21 spune:

doamne fetelor!!!! nici nu am plecat bine si gasesc deja certuri pe forum......sau e 1 aprilie si ne tinem de farse?....breto?,april?....nu pot sa cred ca ati ajuns sa capitulati doar pentru ca uneia dintre noi nu-i convin anumite chestii......e problema norei daca i-a tunat si i-a fulgerat intr-o zi......a avut o zi mai proasta.....e adevarat ca a gresit ca si-a varsat nervii pe voi, dar asta nu e motiv sa abandonati superdieta ca nu-i convin ei anumite lucruri........daca ar fi urmarit superdieta inca de la prima editie ar fi observat ca fetele mai si calca stramb din cand in cand...asta e ....trebuia sa fie ea un exemplu si sa ne dea clasa la toate......nora sa nu-ti fie cu suparare dar ai cam exagerat.....am vazut ca ai fost acida si pe "grup de slabire pt 5 kg"......toata lumea are zile proaste dar asta nu inseamna ca tre` sa ne varsam nervii pe cei din jur......iar pe forum chiar nu cred ca era cazul sa faci asta......e doar parerea mea...........doamne si eu care am cautat o sala de internet toata dupa-amiaza pentru ca imi era dor de voi si vroiam sa citesc noutati, sa ma simt la fel ca in tara, sa nu simt ca sunt printre straini.......nu stiu ce sa mai zic.....,-ati lasat cu gura cascata......breto te pup iubita mult de tot si o sa mai intru sa mai vb.....april, breto sper ca nu o sa ma lasati sa vb singura pe aici.....acu chiar ca va pup si ne mai auzim......data viitoare sa va gasesc impacate si sa nu mai aud ca va certati pentru prostioare

Mergi la inceput

Nu vad de ce vedeti un vinovat...si de ce exista atit de putina intelegere
O sa ma retrag eu, sa va fie voua bine. Ca daca va purtati asa pentru ca am spus urmatoarea fraza...
Din ce citesc constatat ca numai eu tin dieta ca la carte...avind in vedere acest lucru, o sa ma intreb daca...o s-o mai fac si eu...in fine......n-are importanta...sunt nervoasa acum...
...apoi chiar mi se pare o exagerare...
Oricum, vad ca orice as spune se interpreteaza de fiecare cum vrea.

Nora

Mergi la inceput