SUPERDIETA-EDITIA 2008- *19*
Raspunsuri - Pagina 17
silvana75 spune:
Nora din mesajele tale reiese ca esti dezamagita ca noi, restul care incercam sa tinem aceasta dieta, trisam si nu ne tinem serios de treaba. Eu asa am inteles ... iar daca am inteles gresit imi cer scuze.
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
bretonica spune:
americanco hai sa ne punem la un ceai..poate vin si alte fete..ce zici?...nora,tu?..vii la un ceaiuc?...kis kisss
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by bretonica
americanco hai sa ne punem la un ceai..poate vin si alte fete..ce zici?...nora,tu?..vii la un ceaiuc?...kis kisss
Multumesc, dar nu ma simt deloc bine. Merg la culcare.
Noapte buna!
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36,3; 49,2
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
silvana75 spune:
Noapte buna Nora
Breto, de care ceai preferi? Eu nu ma prea impac cu ceaiurile, mai bine apa plata cu lamaie
Cred ca restul fetelor dorm
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Brigit spune:
Si eu tot cam asa am inteles.
Mie chestia cu trisatul nu mi se pare flagranta, si o sa zic si de ce. De cand mi-am propus sa slabesc am inceput sa citesc diverse lucruri legate de slabit, cartea Mihaelei Bilic si fff multe articole. Peste tot se vorbeste de faptul ca sunt permise abateri mici, se merge pe ideea mancatului sanatos mai degraba decat pe ideea slabitului prin infometare.Am citit mult prea multe despre efectul yo-yo ca sa mai cred in diete gen "10 zile 10 kile".
De aceea eu personal o sa adopt niste principii din dieta asta pe termen lung , adica fara prajeli, paste, cat mai putina carne exceptie peste si pui. Un fel de regim ovo-lacto-vegetarian, cu niscavai peste amestecat.
Mie imi pare rau daca te-am demotivat cu atitudinea noastra; nu asta a fost intentia. Pe de alta parte nici nu pot sa mint sau sa scriu ca am mancat dupa reguli cand nu am facut-o.
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
hai ca beau si eu niste apa cu lamaie..nu ca mi foame destul,sa mi se faca mai tare...mai stau un pic si ma culc...pe la tine cit e ceasu?..sau vii cu noi la nani si tu?
Brigit spune:
pana am scris eu un reply vad ca ati inceput sa beti ceaiuri. Bravooosssss, si mie nu imi ziceti nimic, ma lasati sa scriu romane ?
APRIL
bretonica spune:
APRILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS...VREI SI TU O CANA DE APA CU LAMAIE'..HAI,CA AVEM APA DESTULA..dar bine ai mai venit pe la noi..ma kisssurrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiii
Brigit spune:
Breto, daca ti-i foame e bun ceaiul. Dar o sa te cam trezesti peste noapte
APRIL