MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Andanii,ma'c prin restaurante cu lumea de pe Dc,d'aia nu sunt
Asadar,ieri:
iaurt degresat
salata verde cu 2 feliute de branza
ciuperci umplute la gratar si mai mult de jumate dintr-o portie de profiterol

Azi:
iaurt
3 sarmale(monti facute)
salata verde cu rosie,ridichii si catravete+2 felii de branza+2 felii de salam sasesc

Cam asta am prestat zilele astea!
Bun venit prospaturilor si spor la slabit!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Prospatura,moama...ce bine ma simt!!!

Ma fetele dar voi nu mancati putintel?...intreb si eu, nu dati cu rosii...ca sunt scumpe inca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Sunt complet demoralizata . Nu numai ca nu slabesc dar mi se pare ca ma ingras... Ma simt grasa si urata (si nu, nu are legatura cu sindromul premenstrual). Mananc foarte mult. Degeaba tin Monti daca mananc de sparg. va rog sa-mi dati un sfat, cum sa fac sa nu mai bag atat in mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Melany,eu mananc putin,dat fiind faptul ca am mancat si mult si degeaba!Adik monti,da nimic in minus!Si mai ales ca eu sunt o mare magaritza,tin cateva zile si por'ma o dau pe interzisuri,sau tin toata ziua apoi seara ma dau in barci
Mirelou si eu ma simt grasa,urata nustiu,nu sunt fro frumusete,da sa mor ca eu ma simt frumoasa!Garsa,daaaaaaaa,ma apuca pandaliile cand vad cate tzoale am pe care nu le pot imbraca,cate tzoale frumoase sunt dar nu bune de mine si tot asa!Cred ca totusi tine de noi,e in interiorul nostru dorinta de schimbare!Eu de ex pan acum 2 saptamani imi rodeam unghiile,mi le-am ros intotdeauna,aveam si inca am,o menechiura oribila,dntr-o data,nu mi le-am mai ros!Asa,pr si simplu,nu's de ce,cum si cat o sa ma tina,eu sper sa ma tina!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Si eu mananc, mult, mult, mult. In seara asta am mancat paste integrale cu fructoza, e rau?

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by Mirelou

Sunt complet demoralizata . Nu numai ca nu slabesc dar mi se pare ca ma ingras... Ma simt grasa si urata (si nu, nu are legatura cu sindromul premenstrual). Mananc foarte mult. Degeaba tin Monti daca mananc de sparg. va rog sa-mi dati un sfat, cum sa fac sa nu mai bag atat in mine...

simteam si eu acelasi lucru. dar m-am uitat la pozele mele cand eram mai slaba si am zis ca sta in puterea mea sa fiu ce-am fost. tine de self-esteem (imi scapa cuvantul elocvent in romana). aici trebuie lucrat. du-te la coafor, schimba-ti look-ul putin, machiaza-te des, cumpara-ti un parfum si te vei simti putin mai bine, chiar daca nu ai slabit peste noapte. apoi trebuie sa gasesti solutii sa reduci cantitatile. monti nu face minuni, trebuie gasite combinatiile care NU te tin pe loc si cantitatile care te satura dar atat.
pt a nu manca mult/nepermis ai putea incerca crom forte200 (recomandat aici, nu mai stiu de cine) - dupa 1 luna de crom nu ma mai dau la dulciurile copiilor zilnic dar inca am scapari, de 2-3 ori/sapt... si incearca sa-ti scri dimineata meniul pe o hartie si lipeste-l pe usa de camara/frigider, localizat fizic undeva intre tine si abateri. intre mese bea ceai verde sau apa. chiar daca pe moment te simti maaare de la lichide, dupa 1-2 saptamani ar trebui sa nu mai simti nevoia de papa mult si atunci poti sa reduci un pic lichidele.

sper sa te ajute. ca la sfaturi ma dau buna
ce ma deranjeaza la mine este ca gust mancarea copiilor si ca ciugulesc prostioare intre mese... plus ca in perioade de stres mananc ca sa nu ma reapuc de fumat. de-aia stagnez la 60kg de 3 saptamani...

suntem aici sa ne sustinem una pe cealalta

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

valentina, compozitia (pe scurt) la sarmale monti, te rog

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza fetelor.
In week-end am fost iar la Constanta doar ca de data asta m-am abtinut sa mananc tot ce pune mama pe masa. Dimineata cantarul arata 71 kg. Azi vreau sa fac ciuperci dar nu stiu cum. Am gasit la Cta ulei de porumb. Sper sa nu fie pe lista neagra Monti.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mirelou draga te inteleg perfect , si eu am trecut prin starile astea , eram disperata ca sunt grasa , si de nervi parca mancam si mai mult, nu reuseam sa ma mobilizez si dadea vina pe oricine si orice numai pe vointa mea nu e nevoie de motivatie, si de nervi puternici pe grasimea detinuta ... eu ma uitam in continuu la pozele de cand eram slaba si apoi la pozele de acuma , deci ma uitam zilnic ... si tot imi spuneam trebuie , trebuie .... pana intr-o zi cand mi-am spus gata aveam 89.9 , inca putin si aparea 90.00 pe cantar, nu suportam socul acesta (era septembrie anul trecut)... la inceput mi-am facut abonament la sala, ei cand am inceput sa merg la sala parca in minte s-a format ideea ca trebuie sa incerc sa reduc cantitatile pentru ca degeaba mancam combinatiile permise daca mancam fffff mult cantitativ
M-am tuns mai scurt si parca deja aratam mai slaba
Apoi pe vreme ce slabeam imi cumparam bluzite mai mici, 48-50 apoi 46-48 si acuma 44-46 , progres nu (investitie in haine care nu le mai port , dar le fac cadou , merita psihicul meu atata investitie) stii pe mine ma impulsioneaza sa ma vad in oglinda cu bluzite marimea 44-46 in loc de 50-52
Mi-am facut poze ca sa compar continuu ... uau imi spuneam , se vede, ce fain , continuam , nici nu mi-e greu , mananc fac sport si slabesc, baietii mei ma incurajau continuu , uaua mama ce ai slabit , incantati de mama ca merge la sala si ca arata mai bine.
Si inca o chestie , mancatul mult este din cauza ca stomacul e f marit , mie mi-a trebuit cam o luna jumatate sa ma obisnuiesc cu o contitate mica de mancare , nu se poate peste noapte sa mananci o cana de lapte si 5 finn crisp si sa te simti satula pentru 3 ore , la inceput puteam manca dublu triplu chiar , dar reduceam cantitatea treptat nu deodata , si nici nu am simtit cum mi s-a micsorat stomacul ... daca pana azi ai mancat mult nu se poate de maine sa reduci la 1/4 din cantitate ca lesini de foame.
Eu si inainte ma machiam , dar parca acuma o fac cu mai mult drag ... imi tot cumpar fardulete, rujulete imi tot iau bluzite , ma aranjez parca mai mult, mi-am tot luat in ultima vreme gablonturi, lanturi , cercei mi-am schimbat fazonul complet, inainte daca le puneam ma simteam ca un pom de craciun , cum eram multa mai alea imi lipseau ....

hai ca m-am intins de numa, sper ca am fost coerenta , am vrut sa spun multe si m-am cam grabit, sper ca intelegeti ce am vrut sa spun

meniul meu de ieri:- finn crisp cu lapte
- chiftele coapte (din carne de vita, soia, ceapa, usturoi, frunze patrunjel, oua, puse in cuptor pe tava cu hartie de copt)cu castraveti murati si ciperci intregi innabusite( ciupercile curatare , cu ceapa taiata solzi, cu ardei tatari fasii, fierte cu putin ulei pana nu mai e apa deloc, apa iesita din ciuperci)
- branza telemea cu 1 rosie, 5 ridichi si 2 cemvusti de pui
- ceai

anne sper ca nu te dezamagesc dar ULEIUL DE PORUMB nu e monti, eu sincer folosesc din cand in cand, imi place la nebunie gustul si mai pun in salate cate putin ... si tot am slabit 14 kg , deci cum mai spuneam sunt altele mai rele decat o lingurita de ulei de porumb, are ffff multe proprietati bune pt organism, ar fi pacat sa ne privam de le 100%, apropo al meu e presat la rece , conteaza si asta sa nu fie mega prelucrat

sustin tot ce a spus dianarus

hai ca v-am lasat , mai scrieti si voi ca eu mi-am tocit unghiile in dimineata asta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

dianarus acuma am vazut ca cereai compozitie de sarmale

eu fac in doua feluri

1. orez, ciuperci, ceapa, morcovi rasi, albus de ou ca sa lege putin, condimente frunze .... poate fi si fara ciuperci

2. carne, soia , ceapa, ou intreg, condim, frunze ... poate fi si fara soia

ideea este sa nu fie orezul cu carnea combinate

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Andanii, Valentina, Dianarus va multumesc foarte mult pentru toate vorbele frumoase si incurajatoare . Am scris ieri intr-un moment de slabiciune, sperand ca o sa-mi raspunda cineva iar acu, dupa ce mi-ati ridicat moralul, deja ma simt un pic mai bine.
Am zambit pentru ca eu am recomandat crom forte. Am luat o perioada si nu am mai avut probleme cu dulciurile, e adevarat. Deci vad ca si eu sunt buna la dat sfaturi...totusi cand e vorba de mine, mai mare rusinea. Oare pastile de vointa nu se gasesc?
Cred ca imi voi face un abonament la sala. Si ma voi tunde...
Si am sa-mi monitorizez mai atent mancarea, ca sa vad ce ma ingrasa. Dar ma intai de toate, voi reciti cartea lui Monti cap coada.
Va pup si va multumesc!

Mergi la inceput