MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Hai ca am citit sectiunea "intrebari frecvente" si am inteles de ce nu-mi apar mesajele...uff..

Ma invat eu cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Melany-scrie repede 10 mesaje si dupa , mesajele tale nu vor mai fi moderate. Vor aparea mai repede. Bine ai venit printre noi!
Diana-am inteles, am inteles...dar mie imi cam ploua in gura. Iar saptamana asta la mine in familie sunt 2 sarbatoriti (sotul si nepotul meu)-asa ca sigur se va lasa cu o felie de tort nepermisala sfarsitul saptamanii!

Pupici!

Mergi la inceput

Merci Ralu..Hai ca s-a rezolvat.Ma speriasem, credeam ca am gresit cu ceva .
Hai sa scriu si eu ce am mancat azi:
-mar+kiwi
-fasole verde sote cu usturoi si 4 carnaciori mici

Si pentru ca un coleg serbeaza venirea pe lume a copilului m-am delectat cu o singura mini rulada. De baut nu am baut nimica, m-am scuzat ca sunt cu masina.

Mai am in plan ceva perle de branza cu salata si ceva carnitza de pui.

Mergi la inceput

Si pentru ca sunt la capitolul intrebari-ce noutati mai aveti despre maioneza,evident cea facuta in casa? Pot sa pun la o salata de varza de ex..asa de pofta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

melany bine ai venit , iti doresc mult succes in lupta cu kg
la multi ani in avans pentru cei 36 de ani , si sa-t traiasca fetita de 4 ani , cred ca e o ducica
rapund la intrebarile tale rapid
fasolea uscata , da e voie combinata cu grasimi , ulei , carne , etc ... pe mine insa ma face sa stagnez si o mananc mai rar , poate odata la 3 luni
maioneza facuta in casa da , e ok cu salate , dar avand multe calorii totusi cu precautie
ficateii sunt permisi in cantitate rezonabila

ralu joi o sa raportez , poate ca o ia dinou in sus si macar sa nu ma laud degeaba

sanse, latri, miniuta , vali , restul fetelor pe unde umblati

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Merci andanii. Parca imi mai aminteam eu ceva de maioneza...
Dar de fasole chiar nu stiam. Oricum e ceva rarisim la mine in casa ca sotzu cica are probleme de la ea..

Sper din tot sufletul ca o sa scad, vin dupa o perioada de ww si nu stiu ce se va intampla. Doar gandul ca am scazut alta data bine-bine ma face sa fiu cumintica.
Va pup pe toate de cunostinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor ..am venit...

Eu de la fasole m-am facut balon .Ebuna dar asa cum zice si Andanii o voi lasa mai moale cu ea.

Am mancat la cineva telina rasa cu maioneza si piept de pui si mi sa parut tare buna .O sa-mi fac si eu dar e greu cu rasul telinei

Meniu azi:
md:1 polonez Meda,1 ou fiert , putina sunca si castravete
p:1 ardei gras mare cu branza (cam grasa 65% )
c:1 cutiuta de branza fagaras

Sper sa nu mai adaug nimic....

Va pupez

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

despre clatite. la reteta de clatite monti pot adauga fructoza si cacao? si nu le mai um plu cu nimic... le pap goale. merge?

melania, si eu sunt la monti pt a 2-a oara, de vreo luna am inceput. acum 3 ani am slabit mult si bine cu monti, de data asta merge mult mai incet, dar nici prea cuminte nu's totusi, cred in monti si stiu ca daca sunt cuminte si perseverez vor pleca si kg dorite. doar ca ia mai mult timp...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Diana,de fructoza stiu ca e acceptata, mai ales ca ai voie sa le consumi cu dulceata dietetica...deci tot cu fructoza.Cacao insa...nu cred

Completez mesele de azi-cand m-am intors de la servici am facut la rapid stevie inabusita la care am adaugat si 2 buchetele de leurda si lamaie.Am mancat cu gratar de pui,branza Monor cu marar si 2 imbucaturi de fasole frecata cu ulei (acum stiti de ce intrebam mai devreme de ea...era in frigider si-mi facea cu ochiul).
M-am abtinut la ecler cu ness !!
Maine o iau de la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Andanii,ma'c prin restaurante cu lumea de pe Dc,d'aia nu sunt
Asadar,ieri:
iaurt degresat
salata verde cu 2 feliute de branza
ciuperci umplute la gratar si mai mult de jumate dintr-o portie de profiterol

Azi:
iaurt
3 sarmale(monti facute)
salata verde cu rosie,ridichii si catravete+2 felii de branza+2 felii de salam sasesc

Cam asta am prestat zilele astea!
Bun venit prospaturilor si spor la slabit!

"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita

Mergi la inceput