MONTIGNAC: ce am mancat azi (97)
Raspunsuri - Pagina 5
coolutz spune:
salutare
si eu am facut tort pufos pt a doua oara...a iesit mai pufos si mai cremos decat prima data...se face foarte simplu si e foarte bun
blatul nu se taie in orizontala ci se taie in 3 bucati egale care se suprapun...deci tortul e o treime din cat de mare e tava...
tips-uri ar fi - sa bateti foarte bine albusul de la oua.....iar cand amestecati cu restul compozitiei sa nu mai folositi mixerul(eu asa am facut prima data si s-a fleoscait) iar in cuptorul preincalzit e suficient daca il lasati 10 minute(prima data am lasat mai mult si a fost blatul mai sec)..oricum se testeaza cu scobitoarea...
crema - prima data am facut-o cu philadelphia iar a doua oara am facut-o cu branzica proaspata de casa si sincer mie mi-a placut mai mult a doua varianta...am sa pun si poze cand le descarc de pe aparat..am si de la prima si de la a doua tura....torturile mele nu au fost decorate ca si cel a lui diana...deoarece au fost facute doar pt placerea mea.(sotul nu se omoara dupa dulciuri iar andrei e prea mic ca sa ii dau asa ceva)...
deci am balotat singura tot...se vede dealtfel si rezultatul dupa un weekend nemonti in care am balotat si dulciuri monti si nemonti... duminica si azi a aratat cantarul cu 1.5 kg mai mult decat ar permite bunul simt...m-am speriat de numa...asa ca saptamana aceasta promit sa fiu cuminte si sa bag mai multe exercitii..
deocamdata inceputul e promitator, azi am facut o ora de pilates....m-a ajutat si andrei care doarme acum de 2 ore...
,
andrea si andrei(6april2007)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by carstea
DIANA,deci ca sa iasa pt tot familionul tre sa fac 2 blaturi.AM INTELES.
Sanse tu tot asa l-ai taiat sau tie nu t-i s-a lasat?
POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare
sanse il taie in 4! adica iese si mai mic, ca dimensiune, dar are 4 felii suprapuse in loc de 3....
nu are cum sa creasca incat sa-l sectioneti pe orizontala!
ai inteles bine, trebuie facute 2 blaturi daca vrei sa pape mai multi din el.
nu coace decat 10-12 min la foc mic, e suficient. iar pt crema nu trebuie decat vreo 200 g frisca si 1 cutie de branza, la un blat. parerea mea... in retea scrie 300g frisca si 2 cutii branza.
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ralu spune:
Buna fetele!!
Am intrat si eu sa va salut!!
In we am fost destul de cuminte mai putin serile cand am mancat paine wasa cu tot felul de branzeturi care mai de care mai grase. Cantarul nu s-a suparat pe mine. Vom veadea joi la raport. Eu abia astept sa scad sub 85kg.
Vad ca voi aici vorbiti de prajituri. Incercati sa fiti mai "discrete" ca pe mine m-ati imbolnavit deja. Vorba ta andanii eu de abia la faza a II -a imi voi permite sa mananc asa ceva.
Pupici si revin cu meniul mai tarziu!
sanse spune:
quote:
sanse il taie in 4! adica iese si mai mic, ca dimensiune, dar are 4 felii suprapuse in loc de 3....
Si eu cate o data il tai in 3 blatul iar daca iese mai grosut(cam de un deget)il tai in doua ,apoi pe fiecare pe orizontala ..si-mi ies 4 jumatati.Mie mi se pare greu blatul si deaia il subtiez ...Poate i-mi iese asa greu si crescut pentru ca oi avea tava mai mica...
Acum decat vorbesc ca nu-mi permit sa si pap,dar daca fac de sarbatori promit sa pun pozici.
Pana atunci mancati voi
Meniu azi:
md(9):sunca praga ,brz.fagaras si castravete
p(13):putin mezel
c(18):fripturica porc cu ardei gras
Va pup fetelor
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
andanii spune:
fetelor dinou sunteti in frigidereeeeeee mai doua zile si raportam , hiadeti sa vedem ce mancam ????? ca sa avem ce raporta
meniul meu de ieri :
finn crisp cu lapte
para si banana verde
paste integrale cu legume cu bulion
conserva de peste cu legume
para
ceai
sunt foarte fericita ca in sfarsit s-a miscat si la mine cantarul dupa trei saptamani, da o sa raportez joi kilogramele
haideti fetelor va rog la scris , nu mai aveti intrebari, vai vai
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
melany72 spune:
Buna ziua, buna ziua!
Desi sunt la o a doua incercare cu Monti sunt la prima incercare cu voi...adica pana acum am tot citit in liniste fara sa ma arunc la discutii.
Sper sa gasesc in voi sprijin si intelegere si daca am un sfat bun sa-l impartasesc cu voi.
Sa nu uit sa ma " prezint"...177cm,79.4kg(ieri) si aproape 36 de ani (in aprilie). Am o fetita de 4 ani si 10 luni.
Si..data trecuta am slabit 13 kg cu Monti...dar eram mai ambitioasa
ralu spune:
Eu incerc sa ma tin departe de frigider ca sa am ce raporta joi.
Andanii-super. Inseamna ca dupa o perioada de stagnare organismul incepe sa dea jos din nou. Trebuie doar nitica rabdare si regim. Sunt tare curiosa cu cat s-a miscat acul cantarului.
Meniul meu de ieri:
-2 felii de paine wasa cu gem cu fructoza si lapte 0%
-fasole verde cu pui la cuptor+salata
-grau fiert cu sos tomat
-inainte de culcare un mar
Va pup si spor la slabit!!
lizzy spune:
nici noi, teoretic, nu ne permitem prajituri si tort, fie ele chiar si monti II. numai ca a implinit iubitul meu 30 de ani si am zis ca merita :))
de azi... back to monti, ca ultimele 2 sapt numai cum trebuie n-au fost.
meniul de azi:
md: cafea, ciorba de legume (imi trebuia ceva cald ca ma durea gatul)
p: 2 cotlete de porc la grill cu salata de rosii si castraveti
g: portocale blenduite cu apa
c dovlecel fript la grill, cascaval si sunca slaba
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
melany72 spune:
Normal ca trebuie sa va intreb ceva...ca poate s-au mai schimbat din reguli...
1. Fasolea batuta era discutata pe aici...IG 40 am eu...parca nu mergea cu ulei...sunt batuta in cap rau!!
2.Ficatei...sunt acum permisi si in faza 1?
melany72 spune:
Am scris si eu un mesaj si a disparut...era in aprobare la moderator...ce insemna asta?